03 / 05 / 2024

Ahmet Taşkın kimdir

Ahmet Taşkın kimdir

Konya Yazır Mahallesi'nde faaliyet gösteren Vatan Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Ahmet Taşkın, konut sektörünü değerlendirdi. Taşkın, son dönemlerde gayrimenkul sertifikası yoluyla konut satışlarının hızlandığını belirtti.

Sel, taşkın risklerine karşı tahmin ve erken uyarı sistemleri devreye alınacak...

Tarım ve Orman Bakanlığı, taşkınların yol açabileceği muhtemel hasarların minimum düzeye indirilmesi amacı ile taşkın tahmini ve erken uyarı sistemlerini peyderpey havzalarda uygulamaya alacaklarını açıkladı. İşte haberin detayları...

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli?

Şişe Cam'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli? İşte ayrıntılar...

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Ahmet Akbalık Kimdir? Ahmet Akbalık Nerelidir?

Ahmet Akbalık ne iş yapıyor? Ahmet Akbalık’ın mesleği nedir? Ahmet Akbalık nereden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bems Taşkın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Bünyamin Taşkın tarafından kuruldu.

Migros'ta kırmızı et ve tavuk eti indiriminde son gün! İşte 19 Nisan 2022 indirimli fiyat listesi...

Migros'ta kırmızı et ve tavuk eti indirimi için son gün yarın. Peki Migros'ta hangi ürünler indirime girdi? İşte Migros 19 Nisan 2022 et fiyat listesi..

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkın Group Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Taşkın tarafından kuruldu.

Ahmet Taşkın kimdir Haberi

Ahmet Taşkın kimdir

Konya Yazır Mahallesi'nde faaliyet gösteren Vatan Gayrimenkul müşterilerine en iyi ve güvenilir hizmet vermek için tüm imkânlarını kullanıyor. Kiralık ve sanlık dairelerle müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğunu söyleyen Vatan Gayrimenkul Genel Müdürü Ahmet Taşkın, "Bizler için para en son planda gelmekle beraber müşterilerimizin güvenliği ve huzuru her şeyden önemlidir" dedi. 


"KONUT SATIŞLARI HIZLANDI" 

Gayrimenkul piyasasını da değerlendiren Ahmet Taşkın, son dönemlerde gayrimenkul sertifikası yoluyla konut satışlarının hızlandığını da söyledi. Taşkın, yabancılara konut satışında KDV indirimi uygulamasını sektör açısından olumlu bulduklarını ifade ederek, "Bu uygulama gayrimenkul sektöründeki hareketlenmeyi tetikleyecektir" dedi. Uluslararası fuarlara katılarak söz konusu uygulamanın yabancılara anlatılması gerektiğine işaret eden Ahmet Taşkın "Hükümetin sektöre yönelik son dönemlerdeki adımlarını olumlu buluyoruz. Bu tür destekler artarsa elde edilecek verim de artar" diye konuştu....