01 / 05 / 2024

Ak Parti İlçe Başkanı Şenay Değer

Ak Parti İlçe Başkanı Şenay Değer

işadamı Mahmut Bahadır'ın anısına yaptırılan Mahmut Bahadır Aksa Camii Esenyurt Mahallesi'nde açıldı...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

Son dakika! AK Parti'den emeklilere ek zam açıklaması!

Emeklilerin merakla beklediği yeni zamlarla ilgili olarak AK Parti'den son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Etki analizleri, bütçe imkanları değerlendiriliyor" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Valilik uyardı, İstanbul 'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki hangi yollar kapalı?

İstanbul Valiliği AK Parti İl Başkanlığınca yapılan açıklamaya göre yarın Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek olan "Büyük Filistin Mitingi" nedeni ile bazı önlemler alındı. Bu önlemler arasında yarın Avrupa yakasında bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte trafiğe kapatılacak yollar...

Son dakika! EYT nihayet Meclis’e sunuldu! AK Parti’den peş peşe 4 madde açıklaması geldi!

Bu sene emekli olacaklarla birlikte yaklaşık 4 milyon kişiyi ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili nihai haber nihayet geldi ve düzenleme TBMM’ye sunulurken, AK Parti’den de çok önemli açıklamalar peş peşe geldi.

EYT tarihi hakkında AK Parti'den resmi açıklama! Seçimler etkileyecek mi? İşte yanıt!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, EYT düzenlemesinin Meclis'e sunulmasına ilişkin, "Seçim bekleniyormuş veya seçimden sonraya kalacakmış gibi bir şey söz konusu değil, irade ortaya çıkmıştır" dedi.

Ak parti açıkladı! Asgari ücret desteğinden kaç iş yeri yararlanacak? 

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bugün Meclis Plan Bütçe Komisyonunda yaptığı konuşmada, Asgari ücret desteğinden 1.7 milyon iş yerinin yararlanacağını söyledi.

SON DAKİKA… AK Parti'den EYT ve sözleşmeli personel ile kritik açıklama!

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği EYT ve sözleşmeli personelin kadroya alınması konusunda son dakika gelişmesi var. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, EYT ve sözleşmeli personelin kadroya alınması ilgili düzenlemelerin 2023 yılı başında yasalaşacağını açıkladı.

AK Parti iktidarından son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Diğer hepsini unutun

Milyonların sonucunu beklediği EYT ile ilgili son gelişmelerin vatandaşlar ile paylaşılması devam ediyor. AK Parti iktidarı ise konu ile alakalı olarak hemen hemen her gün Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son durumu paylaşıyor. İşte detaylar…

AK Parti’den son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Bütün bildiklerinizi unutun

EYT ile ilgili son gelişmeler gelmeye devam ediyor. AK Parti iktidarından hemen hemen her gün Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili açıklamalar gelmekte. İşte detaylar…

AK Parti belediye çalışanlarına yüzde 80 zam yaptı! AK Partili isim açıkladı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, belediye başkanları ile yaptıkları toplantı sonucunda, 1 Temmuz 2022'den tarihinden itibaren geçerli olmak üzere işçilere % 80 oranında zam yapılmasına karar verildiğini açıkladı. İşte detaylar…

Asgari ücrete ikinci zam tarihini canlı yayında AK Parti milletvekili açıkladı

Asgari ücrete yapılacak zam tartışmaları AK Parti içinde de gündemin birinci sırasında yer alıyor. Asgari ücrete 2022 yılında yapılacak ikinci zammın tarihi belli oldu. Türkiye'nin beklediği haber canlı yayında AK Partili vekil tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Ak Parti İlçe Başkanı Şenay Değer Haberi

Ak Parti İlçe Başkanı Şenay Değer

Esenyurt'ta işadamı Mahmut Bahadır'ın anısına yaptırılan cami açıldı. Mahmut Bahadır Aksa Camii Esenyurt Mahallesi'nde yer alıyor. Caminin açılışına Ak Parti İlçe Başkanı Şenay Değer ve Esenyurt ilçe müftü yardımcısı Süleyman Seslikaya...