05 / 05 / 2024

akaryakıt sektöründe yerli marka hangisi

akaryakıt sektöründe yerli marka hangisi

Starpet, Avrupa’daki yapılanması kapsamında ilk ofisini İsviçre’de açtı. Starpet, 2014’ün son çeyreğinde Avrupa’nın liman kentlerinden birinde yapılması planlanan fabrika yatırımı ile pazardaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor...

İnşaat sektöründe çalıştıracak eleman bulunamıyor! İşçiler 2 bin TL'lik günlük ücret istiyor!

İstanbul'da konutunu yenileyeceklere 800 bin lira hibe, 700 bin lira da uygun maliyetli kredi imkanı sunulacak. Kentsel dönüşüm hızlı atılan bu adımlarla hızlandırılırken, inşaat sektöründe çalıştıracak eleman bulunamıyor. İşte ayrıntılar...

Akaryakıt piyasasında satın almalar sürecek! İki dev şirket daha satılabilir

Akaryakıt sektöründe satışlar artıyor. Petrol Ofisi'nin taşları yerinden oynatan hamlesinin ardından piyasa iyice hareketlendi. Aynı zamanda iki şirket daha satış için pazarlık masasında.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Akaryakıt sektöründe 5,6 milyar Türk Lirası kamu zararı ortaya çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eden Akaryakıt Özel Ekibi, kurulduğu zamandan bu güne 1800 şirkete yönelik çalışma sürdürürken 15,6 milyar Türk Lirası kamu zararı tespit edildi.

İnşaat sektöründe güven arttı! TÜİK tek tek Eylül rakamlarını açıkladı! 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 2 düşüş gösterirken, inşaat sektöründe yüzde 1, perakende ticaret sektöründe yüzde 3 yükseldi. İşte ayrıntılar...

Akaryakıt sektöründe gergin bekleyiş! 4 Haziran’da dananın kuyruğu kopacak!

OPEC+ grubu, akaryakıt üretimine yönelik 4 Haziran'da bir toplantı yapacak. Piyasalar bu toplantıyı yakından takip edecek.

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Araç sahipleri Dikkat! Bakanlıktan yeni akaryakıt Kararı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından alınan yeni kararla akaryakıt sektöründe göze çarpan kayıt dışılığın önüne geçilecek. 

Akaryakıt fiyatları 4 katına çıktı! İstasyonlar yakıt alamayacak durumda!  

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, akaryakıt sektöründeki sorunları Meclis gündeminde konuştu ve akaryakıt sektöründe alınması gereken önlemleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Türk müteahhitler 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendi! İnşaat sektöründe son durum ne?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "Temmuz 2022 İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda Türk müteahhitlerin 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendiği belirtildi. Peki inşaat sektöründe son durum ne? İşte rapordaki o veriler...

Ford Türkiye’de otomotiv sektöründe bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

Ford Türkiye “geleceği bugünden yaşa” söylemi kapsamında otomotiv sektöründe bir ilke imza atarak, Ford Dijital Stüdyo’yu sanal evrene taşıyor. Stüdyo Ford araçların performanslarını deneyimleme imkanı da sunacak.

Akaryakıtta aşırı zamlı fiyatlar ne zaman düşecek! Sektör tarih verdi

Akaryakıt sektöründe taşımacı esnafın canını çok yakan benzin ve mazot fiyatlarındaki aşırı yükseliş ne zaman sona erecek. Kontak çevirmenin cesaret istediği bu dönemde akaryakıt sektörü temsilcileri aşırı yüksek benzin ve mazot fiyatları sorununu görüşmek için yeni bir toplantı yapacak.

İnşaat sektöründe batık kredi tutarı 290 milyon TL'ye ulaştı!

İnşaatlar için kesenin ağzını açan bankalar şimdi sağladığı milyarlarca TL'lik krediyi toplayamama riskiyle karşılaşmış durumda. Kasım 2021'de inşaat sektöründe batık kredi oranı 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 20.6 yükselişle 30 milyar 290 milyon Türk Lirası'na ulaştı.

akaryakıt sektöründe yerli marka hangisi Haberi

akaryakıt sektöründe yerli marka hangisi

Akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet, Avrupa’daki yapılanması kapsamında ilk ofisini İsviçre’de açtı. Starpet, 2014’ün son çeyreğinde Avrupa’nın liman kentlerinden birinde yapılması planlanan fabrika yatırımı ile pazardaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Akaryakıt sektörünün yüzde yüz yerli markası Starpet'in Avrupa’daki yapılanması kapsamında ofis açtığı ilk ülke İsviçre oldu. Starpet, Zürih şehrindeki ofisiyle stratejik işbirliklerini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Sermayenin ve petrol sektörünün kalbi sayılabilecek bir konumda bulunduğu için Avrupa’da ilk olarak İsviçre’yi tercih ettiklerini belirten Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin, “Burada kurduğumuz şirketimizle hem direkt olarak İsviçre pazarına hem de tüm Avrupa ülkelerine ulaşacağız. İsviçre ofisimizin tüm dünya ile petrol ve petrol türevlerinin dış ticaretini yapmanın getireceği avantajları kullanarak vizyonumuzu genişleteceğini ve yeni ilişkilerle şirketimizi daha da büyüteceğini...