19 / 05 / 2024

Akçin Mahallesi

Akçin Mahallesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı; 9 dükkanı kiraya çıkarıyor. Dükkanlar Güvenevler Mahallesi, Fakıpaşa Mahallesi, Akçin Mahallesi, Sinanpaşa Mahallesi ve Sümer Mahallesi'nde yer alıyor. İhaleleri 24 Eylül'de yapılacak.

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Hazine arazisine yaptığı kaçak inşaatı kendi yıkmak zorunda kaldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü Mahallesi’nde hazine arazisine kaçak konut inşa eden kişiye Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri engel oldu. İnşaatı yine sahibi yıkmak zorunda kaldı.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Sancaktepe Paşaköy Mahallesi 1/1000 ölçekli plan askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi, 599 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

O ilde 5 adet satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Akçin Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen diğer detaylar...

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Esenyurt ilçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 158 ada, 1 parsel, 157 ada, 5 parsel ile 157 ada, 5 parselin kuzeyindeki tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Fethiye'de 67 kaçak inşaat mühürlendi!

Tatilcilerin gözdesi olan Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak olduğu bildirilen toplam 67 inşaat mühürlendi.

Akçin Mahallesi Haberi

Akçin Mahallesi



Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı; 9 dükkanı kiraya çıkarıyor. Dükkanlar Güvenevler Mahallesi, Fakıpaşa Mahallesi, Akçin Mahallesi, Sinanpaşa Mahallesi ve Sümer Mahallesi'nde yer alıyor. 


İhalesi; Belediye Hizmet Binası Encümen Salonu'nda 24.09.2014 tarihinde saat 14:00'da Encümen huzurunda yapılacak. 



İHALE İLANI:


BARBAROS MAH.9 GAYRİMENKUL BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 175220


AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN


Mülkiyeti / Tasarrufu Belediyemize ait aşağıda Mahallesi / Mevkisi, pafta, ada, parsel, cinsi/vasfı, katı / bağımsız bölüm nosu, alanı, yıllık muhammen bedelleri ve geçici ihale teminatları yazılı muhtelif gayrimenkuller sözleşme tarihinden itibaren 02.10.2016 tarihine kadar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif (açık artırma) usulü ile kiraya verilecektir.


NO    MAHALLESİ    ADA    PARSEL    BAĞı BÖl.İ M    ALANI-    VASFI    YILLIK MUHAMMEN    GECİCİ İHALE TEMİNATI t


     ...