15 / 05 / 2024

Akgün Seramik projeleri

Akgün Seramik projeleri

Seramik ve granit karoları üretimini dört ayrı fabrikada yapan Akgün Şirketler grubu, yapı malzemelerinde inşaat sektörüne 11 ayrı üretim tesisi ile 'Dura-tiles' ve 'Dura-bagno' ana markaları altında hizmet veriyor.

Türkiye'deki kentsel dönüşüm projeleri dünyaya örnek oluyor!

Moğolistan'ın ilçe belediyelerinin kentsel dönüşüm projelerindeki bir ekip, depreme dayanıksız olan toplamda 60 bin konutu yüzde 99 uzlaşma oranıyla yenileyen Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak bilgi aldı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tansu Erdoğan tarafından kuruldu.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Akgün Seramik projeleri Haberi

Akgün Seramik projeleri

Firma, ayrıca Eskişehir ve Kütahya'da bulunan fabrikalarında kapasite artırımına yönelik inşaat ve yatırımlarına da devam ediyor. Mevcut üretim kapasitesi üe sektöre hizmet verdiklerini söyleyen Akgün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Akgün, otomotiv, lojistik ve akaryakıt sektörlerinde de faaliyet gösterdiklerini belirterek, büyüme ve gelişme odaklı hareket ettiklerini dile getirdi. 



Son dönemde gerçekleştirilen yatırımlarla seramik, granit seramik, vitrifiye, kiremit, tuğla ve yapı kimyasalları gibi alanlarda 11 üretim tesisinde yaklaşık 3 bin 500 kişi istihdam ettikleri bilgisini veren Akgün, şöyle devam etti: "Yapılacak yeni yatırımlarla seramik kaplama malzemelerinde kapasitemiz artacak. Kapasite artırımına yönelik yeni yatırımlarla birlikte, mevcut fabrikalarımızda rekabete ayak uydurmak, teknoloj ik gelişme ve yenilikleri yakalamak amacıyla her yıl sürekli yenileme ve geliştirme yatırımlarımıza devam edeceğiz." "Seramik kaplamalarının üçte birini ihraç...