26 / 07 / 2024

Akın Adıgüzel açıklamaları

Akın Adıgüzel açıklamaları

Jeofizik Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi Akın Adıgüzel, 17 ağustos Marmara ( Gölcük depreminin 15.yılında, yaptığı yazılı bir açıklama ile deprem gerçeğine dikkat çekti.

Ankara'nın 'en güzel köyü' seçildi! Arsa ve ev fiyatları fırladı!

Kızılcahamam'a bağlı Alibey köyü Ankara'nın en güzel köyü seçildi. Tarımsal faaliyetler, doğal güzellikler ve geleneksel köy yaşamıyla dikkat çeken köyün en güzel köy seçilmesiyle birlikte ev ve arsa fiyatları yükselmeye başladı.

İBB açıkladı! İstanbul'un orman manzaralı en güzel tesisi açıldı, fiyatları da çok ucuz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehrin en güzel noktalarını İstanbulluların hizmetine açmaya devam ediyor. Buna göre, gerçekleştirilen ve devam edilen çalışmalar doğrultusunda İstanbul’un orman manzaralı en güzel tesisi de açılmış oldu.

Bu kıyaslama çok konuşulur: Avrupa'da insanların evleri güzel arabaları vasat, Türkiye'de evleri yok ama arabaları lüks!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avrupa'da insanların evleri çok güzel ancak bindikleri arabaların vasat olduğunu söyleyerek, "Türkiye'de birçoğunun evi yok ama araba lüks." ifadelerini kullandı.

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

1936 yılında evinin önünü en güzel süsleyenlere ikramiye verilmiş!

1936 yılında bahçe sahiplerine, evlerinin önünü güzel süslemeleri halinde ikramiye verilmiş.

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

İkinci el ve sıfır konut ve araç satışı yapacaklar dikkat! İlan sitelerine sil baştan düzenleme! 1 Kasım’da başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki günlerde açıklamalar üzerine 1 Kasım tarihinden itibaren sıfır ve ikinci el ilan sitelerinde yeni dönem başlıyor. Erdoğan, 100 bin TL’ye kadar idari para cezası uygulanacağını belirtmişti. Peki, ilan sitelerinde yeni süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Emekliler çileden çıktı! Bakan Göktaş’a ‘ücretsiz toplu ulaşım’ mektubu yazdı!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a ücretsiz ulaşıma ilişkin mektup yazdı. 65 yaş ve üzerindekilerin şehir içi ücretsiz toplu taşıma hakkını kullanırken yaşadığı aksaklıkların giderilmesini talep eden Ergün, Bakan Göktaş’a mek

Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş'ten gümüş açıklaması! Gümüşü olanlar acilen bu açıklamaya bakın!

Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş'ten gümüş açıklaması... Gümüşü olanlar acilen bu açıklamaya bakın... İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Akın Adıgüzel açıklamaları Haberi

Akın Adıgüzel açıklamaları


Jeofizik Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi Akın Adıgüzel, 17 ağustos Marmara (Gölcük) depreminin 15.yılında, yaptığı yazılı bir açıklama ile deprem gerçeğine dikkat çekti.

Özellikle 1. derece deprem bölgesi olan Balıkesir’in depreme hazırlıklı olması gerektiğini ifade eden Adıgüzel, depremlerde can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi konusunda, yararlanılması gereken bilim dallarından bir tanesi de jeofizik mühendisliği çalışmaları odlunun altını çizdi.


Balıkesir ilinin depremselliği ve 17 Ağustos depremi sonrası Balıkesir’de 15 yılda neler değiştiğinin yanı sıra yapılması gerekenleri sıralayan Jeofizik Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi Akın Adıgüzel, özetle şunları dile getirdi.


“BALIKESİR İLİ DEPREMSELLİĞİ


Güney Marmara bölgesinde kalan ilimiz 1.derece deprem bölgesinde yer almaktadır. Bölgedeki tektonizma ya bağlı olarak oluşan aktivite sığ odaklıdır. Dünyanın sayılı doğrultu atımlı faylarından olan kuzey anadolu fayı (KAFZ), dört kola...