04 / 05 / 2024

Akiş GYO ödül

Akiş GYO ödül

TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri-2017’ ödülü, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın oldu.

Akiş GYO ve Akbatı AVYM'ye toplam 15 ödül!

Her yıl yaratıcı alanlarda ödüllerin dağıtıldığı uluslararası Hermes Creative Awards’tan, Akiş GYO ‘’Yaşam Akademisi’’ projesi ile 4, Akbatı AVYM ise 2015 yılı içerisinde gerçekleştirdiği çeşitli projelerle 11 ödüle layık görüldü.

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 197 milyon TL'lik 30 adet konutu aldı! 

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 197 milyon TL'ye bedelle 30 adet konutu satın alıyor. İşte ayrıntılar...

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Akiş GYO, yılın ilk 9 ayında 1.4 milyar TL hasılat ve 1 milyar TL kira geliri elde etti!

Akiş GYO tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, şirket 30 Eylül tarihinde sona eren dönemde 1.4 milyar TL hasılat ve 1 milyar TL kira geliri elde etti. İşte ayrıntılar ve projelerdeki son durum...

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

Akiş GYO, bu yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 93 artırdı!

Akiş GYO'nun 2023 birinci yarıyıl finansal sonuçları açıklandı. Bu kapsamda Akiş GYO, bu yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 93 artırdı. İşte detaylar...

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul platformlarından GYODER'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Gayrimenkul Zirvesi'nde iki farklı kategoride ödül kazandı.

Doğuş GYO faaliyet raporuna iki ödül birden!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Doğuş GYO) 2020 yılı Faaliyet Raporu iki ödül birden aldı.

Akiş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Akiş GYO, 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2022- 2026 dönemi için 5 yıl süre ile uzatılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasını teminen T.C. Ticaret Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına karar verdi.

Akiş GYO ne kadarlık yurt içi satış yaptı?

Akiş GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre; şirketin 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 cari döneminde yurt içi satış rakamı 262 milyon 261 bin 142 TL oldu. 

Akiş GYO ödül Haberi

Akiş GYO ödül

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından düzenlenen ve sermaye piyasalarının prestijli ödülleri arasında yer alan 3. TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri sahiplerini buldu. 


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri kapsamında yatırım ortaklığı kategorisinde “Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri-2017” ödülüne değer görüldü. 

Ödül töreninde şirket adına ödülü Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy teslim aldı. Ödül töreni 11 Nisan Çarşamba günü Raffles Hotel'de düzenlendi.  


“AMACIMIZ; TÜM PAYDAŞLARIMIZ İÇİN MADDİ VE MANEVİ ARTI DEĞER YARATMAK”

Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy ödül töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Sermaye piyasalarında faaliyet gösteren tüm kurumları kapsayan Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından prestijli bir ödüle değer görüldüğümüz için mutluyuz...