09 / 05 / 2024

Aksa rotasını nereye çevirdi

Aksa rotasını nereye çevirdi

Aksa, küresel enerji pazarının nabzını tutuyor. Bir yıl içerisinde 40 bin jeneratör üretimiyle birçok ülkenin enerji ihtiyacını karşılayan Aksa Jeneratör’ün Çin’de yer alan farikası dünyanın en büyük jeneratör üretim kapasitesine sahip.

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altında yeni rotayı çizerek, '15 gün' uyarısı yaptı. İslam Memiş açıklamasında "Bilmiyordum, görmedim, kaçırdım diyenlere şimdiden geçmiş olsun" dedi.

Bu yıl vatandaş parasını nereye yatıracak? İşte ay ay sermayenin gideceği yatırım aracı

Yüksek enflasyon karşısında vatandaş parasının değerini nasıl koruyacağını; faiz, konut, borsa, arsa, kripto birikimini nereye yatırırsa kazançlı çıkacağını araştırıyor. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, 2024 yılında sermaye hareketinin nasıl olacağını X sosyal medya hesabından paylaştı.

Konut yatırımcısı rotasını yurt dışına çevirdi!

Küresel Konut Fiyat Endeksi'ne göre dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, yatırımcılar artık konut tercihini yurt dışından yana yapmaya başladı.

1 milyon TL paranız var, neye yatırırsınız?

Mevduat faiz oranlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ederken, vatandaşlar da parasını nereye yatıracağı ile ilgili  araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL paranız var, neye yatırırsınız?

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Altın fiyatlarında alım fırsatı! Tarih verildi

Gram ve çeyrek altın almak isteyenler her gün piyasanın nereye gideceğini merak ediyor. Altın fiyatları ile ilgili alım tarihi yavaş yavaş netleşiyor. Fırsat için kritik tarih verildi. İşte tüm detaylar...

Altında yeni yılın rotası belli oldu! Yeni rekorlar gelecek! Uzmanlar altının yeni rotasını peş peşe açıkladı!

2024’e kadar yeni rekorlar kırması öngörülen altın fiyatları, yatırımcılar için önemli bir odak noktası durumuna geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yol haritasını paylaştı. İşte detaylar...

Dolar kritik seviyenin üzerinde! Peş peşe alınacak iki karar doların rotasını belirleyecek

Dolar yeni haftaya 27,00 TL seviyesi ile başlarken bugün kritik seviyenin üzerinde işlem görüyor.  Yarın ve perşembe günü alınacak iki kritik karar doların rotasını oluşturacak. 

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Yatırımcılar rotasını arsa piyasasına çevirdi!

Gayrimenkul fiyatlarının hızla yükselmesi insanları geleneksel konut yatırımlarından uzaklaştırarak alternatif fırsatlara yöneltirdi. Bu kapsamda yatırımcılar dikkatini arsa piyasasına çevirdi.

İstanbul depremi, konut yatırımcısının rotasını değiştirdi!

Beklenen İstanbul depremi konut yatırımcısını çevre illere yönlendirdi. Bu kapsamda Kocaeli öne planda yer alıyor. 

Türk yatırımcılar rotasını İspanya'ya çevirdi!

Türk vatandaşlar İspanya’da Golden Visa (Altın Vize) programına yoğun ilgi gösteriyor.  2017'den beri İspanya’da faaliyet gösteren Spain Homes, Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriyor.

Aksa rotasını nereye çevirdi Haberi

Aksa rotasını nereye çevirdi

Türkiye’de İstanbul, Çin’de Changzhou şehri, Amerika’da ise Louisiana eyaletinde üretim tesisi bulunan Aksa Jeneratör, toplamda 130 bin metrekarelik kapalı alanda 1 kVA ile 3000 kVA arası benzin, dizel ve doğalgaz yakıtlı jeneratörler, marin yardımcı jeneratörleri, aydınlatma kuleleri ve jeneratör donanımları üretiyor. 


Ülkenin jeneratör ihtiyacını karşılama ve ekonomideki hareketliliği temel alan yatırımlarıyla, jeneratör sektöründe öncü konumda olmayı hedefleyen Aksa Jeneratör, Çin, ABD ve Rusya gibi pazarların yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri, Kazakistan, İngiltere, Cezayir ve Singapur’da bulunan ofislerindeki çalışmalarıyla dünyanın birçok noktasına kesintisiz enerji götürüyor.


2019 yılında hedef 600 milyon dolar

2015 yılında ihracatta toplam 150 milyon dolar ciroya ulaşan Aksa Jeneratör, yılda toplam 40 bin jeneratör üretimi yaparak ülke ekonomisine büyük katkıda bulunuyor. Türkiye’de birçok kişiye istihdam sağlayan Aksa Jeneratör, sektöründeki pazar...