13 / 05 / 2024

Alışveriş Merkezleri Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi

Alışveriş Merkezleri Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi

AVM Yasası olarak bilinen Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi hangi milletvekilleri TBMM Komisyon'una sundu? AVM Yasası kanun teklifinin ilk imza sahipleri milletvekilleri kimler?

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor mu? AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde!

Yerel seçimlerde (31 Mart) yarışacak tüm belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşan AK Parti'nin seçim beyannamesi de 30 Ocak'ta açıklanacak. Bu kapsamda büyükşehirlerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı verilmesi planlanıyor. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde...

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

O belediye tam 105 personel alıyor! Başvuru şartları resmen belli oldu! Belediyede çalışmak isteyenlere büyük fırsat!

İstanbul'daki belediyeler alım yapmaya devam ediyor. Belediyelerde çalışmak isteyen binlerce kişi ise belediye personel alımı ilanlarını araştırıyor. İşte o belediye tam 105 personel alıyo. şartları resmen belli oldu! İstanbul'da büyük fırsat!

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Vestel'den 3’lü kampanya! Beyaz eşyada büyük indirim! 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yerli ve milli marka Vestel'den kaçırılmayacak fırsat... Vestel; buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan 3'lü beyaz eşya alışverişinde büyük indirim sunuyor. İşte Vestel'in kampanyalı ürünleri ve 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

ŞOK market'ten 25 TL ve üzeri alışverişe büyük fırsat! Şok market 14 Ekim 2022 fiyat listesi..

ŞOK market kampanyalı ürünler kapsamında 15 Ekim 2022 haftasına özel 25 TL ve üzeri alışverişe özel indirimli ürünlerini paylaştı. Mağazalarda ve Cepte ŞOK uygulaması üzerinden yapılacak alışverişlerde pek çok üründe indirimle sizleri bekliyor.

A101’den alışveriş yapanlara büyük kampanya! Yalnızca 2 hafta süresi var

A101 ile Akbank’tan 2 hafta süreli bir kampanya geldi. Buna göre Axess ile yapılacak 750 TL’lik alışverişte hediye verilecek.

İŞKUR duyurdu! 103 bin kamu personeli alınıyor! Büyük fırsat, hemen başvurun

İŞKUR iş ilanlarını  yayınlamaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden 103 bin kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı. Büyük fırsatı kaçırmayın, hemen başvurun! İşte başvuru şartları...

Market, manav, kasaptan 200 TL alışveriş yapanlar için büyük fırsat! Kampanya için son 17 gün

World Card, marketten, kasaptan ya manavdan 200 TL tutarında alışveriş yapan vatandaşlar için 150 TL puan kazanma fırsatı oluşturdu. Büyük kampanya için geriye sadece 17 gün kaldı.

AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2022? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? Dikkat! Kapıda kalabilirsiniz!

Kurban Bayramı'nda alışveriş merkezlerinin açık olup olmadığı yüz binlerce kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki AVM'ler Kurban Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor? Gelelim bu soruların yanıtlarına...

Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022?

Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022 sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022? Peki alışveriş merkezleri 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2022? 

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2021?

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2021 sorusunun yanıtı AVM'lere gitmek isteyen vatandaşlar araştırılıyor. Peki Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2021? Alışveriş merkezleri Kurban Bayramı'nda açık mı 2021? İşte Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2021 sorusunun yanıtı..

Alışveriş Merkezleri Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi Haberi

Alışveriş Merkezleri Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi

AVM Yasası'nı Meclis'e getiren Mustafa Öztürk ve Hakan Çavuşoğlu hangi milletvekillerinden imza topladı? AVM Yasası teklifine imza atan Ak Parti'li milletvekilleri hangi şehirden?


AVM Yasası teklifinin ilk imza sahibi milletvekilleri kimler? 


Türkiye Büyük Millet Meclisi Komisyonu Başkanlığı'na 2/2527  esas numarasıyla 9 Aralık 2014 tarihinde gelen ve bugün görüşülmeye başlanacak olan "Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi"nin ilk imza sahibi milletvekiller, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Öztürk ve Hakan Çavuşoğlu... AVM Yasası, toplam 58 milletvekilinin imzasıyla TBMM Komisyonu'na geldi... 


AVM Yasa teklifinin genel gerekçesi nedir? Öğrenmek için tıklayın!


AVM Yasası 2014 madde gerekçeleri neler? Öğrenmek için tıklayın!


AVM Yasası teklifine kimler destek verdi?  


Kanun teklifine imza veren 56 Ak Partili milletvekillerinin isimleri ve şehirleri şöyle;