25 / 07 / 2024

almanya Rothenstein kıyamet rezidansı

almanya Rothenstein kıyamet rezidansı

Almanya’nın Rothenstein bölgesindeki köye 1 milyar dolarlık kıyamet rezidansı yapıldı. Yüzme havuzları, tiyatrolar, fitness salonları, restoran gibi hizmetlerin sunulduğu sığınaklarda zenginlerin 1 yıl boyunca dışarı çıkmadan yaşayabilecekleri söyleniyor.

Almanya'da bir Türk aile, hiç peşinatsız aylık 975 Euro taksitle, 180 bin Euro'ya 2 katlı ev aldı!

Türkiye'de konut fiyatları her geçen gün daha da artarken, Almanya'ya 3 yıl önce taşınan Türk ailenin hiç peşinatsız aylık 975 Euro taksitle, 180 bin Euro'ya 2 katlı ev alması sosyal medyada gündem oldu.

Ev sahipleri sosyal medyada kıyamet koparıyor: Kiracılar yüzde 25'le evimize çöktü, kurtulmak istiyoruz! 

Ev sahibi ile kiracılar arasında yaşanan kavgalar basında sık sık gündem olurken, sosyal medyada da adeta ortalık yıkılıyor. Mağdur ev sahipleri arsız kiracılardan kurtulmak istediklerini belirtiyor. İşte o paylaşım ve ev sahipleri ile kiracılardan gelen yorumlar...

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

Almanya'da ciddi konut sıkıntısı var! 9,5 milyondan fazla kişi bu konutlarda yaşıyor! 

 Almanya'da her on kişiden birinin şu anda aşırı kalabalık bir apartman dairesinde yaşıyor (yüzde 11,3). Özellikle bekar ebeveynler ve çocukları sıkışık yaşam alanlarında yaşıyor.

Dünyanın en zenginlerinden biri olan Mark Zuckerberg'in gayrimenkulleri çok konuşuluyor! İşte ünlü milyarderin mülkleri!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Mark Zuckerberg'in yüzlerce dönümlük arazisi ve o arazilerin üzerinde de ek çok evi var. Ünlü milyarderin Hawaii'deki kıyamet sığınağından göl evine ve devasa malikanelere uzanan mülkleri.

JP Morgan’dan resmen kıyamet senaryosu: ‘Dünya, Amerika’nın yüzde 7 faiz oranına hazır olmayabilir’

Uluslararası yatırım bankası JPMorgan’ın CEO’sundan yeni uyarı geldi: “Amerika’da faiz oranlarının yüzde 7 olması, Amerikan ekonomisini resesyona sürükleyebilir ve aynı zamanda, finansal piyasalarda riskten kaçınmayı tetikleyebilir.”

Almanya ekonomisi bu yıl yüzde 0,4 küçülecek!

Almanya ekonomisinde küçülme şoku yaşanıyor. Ekonomi Araştırma Enstitüsü, olağan dışı yüksek enflasyon yüzünden özel tüketimin bu yıl yüzde 0,5 azalacağını öngördü.

KKM'den çıkışlar Türkiye ekonomisini tehdit ediyor! Dolarda kıyamet kopacak!

Ekonomist Erdal Özel, Kur Korumalı Mevduat (KKM) sisteminden çıkışların hızlanması durumunda doların 100 TL'ye çıkabileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Almanya’da yıllık enflasyon ağustosta yüzde 6,1’e düştü!

Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis), fiyat artışları ile ilgili olarak ağustos ayı öncü verilerini paylaştı. Bu doğrultuda, Almanya’da temmuz ayında yüzde 6,2 olan yıllık enflasyon, ağustos ayında yüzde 6,1 olarak kayıtlara geçti.

Altında kıyamet kopacak! İslam Memiş uyardı: Bekliyorlar

Altın yatırımcılarının şimdi ise gözü kulağı ABD Merkez Bankası Fed faiz kararında. İslam Memiş, “Kıyamet koparacak bir yükseliş bizi bekliyor” yorumunu yaptı. İşte tüm detaylar...

Altında kıyamet koptu kopacak! Gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 10 Temmuz 2023 altın fiyatları!

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın gibi altın fiyatları anlık olarak izleniyor. Haftanın ilk işlem gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Peki, 10 Temmuz altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 10 Temmuz 2023 alış satış altın fiyatları...

Dolarda kıyamet koptu! 8 Temmuz 2023 pazar dolar, euro ve sterlin kaç TL? Son dakika!

Hafta sonuna gelinmesiyle birlikte, 1 haftalık yatırım araştırmasıyla elde edilen kazançlar inceleniyor. Bu hafta içinde Türk Lirası değer kaybetti, ancak birçok yatırım aracı değer kazandı. Peki, bugünkü dolar ve euro fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte son durum...

İhracatta tarihi rekor! Almanya’ya bir ayda 1.5 milyar dolarlık ürün sattık!

Türkiye 1 milyar 599 milyon dolarlık satışla Almanya'ya tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatını gerçekleştirdi. Ülkeye mayıs ayında en fazla dış satımı 426 milyon 440 bin dolarla otomotiv endüstrisi yaptı.

almanya Rothenstein kıyamet rezidansı Haberi

almanya Rothenstein kıyamet rezidansı

Almanya’nın Rothenstein bölgesindeki bir köye 1 milyar dolarlık kıyamet rezidansı yapıldı. 



Sadece milyonerler için inşa edilen sığınaklarda zenginlerin kıyamet günü geldiğinde 1 yıl boyunca hiç dışarı çıkmadan hayatlarını sürdürebilecekleri iddia ediliyor.



Yüzme havuzları, tiyatrolar, fitness salonları, restoranlar ve hatta helikopter hizmetinin bile sunulduğu belirtiliyor.



Milyonerlerin bu hizmetten ne kadar maliyetle faydalanacağı ise henüz açıklanmış değil.