16 / 05 / 2024

Alpay Korkunç

Alpay Korkunç

Alpyapı Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alpay Korkunç, Serkan Öngün tarafından 800 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Emlakta Nostalji: 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış!

Deprem ülkesi olan Türkiye'de 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış... Çeşme yolları kurumuş, köyler yıkılmış, yer altından korkunç gürültüler geliyormuş...

Krbulut İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krbulut İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 650 bin TL sermaye bedeli ile Alpay Karabulut tarafından kuruldu.

Sezgin Tanrıkulu: Korkunç rantlar var, o bölgeleri talan ettiler!

Diyarbakır'daki imar değişikliğine ilişkin konuşan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, korkunç rantların olduğunu ve Sur ve Bağlar'ın talan edildiğini söyledi.

Olası İstanbul depreminde korkunç senaryo: Sokaklara giriş-çıkış olmayacak, profesyonel ekipler 1 haftada gelebilecek!

İstanbul'da beklenen büyük depremle ilgili de senaryolar tek tek açıklanıyor. Peki olası büyük İstanbul depreminde kenti neler bekliyor? İşte uzman isimlerin o açıklamaları...

İstanbul'u bile geçti! Kira ücretleri o ilde resmen ateş pahası

İstanbul'da ortalama kira fiyatları 15 bin TL'ye yaklaştı. En yüksek kira fiyatları İstanbul diye düşünülürken başka bir şehirde kira fiyatları İstanbul'u da geçti. 4 yıl içinde yüzde 800 artışın gözlemlendiği ilde kira fiyatları korkunç boyutta. İşte tüm detaylar...

Gram altın için korkunç eylül açıklaması. Elinde altını olanlar hemen gelsin baksın

Gram altın fiyatlarının ne olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Analistler tarafından gram altın hakkında çok önemli bir açıklama yapıldı.

İşte KKM hesaplarının geldiği korkunç boyut: 1 milyon yatırana yıl sonunda 550 bin dolar faiz!

İyi Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, kur korumalı mevduat hesaplarının geldiği korkunç boyuta ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu. Yılmaz, KKM hesaplarında adamına göre muamele yapıldığını ve şu an en büyük sorunun KKM üzerinden verilen yüksek faizler olduğunu savundu.

Altın duayeni İslam Memiş, altında yaz ayları için korkunç rakamlar verdi! Duyanın ağzı açık kaldı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “1.300 rakamı bugün Türkiye'de resmi olarak görüldü” diyerek altın yatırımcılarını uyardı ve elinde altın bulunduranlara seslenerek “Bozdurmak için acele etmeyin” diyerek yeni rekorların geleceğini söyledi.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

İşte büyük yıkımın nedeni! 500 binada tespit edilen korkunç gerçekler!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından inanılmaz bir gerçek ortaya çıktı. 500 binada incelemelerde bulunan bilirkişinin söyledikleri yıkımın ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkardı.

 Mimarlar Odası'nın raporundaki korkunç gerçek… 10 milyondan fazla yapı depremde yıkılabilir!

Kahramanmaraş depremi hakkında TMMOB Mimarlar Odası’nın hazırladığı raporda, depremde ağırlıklı olarak yeni binaların yıkıldığı vurgulandı. Rapora göreTürkiye’de 10 milyondan fazla yapı depreme karşı dayanıksız.

Altın alacaklara İslam Memiş’ten uyarı! Altın bu tarihi sakın kaçırmayın!

Kahramanmaraş'ta yaşanan korkunç depreminden sonra piyasaları değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, birtakım önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Alpay Korkunç Haberi

Alpay Korkunç

Alpyapı Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alpay Korkunç, Serkan Öngün tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu.


Alpyapı Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...