12 / 05 / 2024

ALTİD başkanı

ALTİD başkanı

ALTİD Başkanı Sili, "Gazipaşa Havalimanı'na yapılan yatırımlar tur operatörleri tarafından olumlu karşılandı. Hollanda pazarı yüzde 7 artacak" dedi. Gazipaşa Havalimanı' na yapılan yatırımlarla talep artacak...

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

Dernek Başkanı Solakoğlu’ndan şok açıklama: Et yılbaşında bin TL’yi geçecek

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu, dün ete yüzde 25 oranında zam yaptı. Et fiyatları altınla yarışmaya başladı. Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et fiyatlarının yılbaşında bin TL’yi geçeceğini söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Kuyumcular Odası Başkanı resmen açıkladı! Çeyrek altın 2024 sonunda işte bu kadar olacak!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram ve çeyrek altın ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu yaptığı açıklamada hem gram hem de çeyrek altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. 

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ilkler ve enler dönemi paylaşımı geldi, vatandaşlardan eleştiri gecikmedi!

Merakla beklenen yerel seçimler gündemden düşmezken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da resmi sosyal medya hesabı üzerinden ilkler ve enler dönemi paylaşımı yaptı. İşte İmamoğlu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

ALTİD başkanı Haberi

ALTİD başkanı

ALTİD Başkanı Sili, "Gazipaşa Havalimanı'na yapılan yatırımlar tur operatörleri tarafından olumlu karşılandı. Hollanda pazarı yüzde 7 artacak" dedi.


Dünya turizmini 14-19 Ocak tarihleri arasında buluşturan Utrecht Turizm Fuarı'nda Alanya standı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Fuarın ikinci gününde Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal ve bakanlık yetkilileri Alanya standındaydı. 


Ziyarette Önel ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Faik Kaptanoğlu, gelişen tanıtım stratejileri üzerine bir süre sohbet etti. 


ALANYA MARKASIYLA İŞBİRLİĞİ SÜRECEK 


Öte yandan Alanya standını ziyaret eden tur operatör ve seyahat acenta yetkilileriyle yaptıkları görüşmeler sonucunda Hollanda pazarı hakkında izlenimlerini aktaran Başkan Sili şunları kaydetti: Yaptığımız görüşmeler, rezervasyon rakamları ve uçuş sayıları,...