07 / 05 / 2024

altın uyarıları 2022

altın uyarıları 2022

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra altın ve dolar kuruna ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı...

Altın kahini İslam Memiş'ten son dakika gram altın uyarısı geldi! Bu uyarıyı duyan inanamadı! Dikkat! Çok mağdur...

Altın kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ile ilgili çok özel uyarılar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları... 

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı: 'Onlara sakın bulaşmayın'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten  altın yatırımcılarına çok önemli uyarılar geldi. 

Hatice Kolçak’tan korkutan altın uyarısı: 'Altını olanlar 1 ay sonra asıl döngü başlıyor'

FED'in faiz kararının ardından, altın fiyatlarında hızlı bir yükseliş devam ediyor. Gram altın, 1.814 TL'ye kadar yükselirken Aynı çeyrek altın fiyatı da 2.985 TL'ye kadar çıkmış durumda. Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak da altınla ilgili önemli uyarılar yaptı ve bir ay sonrasını işaret etti.

Altın yatırımcılarına acil kodlu uyarı geçildi. Piyasalarda alarm verildi. O altını görürseniz koşarak uzaklaşın

Altın yatırımcılarına yönelik çok önemli bir uyarı yapıldı. Altın fiyatlarının son dönemde yükselmesinin ardından sahte altın arttı. Sahte altın olduğunu fark ederseniz kesinlikle dükkanı ihbar etmeniz gerekiyor.

SON DAKİKA: Sahte altın uyarısı! Çok dikkatli olun! Rengi ve ağırlığı böyleyse yandınız!

Altın fiyatlarının düşüşü sonrasında altına olan talep arttı. Yatırımcılar hızla altın alırken, sahte altın konusunda uzmanlar uyarıda bulundu. Son zamanlarda sahtecilerin kullandığı yeni yöntemlere karşı dikkatli olunmalı.

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan gram altın uyarısı! Gram altında bu seviyeler geliyor!

Son günlerde gram altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ve düşüşler üzerine ünlü ekonomist Hatice Kolçak, gram altının geleceği konusunda önemli bir öngörüde bulundu. 

Düğünlerde artık altın yerine o takılıyor! Üstelik devlet de yüzde 30 katkı sağlıyor

Düğünlerde takılan altın takılar yerini Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)'e bıraktı. Artık vatandaşlar altın yerine BES yaptırıyor. Üstelik devlet de yüzde 30 katkı sağlıyor. İşte ayrıntılar...

Altın ve dolarla ilgili perşembe ve cuma günü uyarısı. Uyarılar peş peşe geldi. Altın alacaklar yetişsin

Altın ve dolar fiyatları hakkında Perşembe Cuma uyarısı geldi. Altın ve dolar alacak vatandaşların bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına uyarı: Ne söyledi, ne öngörüyor?

İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına uyarı geldi. 40 yılda gelecek bir şans diyerek yatırımcıyı uyaran Memiş, önemli yorumlarda bulundu. Ünlü ekonomistin uyarıları ve yorumları yatırımcılara rehberlik etmeye devam ediyor. İşte altın ve dolar konusundaki o uyarılar…

Gram altın için kritik 28 Mayıs uyarısı: İslam Memiş 1.550 lirayı işaret etti ve tek tek açıkladı! Altın alacaklara şok!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten seçim öncesi son dakika gram altın uyarısı geldi. Peki gram altın yükselecek mi düşecek mi? 

Altın piyasası dalgalanıyor: İslam Memiş yatırımcıları son kez uyarıyor!

Altın piyasası son günlerde yüksek dalgalanmalar yaşıyor ve uzmanlar, yatırımcıların aceleci davranmamaları gerektiğini söylüyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara kredili veya kaldıraçlı işlemle alış-satış yapmamaları konusunda uyarıda bulunarak, önümüzdeki günlerde yaşanacak dalgala

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

İslam Memiş'ten altın uyarısı! 2 tarihe dikkat çekti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar, euro, borsa ve gümüş fiyatlarına ilişkin çarpıcı tahminler yaptı. İşte tüm detaylar...

altın uyarıları 2022 Haberi

altın uyarıları 2022

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra altın ve dolar kuruna ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı. 

Ünlü ekonomist, Ağustos ayı içerisinde kademeli olarak alım fırsatı önerirken altın ve dolar için rakam verdi.

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken İslam Memiş, altın ve doların fırlayacağı tarihleri de açıkladı. Altın için 1450 lira olacak iddiasına devam eden İslam Memiş, küçük yatırımcıları da uyardı.

İşte İslam Memiş'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Medyatava'da yer alan habere göre, Temmuz 2022 enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra para piyasaları ve borsada enteresan bazı gelişmeler yaşandı. Aktarılan detaylara göre, Borsa enflasyonun 20 yılın zirvesinde geldiği gün, yükselişe geçti ve şaşırttı.

Altın ve dolar fiyatları da rekor enflasyona tepkisiz kaldı. Yaptığı tahminlerle dikkat çeken...