02 / 05 / 2024

Altındağ Karacaören yeni park

Altındağ Karacaören yeni park

Göreve geldiği günden itibaren çevre yatırımlarına büyük önem veren Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ’a 39 büyük park kazandırdı. Altındağ Belediyesi tarafından açılışı yapılan son park ise Karacaören Mahallesi’ndeki park oldu.

24 ayar altında şok gelişme! Meğer kandırılıyormuşuz... Altına 'ayar' verecek yeni sistem geliyor!

Altında sahte ve sahtekarlık haberleri her geçen gün artıyor. Özellikle kuyumculardan 24 ayar diye alınan altınların gerçekten 24 ayar olup olmadığı bilinmezken, vatandaşlar çeşitli sahtekarlıklarla karşılaşıyor. 

Acele eden kaybeder! Altında büyük atak geliyor: İslam Memiş açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Aralık ayına işaret ederek yatırımcıları risk değerlendirmesine karşı tavsiyede bulundu. Altında yeni rekorları işaret eden Memiş, acele edenin de kaybedebileceğini ifade etti.

Altında alım fırsatı geldi mi? Kritik seviyenin altını işaret etti

Temmuz ayında 1.730 TL seviyelerini gören gram altında düşüş sürüyor. . Peki altın fiyatları neden düşüyor? Alım için fırsat mı? Investaz Araştırma ve Strateji Birim Müdürü Mehmet Bilal Bircan merak edilen soruları cevaplandırdı...

ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalış göstererek, beklentilerin altında kaldı.

Altında sürpriz gelişme! Altının efendisi İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı, tarih verdi!

Altın fiyatları ile ilgili sürpriz gelişme Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş, altın için yeni alım fırsatını açıkladı ve tarih verdi.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Altında yeni operasyon çekilecek! 1 gram bile altını olanlar acil! İslam Memiş ''sakın tuzağa düşmeyin'' diyerek uyardı!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altında yeni operasyonun çekileceğini açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Altındağ Belediyesi başkentte iki arsa satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Karacaören ve Kale mahallelerinde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!  

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi geldi. TOKİ'nin yeni projesi için başvurular 4 Eylül tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Erzurum projesi ile ilgili detaylar...

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı maaş zammında son dakika! Yeni zam hesaplaması peş peşe yapıldı, rakamları gören bayram etti

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı maaş zammında son dakika... Yeni zam hesaplaması peş peşe yapıldı, rakamları gören bayram etti... Emekliler hemen bu rakamlara bakın...

Altındağ Karacaören yeni park Haberi

Altındağ Karacaören yeni park


Göreve geldiği günden itibaren çevre yatırımlarına büyük önem veren Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ’a 39 büyük park kazandırdı. Altındağ Belediyesi tarafından açılışı yapılan son park ise Karacaören Mahallesi’ndeki park oldu. Parka, bundan birkaç ay önce Hakkari Dağlıca’da şehit düşen Astsubay Üstçavuş Okan Taşan’ın ismi verildi. Baba evi hemen parkın yanında yer alan Altındağlı şehidin adı, yaklaşık 17 bin metrekare büyüklüğündeki parkta sonsuza kadar yaşayacak.


Anne ve baba duygu dolu anlar yaşadı


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Dörtpan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Altındağ İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan Jandarma Kurmay Yüzbaşı Murat Düzenli, Altındağ Belediyesi meclis üyeleri...