24 / 07 / 2024

Altındağ yatırım

Altındağ yatırım

Altındağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karapürçek Mahallesi’ndeki “Çok Kapsamlı Aile Sağlık Merkezi” ve “Semt Hizmet Binası” açıldı. Başkan Veysel Tiryaki: “Hizmet ihtiyacı neredeyse, biz oradayız” dedi.

Gümüş mü, altın mı? En çok hangi yatırım aracı kazandıracak?

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran gümüş ve altın yine yatırımcıların odağında yer alıyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, gümüş mü? Inveo Portföy Fon Yönetim Müdürü Eral Karayacızı açıkladı.

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Ev, arsa, araba altın, kripto ve borsa! Şu an kazandıran yatırım aracı hangisi? 

Milyonlarca yatırımcı ellerindeki parasını arsa, ev, dolar, altın, kripto ve borsa gibi farklı yatırım araçlarında değerlendiriyor. Peki şu anda kazandıran yatırım aracı hangisi?

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Konut ve otomobil yatırımı artık gözde değil: Vatandaşlar altına yöneliyor! 

Konut ve otomobil yatırımı artık out oldu. Yatırımcılar konut ve otomobil yerine altın yatırımına yöneliyor. Peki konut fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

Yatırım için ev alanlar pişman oldu! Türkiye'de konut piyasasında sıkıntı büyük!

Konut piyasasında yaşanan yükseliş sonrasında yatırım için ev alanlara kötü haber geldi. Bu süreç daha önceki senelerde görülmemiş bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. Ev alan vatandaşların ellerinde kaldı ve resmen bu yatırımlar pul olmuş durumda. 

Yatırım yapacaklar dikkat! Altın mı, toprak mı?

Enflasyon karşısında parasının değerini korumak isteyen vatandaş, en karlı yatırımın hangisi olduğunu araştırıyor. Dolar mı, faiz mi, altın mı derken, kuyumcu ve yatırımcı Aksel, en çok paranın topraktan kazanılacağını söyledi.   

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

Yatırımcılar borsada altın sertifikasına saldırdı: Gram altın karşısında yüzde 17 primlendi! Mantıklı yatırım mı?

Altın sertifikası ile spot gram altın yatırımına ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Ekonomist İris Cibre, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altın sertifikası ile spot gram altını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

Altın, dolar, borsa, bitcoin... 2023'te en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

2023 yılında milyonlarca yatırımcı, altın, dolar, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçlarını tercih etti. Peki 2023'te  en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altındağ yatırım Haberi

Altındağ yatırım

Altındağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karapürçek Mahallesi’ndeki “Çok Kapsamlı Aile Sağlık Merkezi” ve “Semt Hizmet Binası” açıldı. Sağlık hizmetlerini Altındağlı vatandaşların ayağına getiren Başkan Veysel Tiryaki: “Hizmet ihtiyacı neredeyse,  biz oradayız” dedi.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sadece tarihe not düşmek amacıyla her zamanki gibi mütevazi bir açılış töreni gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Tiryaki, Türkiye’de yaşanan son olaylar nedeniyle programın çok kısa tutulacağını da belirtti.


 “Altındağ 10 yıl öncesinin Altındağ’ı değil.”


Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesi’nin hemen hemen her ay açılış yaptığını, bunun sonucunda da Altındağlı vatandaşların bu tür mütevazı programlara alışkın olduğu söyledi.


Altındağ Belediyesi’nin kendisine kanunda verilen görevler dışında çok sayıda görev ve sorumluluk üstlendiğini belirten Başkan Tiryaki, Altındağ’ın 10...