29 / 04 / 2024

Altınvadi Konakları açık adresi

Altınvadi Konakları açık adresi

Altınvadi Konakları Maltepe ev fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Altınvadi Konakları projesi Mayıs 2018'de teslim ediliyor...

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

Malatya 6 Şubat'ta ana depremini yaşamadı mı? Yer bilimci açıkladı: O fay parça parça kırılarak deprem üretebilir!

Yer bilimci Baturhan Öğüt, X sosyal medya hesabından Malatya'nın deprem riskine ilişkin konuştu ve bir bölgeye dikkat çekerek, parça parça kırılarak deprem üretebileceğinin altını çizdi. İşte o açıklamalar...

Cari işlemler ağustosta 619 milyon dolar açık verdi

Türkiye'nin cari işlemler hesabı, ağustos ayında 619 milyon dolar açık verirken, enerji ve altın hariç cari işlemler piyasasında altı milyar yüz kırk dokuz milyon dolarlık fazla meydana geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Altın fiyatlarıyla ilgili şok açıklama! Yatırımcılar şaşkına dönecek

Altın fiyatları hakkında şok eden bir açıklama geldi. Yatırımcılar bu açıklama ile şaşkına dönecek.

Koza Altın harekete geçti! O kentte yeni altın ocağı açıyor: Beş yılda 506.250 ton cevher hedefi!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için ÇED onayı aldı. Bu kapsamda senede 101.250 ton, ayda 8437,5 ton ve yaklaşık günde 324,5 ton cevherin üretilmesi planlanıyor.

Koza Altın, yeni altın ocağı açıyor!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için resmi başvuruyu yaptı. 5 yıllık süreçte 355 bin ton cevher çıkarılması hedefleniyor. 

İslam Memiş'ten gram altın almak isteyenlere ''Dikkatli olun'' uyarısı geldi! Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın almak isteyenler ''dikkatli olun'' çağırısnda bulundu. Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı...

Altın fiyatları 26 gün sonra böyle olacak: Durum oldukça kötü! Yeni tahmin yatırımcıları korkuttu! Şimdiden hazır olun

Altın fiyatlarını etkileyecek kritik açıklama dün geldi. Fed Başkanı Jerome Powell faizleri peş peşe artıracağına ilişkin açıklama yaptı. Gözler 26 gün sonra yapılacak faiz kararına çevrilirken altın için yeni tahmin geldi. Durum oldukça kötü!

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın piyasası analisti İslan Memiş altında büyük planı açıklayarak, gram altın için rekor rakamı paylaştı. Hazır olun, geliyor...

Altın sertifikası gram altın farkını açtı! Al sat yapmak isteyenler dikkat! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı!

Darphane Altın Sertifikası ile piyasadaki altın fiyatları arasındaki fark gittikçe açılmaya başladı. Altın almak isteyen yatırımcılar rakamlar karşısında ağzı açık kaldı.

Kırmızı altın! Açık artımayla sattılar! Kirazın kilosu; 800 TL

Manisa'da hasat edilen sezonun ilk erkenci kirazı açık artırmayla kilosu 800 TL'ye satıldı. İşte detaylar...

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

Altınlarını satanlara kötü haber! Yerine koyarız devri bitti! İslam Memiş gram altın için yeni rakamı verdi

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram atın Kapalıçarşı fiyatı 1300 TL'yi geçerken İslam Memiş'ten ''Yerine koyarız devri bitti'' açıklaması geldi. Altınlarını satanlara kötü haber! İşte gram altında gelecek yeni seviye...

Altınvadi Konakları açık adresi Haberi

Altınvadi Konakları açık adresi


Altınvadi Konakları projesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de BM Star Yapı tarafından inşa ediliyor. Altınvadi Konakları Maltepe projesi 1.800 metrekare alanda yükseliyor.


72 daireden meydana gelen Altınvadi Konakları projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Altınvadi Konakları Maltepe ev fiyatları 310 bin TL ile 790 bin TL arasında değişiyor.


Altınvadi Konakları Maltepe projesi 7 katlı iki blok olarak tasarlandı. Altınvadi Konakları Maltepe projesinde teslimler Mayıs 2018 tarihinde yapılıyor.


İnşaat alanı 9 bin metrekare olan Altınvadi Konakları Maltepe projesi metro durağına 1 dakika, metrobüse 15 dakika, Marmaray'a 20 dakika, havalimanına 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.



Adres: ALTINTEPE MH. IHLAMURCU SK. NO:3 MALTEPE - ISTANBUL 


Tel: 444 1 009 

Web: www.altinvadiistanbul.com

Gülcihan...