01 / 07 / 2024

amasya taşova kaç km

amasya taşova kaç km

Yaklaşık 11 milyon liralık maliyeti olan tünelin bölgedeki en uzun tüneller arasında olacağı bilgisini alan Vali Çomaktekin, ağustos ayında tamamlanması beklenen tünelle bölgedeki trafik güvenliği sağlanacak dedi...

İstanbul’da her an yıkılma riski taşıyan kaç bina var?

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, İstanbul Küçükçekmece’de kendiliğinden yıkılan üç katlı binanın ardından ''İstanbul’da her an yıkılma riski taşıyan kaç bina var?'' sorusunu yöneltti.

Migros'tan yeni indirimler! Migros’ta tuvalet kağıdında 120 TL indirim yapıldı...

Migros, indirimleri ile en çok takip edilen marketler arasında yer alıyor. Buna göre, Migros'ta bu hafta birçok seçili üründe indirim yapılacak. Tuvalet kağıdı indirimi son dönemlerde en çok takip edilen indirimli ürünler arasında yer alıyor. İşte indirimler ve detaylar... 

İstanbul'da taksi, servis ve toplu taşımaya zam geldi!

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılan açıklamaya göre toplu taşıma, taksi ve servislere zam geldi. Peki İstanbul'da taksi indi- bindi ücreti ne kadar oldu? İstanbul'da toplu taşıma kaç lira oldu? İşte 2024 zamlı ulaşım ücretleri...

Milli Emlak, Amasya’da yüzde 20 indirimle 16 arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 16 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin bedellerinin peşin ödenmesi durumunda yüzde 20 indirim yapılacağı açıklandı.

Milli Emlak o ildeki bir adet araziyi satışa çıkardı! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim!

Amasya ili, Taşova ilçesine bağlı Taşova Milli Emlak Şefliği, bir adet araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Satışın açık ihale usulüyle gerçekleşeceği ve ihalenin 7 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

İzmir Bornova'daki kentsel dönüşüm planları yargıdan döndü!

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un ‘Yargıya taşıyanlar kaçak yapı yapanların bir kısmı’ ifadelerini kullandığı Kızılay Mahallesi’nin dönüşüm planları ile ilgili mahkemeden belediye aleyhine kararlar geldi.

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Migros'ta taze kaşar 69 TL'ye, salkım domates 19 TL'ye, beyaz peynir 64 TL'ye düştü!

Migros Market "Sanal Market'te Taze Perşembe" kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 18 adet ürün indirime girdi. İşte Migros kampanya detayları...

Bu indirim unutulmayacak! Migros'ta tuvalet kağıdına büyük indirim yapıldı! 

Pandemiden sonra bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de meydana gelen zamlı dönemlerin ardından indirim haberleri art arda gelmeye başladı. İndirime uğrayan ürünlerden birisi de tuvalet kağıtları. İşte Migros'un uyguladığı indirimin detayları.

Raflar boşalmadan acele edin! Migros'ta tuvalet kağıdı 24 TL'ye düştü

Marketlerdeki bir çok ürünün fiyatında artış yaşanırken devamlı olarak indirim kovalayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Tuvalet kağıtlarına gelen indirim ile baraber vatandaş markete akın etti.

Migros’ta mayısın ilk indirimleri başladı! Tuvalet kâğıdı 155 TL, bebek şampuanı 35 TL, şampuan + duj jeli 80 TL...

Türkiye’nin en çok tercih edilen zincir marketlerinden Migros’un 2 Mayıs aktüel ürünler kataloğu paylaşılırken, Migros’ta 2 Mayıs tarihinde tuvalet kâğıdı 155 TL’ye, bebek şampuanı 35 TL’ye, duj jeli 80 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta 2 Mayıs’ta başka hangi ürünler indirimde?

Migros'ta tuvalet kağıdı 39, havlu kağıt 41, jel bulaşık makinesi deterjanı 110 TL! Yüzde 56'lık dev indirim!

Migros'ta cumadan cumaya kampanyası kapsamında yüzde 56'ya varan indirim fırsatı sunuluyor. Migros'ta tuvalet kağıdı 39, havlu kağıt 41, jel bulaşık makinesi deterjanı 110 TL! Yüzde 56'lık dev indirim! İşte 1 Mayıs 2023 fiyat listesi...

amasya taşova kaç km Haberi

amasya taşova kaç km


Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Amasya-Taşova yolunun 8. kilometresinde inşası devam eden 950 metrelik tünelde incelemelerde bulundu.


Yaklaşık 11 milyon liralık maliyeti olan tünelin bölgedeki en uzun tüneller arasında olacağı bilgisini alan Vali Çomaktekin, ağustos ayında tamamlanması beklenen tünelle bölgedeki trafik güvenliği sağlanacak ve meydana gelmesi muhtemel risklerin de önüne geçileceğini söyledi.


Karayolları 72. Şube Şefi İsmet Tüzün, uluslararası taşımacılığın da yapıldığı Erzincan-Erzurum yolu üzerindeki tünelin yüzde 60’ı tamamlanırken tek tüp şeklinde inşasına devam edildiğini belirtti.


Karayolları 72. Şube Şefliği’ni de ziyaret eden Çomaktekin, “Tarihe mal olmuş büyük medeniyetlerin temellerinin ulaşımla atıldığını düşünürsek, bir ülke içerisindeki kara, deniz ve hava ulaşımının önemini daha kolay anlayabiliriz. Şehirlerin gelişmişlikleri ulaşım altyapılarının nitelikleri ile doğru orantılıdır. Bir bölgenin sosyal, ekonomik ve sanayi alanında gelişmesi ulaşım...