02 / 05 / 2024

ankara altındağ dükkan yangını

ankara altındağ dükkan yangını

Altındağ'da 680 dükkan bulunan çarşıda yangın çıktı. İtfaiyenin yaklaşık 5 saat süren çalışması sonucu söndürülen yangında dükkanların tamamı kullanılamaz hale geldi.

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Ankara Altındağ Belediyesi 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla 14 gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Hacettepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'ndeki dönüşüm projesinin ihalesini gerçekleştirdi...

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

Kiler GYO Altındağ Dışkapı Mağazası 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Altındağ Dışkapı Mağazası'na ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Ankara Altındağ'da kat karşılığı inşaat ihalesi 9 Ağustos'ta!

Ankara Altındağ Belediyesi, dükkan + kapalı otopark kullanımlı kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale 9 Ağustos'ta yapılacak..

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar başvuru dönemi!

10 bin 039 TL peşinatla konut sahibi olunabilen Ankara Altındağ Başpınar TOKİ Evleri'nde 5 konut satılıyor. TOKİ Ankara Altındağ Başpınar başvuru dönemi haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Altındağ'da 40 dönümlük park için çalışmalar sürüyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi'ne yapılan 40 bin metrekare büyüklüğündeki parkta son çalışmalar sürdürülüyor. Parkta koşu yolu, fitness alanı, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunacak.

ankara altındağ dükkan yangını Haberi

ankara altındağ dükkan yangını


Edinilen bilgiye göre, Altındağ Belediyesi Yunus Emre Halk Çarşısı'nda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede alevler çarşının tamamını sardı. İtfaiye ekipleri, çarşının çatısının çökmesi ve ufak çapta meydana gelen patlamalar nedeniyle yangına müdahale etmekte zorlandı.


Çarşının içine girmeye çalışan esnaf ile polis ekipleri arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Bazı esnaf da yangını gözyaşları içinde izledi.


Yunus Emre Halk Çarşısı bekçisi Davut Yılmaz, AA muhabirine, ''Patlama sesi duydum. Yandaki benzinlik patladı sandım, baktım bizim burası yanıyor. İtfaiyeye haber verdik. Kendi imkanlarımızla söndürmeye çalıştık ama başaramadık'' dedi.


Altındağ Belediyesi Yunus Emre Halk Çarşısı Dernek Başkanı Özal Balkalı da çarşıda 680 dükkan olduğunu, yangının sabotaj olabileceğini öne sürdü.


Mahallenin elektrikleri önlem amacıyla kesilirken, bazı oteller de boşaltıldı.


Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 5 saat süren çalışması...