18 / 07 / 2024

ankara bulvar yeşillendirme projesi nedir

ankara bulvar yeşillendirme projesi nedir

Ankara'da Samsun Yolu, Konya Yolu, Anadolu Bulvarı, 1071 Malazgirt Bulvarı ve İrfan Baştuğ Caddesi, Şanzelize tipi olarak adlandırılan küp formatlı ıhlamur ağaçlarıyla süsleniyor. Peyzaj düzenlemesi ile Ankara'nın 12 ay yeşil kalması hedefleniyor.

Ankara Yenimahalle'de 15 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedik-imar Mahallesi, Anadolu Bulvarı, 64800 ada 3 parselde yer alan arsayı 15 milyon 18 bin TL'ye icradan satıyor...

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye 134 yeni dükkan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle'de 134 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye hükümet konağı!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ankara'da dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Ankara 2023’ten itibaren artık, gölleriyle, akarsularıyla 'Mavi Ankara', yeni yeşil alanları, millet bahçeleri ve ekolojik koridoruyla 'Yeşil Ankara' olarak anılacak." şeklinde konuştu.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye 479 yeni konut!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi 479 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 7 Ocak 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Yenimahalleye'ye yeni meydan müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi Meydan AVM önündeki etkinlik alanını yeniden projelendirdi.

Ankara Bulvar Loft projesinde kiralama hareketliliği!!

Ankara’nın gelişen konut bölgesindeki İncek’te yaşamın başladığı Bulvar Loft projesinde de konut hareketliliği sürüyor...

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor.

Gayrimenkul kiralamada hangi kur esas alınacak?

Türkiye'de gayrimenkul satış ve kiralama bedelleri 30 gün içinde TL'ye dönüştürülecek. Ankara Barosuna üye Av. Serdar Akbulut, bedelin hangi kur üzerinden belirleneceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Otonomi'ye 200 yeni iş yeri daha geliyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi olan ve otomotiv sektörünün kalbi haline gelen Otonomi, her geçen gün büyümesini sürdürüyor. 

Gala Batıkent ödeme planı!

Ankara Yenimahalle'ye bağlı Batıkent'te yükselen Gala Batıkent projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Ankara İş Kule 2017 değerleme raporu!

İş GYO Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan Ankara İş Kule 'ye ilişkin 2017 değerleme raporunu yayınladı.

ankara bulvar yeşillendirme projesi nedir Haberi

ankara bulvar yeşillendirme projesi nedir

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını gerçekleştirdiği dev rekreasyon alanları ve parklar ile yemyeşil bir güzelliğe ulaşan Başkent; yeni açılan bulvar ve caddelerde başarılı peyzaj çalışmalarıyla da ayrı bir güzellik kazanıyor.


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı tamamlanan dev bulvarlar trafiği rahatlatırken, yan bantlara dikilen boylu ağaçlar ile refüjlere dikilen ve Şanzelize tipi olarak adlandırılan küp formatlı ıhlamur ağaçları, kente estetik bir güzellik katıyor. Yol boyunca hissedilen ıhlamur kokuları da ayrı bir sürüş keyfi veriyor.


Bulvarlara 2 bin Şanzelize tipi ağaç


Samsun Yolu, Konya Yolu, Anadolu Bulvarı, 1071 Malazgirt Bulvarı ve İrfan Baştuğ Caddesi başta olmak üzere Başkent sanzelize-ihlamur-7.jpgbulvarlarını 2000 adet şanzelize tipi olarak adlandırılan küp formatlı ıhlamur ağacı süslüyor.


Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ömer Bircan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in bizzat...