05 / 05 / 2024

ankara istanbul arası kaç saat oldu

ankara istanbul arası kaç saat oldu

İstanbul ile Ankara arasını 3,5 saate indiren ve Anadolu ile bağlayan Yüksek Hızlı Tren’in açılışını yapan Başbakan Erdoğan, seferlerin 3 Ağustos Pazar akşamına kadar ücretsiz olacağını müjdeledi.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-İstanbul arası hızlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin dört bir yanında ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu bir yaşam sunmak için durmadan, yılmadan çalıştıklarını kaydederek, Ankara-İstanbul YHT Hattı'ndaki seyahat süresini 35 dakika daha kısaltacaklarını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasındaki otoyolların yeterli gelmediğini ifade ederek yeni proje için sinyal yaktı.

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

Ankara-İstanbul arası Ekspres YHT seferleri 10 Temmuz'da başlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul hattında Ekspres YHT" seferlerinin 10 Temmuz'da başlayacağını açıkladı. 

Ankara-İstanbul arasına ikinci YHT hattı geliyor!

Katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-Ankara arasında ikinci YHT hattının inşa edileceğini açıkladı. 

Ankara-İstanbul hızlı tren hattı mesafesi 14 dakika kısalıyor!

Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında yapımı devam eden Demirköy mevkisindeki T26 Tüneli'nin şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul YHT hattında Bozüyük-Bilecik arasında bulunan tünel bittiğinde 14 dakikalık bir zaman kazanılacağını belirtti...

Ankara-İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresi 30 dakika kısalacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Ankara ile İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresinin yaklaşık 30 dakika kısalacağını müjdeledi...

Ankara-Yozgat arası YHT ile 55 dakikaya düşecek!

Ankara-Yozgat arasındaki mesafeyi yaklaşık 55 dakikaya düşürecek hızlı tren inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

Ankara-İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ankara (Polatlı)-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattında yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Bakan Turhan, ''Ankara-İzmir arasındaki 824 kilometre mesafe 624 kilometreye, seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek'' dedi.

ankara istanbul arası kaç saat oldu Haberi

ankara istanbul arası kaç saat oldu

İstanbul-Ankara hattında hizmet verecek Yüksek Hızlı Tren(YHT) Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birçok bakan, milletvekili ve siyasi ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla düzenlenen törenle hizmete girdi.


2017'de YHT Türkiye'de üretilecek...


YHT’ye beraberindekilerle Ankara’dan binen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir, Bilecik, Kocaeli üzerinden İstanbul’a geldi. Pendik’te yapılan açılış töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, Yüksek Hızlı Tren ile ilgili spekülasyonlar yapıldığını, ancak bütün konuşulanlara ve sabotajlara rağmen birçok hatta bu teknolojik sistemi devreye aldıklarını söyledi.


“Ankara-Konya'yı da yine böyle bir Ramazan akşamı yaptık. Şimdi bu akşam da burada iniyoruz” diyen Erdoğan, “Bu hat Türkiye'nin demiryolu yapılacak en zor coğrafyasında hizmete girdi. Milli hızlı tren projemiz var. Dizel ve elektrikli dizilerimizi, yük vagonlarımızı üretmek için çalışıyoruz. Türkiye, 2017 yılında YHT’yi kendisi üretecek, hem...