02 / 05 / 2024

ankara öğrenci evi

ankara öğrenci evi

Üniversitelerin her yıl artış gösteren öğrenci sayısı, Ankara'da üniversitelerin bulunduğu ilçelerin özellikle kampüslere yakın semtlerinde gayrimenkul talebini artırırken emlak piyasasını da pozitif etkiliyor.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

ATEM Başkanı Akçam'dan birden fazla evi olanlar için ek vergi açıklaması! Konutta rant yapılması engellenmiş olur!

Birden fazla evi olanların ek vergi ödeyeceklerine dair gelen iddialara, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, uygulamaya konulması halinde memnuniyetle karşılayacaklarını vurguladı.

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...

Ankara'da 250 bin öğrenciye 500 TL kırtasiye desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için maddi durumu yetersiz ailelerin öğrenci çocukları için 500 TL kırtasiye desteği sunacak. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir, 24 adet arsa, 2 dükkan ve 1 konutu satıyor! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 24 arsa ile 2 dükkan ve 1 evi satıyor. Peki Ankara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara'da toplu topla taşımaya zam geldi! Tam ve öğrenci bileti kaç para oldu?

Yeni yılla birlikte iğneden ipliğe her kalem ürün ve hizmete gelen zammın ardından belediyeler de verdikleri hizmetlerde fiyat artışları yapmaya başladı. Bunun en son örneği, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım ücretlerine yaptığı zam oldu. Peki yeni zamla öğrenci ve tam bilet fiyatları ne kadar

Ankara’da ulaşım ücretlerine zam! Tam ve öğrenci bileti bakın ne kadar olacak?

Bugün ajanslara, Ankara’da yaşayan vatandaşları üzecek bir haber düştü. Ankara’da toplu taşıma ücretlerine zam geliyor. Peki Ankara’da yapılacak toplantının ardından öğrenci ve tam bilet fiyatları ne kadar olacak.

Ankara Büyükşehir'den gayrimenkul fırsatı! 7 arsa, 2 dükkan ve 1 bekçi evi satacak! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Etimesgut, Kahramankaran ve Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

2022 - 2023 okul servis ücretleri kaç TL? Ankara İstanbul İzmir okul servisi ücretleri listesi

 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul servisi fiyatları velilerin gündemine oturdu. Peki okul servis ücreti olarak kaç lira ödeyecek? Ankara İzmir İstanbul için belirlenen kilometrelere göre öğrenci servisi ücretlerini sizin için listeledik.

Öğrenci yurt ücretleri belli oldu! Büyük zam, böylesi görülmedi! İstanbul, Ankara, İzmir yurt ücretleri ne kadar?

Son bir sene içinde ev kira fiyatları yüzde 140'a varan oranda yükselirken özel öğrenci yurt ücretlerine de zam geldi. Yurt ücretleri ne kadar 2022? İstanbul, Ankara ve İzmir yurt ücretleri kaç para oldu? İşte öğrenci yurt ücretleri 4 Ağustos 2022...

Mahkemeden emsal öğrenci evi kararı!

Ev sahibinin ‘Evim pansiyon olarak kullanılıyor’ diye yaptığı şikayet üzerine üçü üniversiteli, biri öğretmen 4 kişinin kaldığı İstanbul Bahçelievler’de yer alan konut gece yarısı zabıta tarafından mühürlendi. 

Ankara'da yüksek kiralara yönelik protesto!

Ankara'da bir grup öğrenci yüksek kiraları protesto etmek için eylem düzenledi. 

ankara öğrenci evi Haberi

ankara öğrenci evi

Üniversitelerin her yıl artış gösteren öğrenci sayıları, Ankara'da üniversitelerin bulunduğu ilçelerin özellikle kampüslere yakın semtlerinde gayrimenkul talebini artırırken emlak piyasasını da olumlu etkiliyor.  


Milliyetemlak.com'dan yapılan açıklamaya göre,  Ankara, 8'i devlet, 10'u vakıf üniversitesi olmak üzere 18 üniversiteye sahip. Hem Ankara'nın büyük ve gelişmiş bir şehir olması sebebiyle sosyal olanakları hem de köklü ve prestijli üniversitelerin varlığı Ankara'yı üniversite adaylarının tercih listelerinin üst sıralarına taşıyor.


Üniversitelerin her yıl artış gösteren öğrenci sayıları, Ankara'da üniversite kampüslerinin bulunduğu ilçelerin özellikle kampüslere yakın semtlerinde gayrimenkul talebini artırıyor ve emlak piyasasına olumlu bir etki yaratıyor.


Ankara'daki 250 bini aşkın üniversite öğrencisi yaşıyor.


Hacettepe Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve TED Üniversitesi'nin bulunduğu Çankaya, Ankara'da üniversite öğrencilerinin...