24 / 07 / 2024

Antplato satışları başlıyor

Antplato satışları başlıyor

Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato’nun satış ekibinden Zeynep Ülker ve Özkan Özer ofis satışları ve Antplato hakkındaki sorularımızı yanıtladılar.

Araç alım-satımında yeni dönem başlıyor! Artık mahkemeye gitmeye gerek kalmayacak!

Araç alım-satımında yeni dönem resmen başlıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) bünyesinde MASFEDTAM ismiyle kurulmuş olan tahkim mekanizmasıyla kusurlu araç alım satımındaki uyuşmazlıklar mahkemeye gidilmeden çözülecek.

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 96 ay vadeyle 2+1 konut satacak! Başvurular yarın başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bir projesinde daha satışları başlatıyor. Başvuruların yarın itibarıyla kabul edilmeye başlanacağı projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına başlıyor! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! 

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına resmen başlıyor. Bu kapsamda buğday, çavdar, tritikale, yulaf ve mısır satılacak. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de satışlar bugün başlıyor! Yüzde 20 indirimle!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da inşa ettiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar bugün başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de hangi konut tipleri var? KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de ödeme planı nasıl? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 20 indirimli satışlar başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de kaç konut var, proje ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları KİPTAŞ Kırlangıç Evler kampanya detayları...

TOKİ İstanbul projesi konut satışları başlıyor! 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 fiyatları resmen belli oldu! Sakın kaçırmayın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul projesi kapsamında 68 konutun satışına başlıyor. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde satılacak olan konutların fiyatları belli oldu. İşte ayrıntılar...

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

TOKİ'den 3 büyükşehir ve 29 ilde ucuz arsa fırsatı! 24 taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla! 176 bin TL'den başlıyor...

TOKİ, 3 büyükşehir ve 29 ilde ucuz arsa satışına başlıyor. 24 ay taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla satışa sunulacak arsaların fiyatları 176 bin TL'den başlıyor...

Investvadi yarın satışta! Beklenen projede lansman fırsatları başlıyor!

Invest İnşaat’ın merakla beklenen projeleri arasında yer alan Investvadi'de satışlar yarın başlıyor. Söz konusu projede 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünite mevcut.

Ev alım satımlarında yeni dönem başlıyor!

Ev alım satımında yeni dönem başlıyor. Gayrimenkul vergileri, diğer tasarruf araçlarındaki vergilendirilmeler dikkate alınarak yeniden değerlendirilecek.

Düşler Vadisi'nde 2. Etap'ta 200 villanın satışı başlıyor!

Galatasaray'ın Riva'daki arazisinde hayata geçen Düşler Vadisi'nde 2 Etap satışları başlıyor. Projenin geliri 4 milyar TL'yi aşacak. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor...

Torkam E-5'in daire satışları yarın başlıyor!

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesinde daire satışları yarın başlıyor. Projede dairelerin metrekaresi 7 bin 500 TL'den başlıyor.

Antplato satışları başlıyor Haberi

Antplato satışları başlıyor

Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato’nun satış ekibinden Zeynep Ülker ve Özkan Özer ofis satışları ve Antplato hakkındaki sorularımızı yanıtladılar. Ekip, erken satışlarda sunulan fırsatlardan yararlanmak ve bilgi edinmek isteyenleri Halkalı satış ofisine bekliyor. 


İçinde olduğumuz dönemde, yatırımcılar için diğer yatırım araçlarına göre ofis satın almanın artıları neler?


ZEYNEP ÜLKER: Öncelikle ofis projelerinin arz oranı konut projeleri arzına göre daha düşük ve piyasada profesyonel hizmet verebilen ofis projesi sayısı çok az. Ayrıca istenen her bölgede nitelikli ofis bulabilmek mümkün değil. Tüm bu şartlar göz önünde bulundurulduğunda ve yatırıma yönelik bakıldığında, hem ofis kira getirilerinin hem de ikinci el ofis satış fiyatları ve oranlarının diğer yatırım araçlarına göre daha yüksek olduğu bir gerçek.


ÖZKAN ÖZER: Son zamanlarda yaşanan gelişmelere istinaden Türkiye'de gayrimenkul yatırımının en...