05 / 05 / 2024

AS Beton kahramanmaraş

AS Beton kahramanmaraş

21 yıldır geleceğe yatırım yaparak büyüyen ve Türkiye'de birçok dev kuruluşun prefabrik binalarını inşa eden AS Beton prefabrik yapı sektöründe öncülük ediyor...

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Kahramanmaraş'ta Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların inşaatı tam gaz!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta, "Yerinde Dönüşüm Projesi" kapsamında sağlanan hibe ve kredi destekleri ile konutların inşası tam gaz devam ediyor...

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer: İl genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutu teslim edilecek!

İnşası tamamlanan deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Konuya ilişkin bilgi veren Kahramanmaraş Valisi Ünlüer il genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutunu teslim edileceğini duyurdu.

100 kişiye mezar olan o inşaatta korkutan gerçek: İnşası projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapılmış!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hisami Apartmanı'nın 2 müteahhidi ile arsa sahipleri hakkında açılan davanın iddianamesinde, binanın inşasının ve güçlendirilmesinin projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapıldığı ortaya çıktı.

Şanlıurfa'daki 4 bin 562 deprem konutunun inşası tam gaz!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenmişolan Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan 4 bin 562 kalıcı konutun inşası hız kesmeden sürüyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin harcamaları 761,7 milyar TL'yi bulacak! 179 bin konutun inşasına başlandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kahramanmaraş merkezli depremlerin harcamalarının bu sene 761,7 milyar TL'yi bulacağını söyledi. İşte ayrınıtlar...

Kahramanmaraş Afşin'deki deprem konutları yükseliyor!

Depremlerden en fazla etkilenen yerleşim birimleri arasında bulunan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılan kalıcı konutların inşası sürüyor.

Deprem bölgesinde inşası devam eden 16 bin binanın yüzde 98'i için yıkım kararı!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden sonra ağır hasar alan çok sayıda bina yıkılacak. Yıkılacak yapılar arasında henüz inşası tamamlanmamış binalar da bulunuyor.

Kahramanmaraş merkezli depremler için bir rapor daha! KTÜ açıkladı: Beton kalitesi limitlerden çok düşük!

Trabzon’dan afet bölgesine giden KTÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı İşleri Daire Başkanlığı öğretim üyelerinden oluşan 15 kişilik uzman heyet, ön verileri paylaştı. Beton kalitesi limitlerden çok düşük!

DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerle ilgili raporlar peş peşe hazırlanıyor. DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, hazır betonun kalitesine yönelik asılsız iddialara ilişkin açıklama yaptı. Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Kahramanmaraş depremlerinde tam 5 farklı fay parçası kırıldı! O sabah 3 deprem olmuş olabilir!

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsnü Serdar Akyüz, Kahramanmaraş depremleriyle ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. O sabah 3 deprem olmuş olabilir! Tam 5 farklı fay parçası kırıldı!

AS Beton kahramanmaraş Haberi

AS Beton kahramanmaraş


İş Adamı Ali Cilve, sadece Kahramanmaraş’ın değil bölgenin sanayileşmesinde önemli bir isim. Doğu, Güneydoğu ve Akdeniz bölgelerindeki sanayileşme hamlelerinde etkili olmuş birisi. Onun asıl mesleği harita mühendisliği. Ama o Türkiye'nin sanayi üreticisi yüzlerinden biri. Türkiye'de fabrika sahibi patronlarının birçoğu Ali Cilve'yi bilir. Yaşamı boyunca geleceğe yatırım yaparak büyüyen ve Türkiye'de birçok dev kuruluşun prefabrik binalarını yapan Cilve’nin kurup, sloganını “kalite, ekonomiklik ve hız” olarak belirlediği AS Beton, prefabrik yapı sektöründe faaliyet gösterdiği 21 yılda her geçen gün büyüyerek, gücüne güç katarak bugünlere geldi. Babalarından iş yükünü devralan oğulları işletme Mühendisi Oguzhan Kutlu Cilve, İnşaat Mühendisi Mehmet Cilve ve Yüksek mimar Nihan Cilve, şimdi babalarından öğrendikleri “esnaflık ve dürüstlük” sermayesi ile AS Beton’un bayrağını sektörde zirvede dalgalandırmaya devam ediyorlar.


KENDİSİNİ SÜREKLİ...