05 / 05 / 2024

avm kiralamaları için öneriler

avm kiralamaları için öneriler

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı (BMD) Sinan Öncel, tam kapanma sonrasında açılan AVM'ler için kalıcı kira düzenlemesinin şart olduğunu dile getirdi.

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan proje 490 milyon TL'ye mal olacak.

Ankara'da bin 804 konutluk mega proje için düğmeye basıldı! AVM ve 945 ofis de var!

SY Güneş Enerjisi, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Projede 1.804 konut, 224 ticari ünite ve 945 ofis yer alacak.

9 AVM için konkordato talebi verilmişti! AYD Başkanı açıkladı! AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

İçine düştükleri finansal krizi aşamayan 9 AVM için konkordato ilan edilmişti. Peki AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

İsra Group 950 milyonluk yeni AVM projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İsra Group, Ağrı'da alışveriş merkezi inşa edecek. Söz konusu proje 950 milyon TL'ye mal olacak.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Pasifik GYO ve Emlak Konut GYO, Merkez Ankara'daki AVM'nin işletilmesi için kurulacak şirkete ortak oluyor!

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. Emlak Konut GYO ile ortak olunacak şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

İş GYO, Artaş ile masaya oturdu! Profilo AVM için imzalar atıldı!

İş GYO, Profilo AVM'nin satın alınmasına ilişkin tapu işlemlerinin tamamlandığını dün duyurmuştu. Bugün de Profilo AVM için imzaların atıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

AVM kiraları için yeni düzenleme çağrısı!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki kiralamaları da içine alan iş yeri kiralamaları kapsamında mevzuatta yeni düzenlemelere gereksinim olduğunu belirtti. Peki AVM sektöründe pandemiden bugüne neler oldu? İşte ayrıntılar...

Yenişehir için yeni imar planı hazırlandı!

TOKİ, Kanal İstanbul güzergahı içinde yer alan Avcılar Firuzköy Mahallesi'ndeki toplam 1.6 milyon metrekare büyüklüğe sahip alan için imar planı hazırladı. 1 milyon 650 bin 766 metrekare büyüklüğe sahip alanın 850 bin 836 metrekaresinde konut ve AVM inşaatı yapılacak. 

AVM sektörü 2022'de turist için çalışacak!

Dövizde meydana gelen kur artışı nedeniyle sektörden umudu kesen AVM ve perakende sektörü gelecek sene turist için çalışacak. 

avm kiralamaları için öneriler Haberi

avm kiralamaları için öneriler

29 Nisan'da tam kapanmayla faaliyetlerine aran veren AVM'ler 17 Mayıs itibariyle yeniden ziyaretçi almaya başladı. Sabah'tan Feride Cem'in haberine göre; açılma sonrası 2 milyon vatandaş AVM'lere akın etti. Normalleşme İle beraber AVM'lerde yaşanılan bu hareketlilik tünelin ucunda ışığı gösterse de halen bir takım düzenlemelerin kaçınılmaz olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Kira düzenlemesi şart

Tam kapanma döneminde vatandaşın ihtiyacının çoğaldığını söyleyen  Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı (BMD) Sinan Öncel "Bu nedenle pazartesi mağazalarımız için oldukça hareketli bir gündü. Vatandaş zevk için alışveriş yapmadı. AVM'lerdeki restoran ve kafelerin hizmet vermeyecek olması zevk alışverişi için olumsuzluk teşkil ediyor" değerlendirmesini yaptı. Hükümetin esnafa yönelik desteklerin çok kıymetli olduğunu söyleyen Öncel, şunları kaydetti: "Bu desteklerle esnaf bir nefes alacak. Ancak bizim için özellikle kira konusundaki...