08 / 05 / 2024

avm yatırımcıları tercih

avm yatırımcıları tercih

Yerli ve yabancı AVM yatırımcıları, şehir merkezlerinde yatırım yapmaya odaklandı. Merkezlerin yatırımcılar için cazip olduğunu söyleyen JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, meydan ve caddelerin yatırımcıların radarında olduğunu kaydetti.

Yabancıya gayrimenkul satışları masaya yatırıldı! Yabancı yatırımcılar en çok bu 10 ili tercih ediyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme, son iki yılda yabancı yatırımcıların Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını en fazla tercih edilen ilk 10 ili temel alarak masaya yatırdı.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Yabancılar Türkiye'den çıkmaya başladı. Bu durum AVM'lere de yansımaya başladı. AVM'lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 30'lardan yüzde 20'lere kadar geriledi. 

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

Kaliteli konut arayışındaki yatırımcıların tercihi o il oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre Türkiye’nin en çok iç göç alan 18. şehri olan Sakarya'da konut yatırımlarına talep yükseliyor. Yine verilen detaylara göre, Kaliteli konut arayışındaki yatırımcılar Sakarya'yı tercih etti.

Döviz yatırımcıları dikkat! 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı

Birikim yapan vatandaşların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından biri halinde olan döviz, yaklaşık son iki senedir sert dalgalanmalar sebebiyle yatırımcıları ve piyasayı tedirgin ediyor. Bankalararası Finansal Telekomünikasyon Derneği, Euro ile alakalı çarpıcı bir veri paylaştı. İşte ayrıntılar

Gümüş için rekor tahmin geldi! Gümüş fiyatları 2023'e damgasını vuracak! Gümüş yatırımcıları kemerleriniz bağlayın!

Gümüş, altından sonra yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım aracı arasında yer alıyor. Altın alamayan binlerce kişi gümüş yatırımı yaparken gümüş fiyatlarının da ne kadar olacağını araştırıyor. Gümüş için rekor tahmin geldi! Gümüş fiyatları bu seneye damgasını vuracak! Gümüş yatırımcı

Yatırımcılar seçim öncesinde hangi fonlarda demir attı? İşte en favori yatırım fonları!

Piyasalar seçimlere odaklanırken, yatırımcılar da seçim belirsizliği nedeniyle herhangi bir risk almamak için kendilerini güvende hissedecekleri şekilde pozisyonlarını aldı. Peki, şu anda yatırım fonları dünyasında neler oluyor? Yatırımcılar hangi fonları tercih ediyor? İşte uzmanından yanıtları…

Para borsaya akıyor, yatırımcılar bunları tercih ediyor!

Borsa İstanbul'da enflasyon rallisi devam ederken uzmanlar alternatifsizlik vurgusu yapıyor. KKM'den çözülmeler ve Varlık Fonu ilgisiyle ciddi bir para girişi bulunduğunu anlatım eden piyasa aktörleri yeni yatırımcıların da tasarruflarını borsada değerlendirdiğini söylüyor.

Emlak sektöründe beklentiler kötüleşti! İstanbul, yatırımcıların odağından çıktı!

Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa ülkelerinde gayrimenkul piyasaları artan inşaat maliyetleri, sermayeye erişimdeki sıkıntılar ve gerileyen kârlılıklarla gelecek için olumsuz bir görünüm veriyor. Avrupa kentleri arasında İstanbul yabancı yatırımcıların tercih sırasındaki düşüşüne devam ediyor...

Türk kripto para yatırımcıları hangi para birimine, neden yatırım yapıyor? 

Türk kripto para yatırımcılarının en çok tercih ettikleri kripto para birimleri ise sırasıyla Bitcoin, Ethereum ve Bloktopia olduğu belirtildi. İşte detaylar...

İl Özel İdaresi AVM yapım şartıyla arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ağrı İl Özel İdaresi Alışveriş Merkezi(AVM) yapılmak üzere taşınmaz satışı gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

avm yatırımcıları tercih Haberi

avm yatırımcıları tercih

AVM yatırımcıların yeni rotası meydanlar ve caddeler oldu. Anadolu’da zemin yoklayan yatırımcılar şehir merkezlerinde yatırım yapmayı hedefliyor.

''Caddeleri takibe alıyoruz”

Yeni Akit Gazetesi'nden Buğra Kardan'ın haberine göre,  AVM yatırımlarının yavaşladığına işaret eden ticari gayrimenkul ve yatırım yönetim şirketi Jones Lang LaSalle’nin (JLL) Türkiye Başkanı Avi Alkaş, “Biz de bu bilinçle caddeleri takibe alıyoruz” diye konuştu. Şu anda dördüncü nesil AVM’lere odaklandıklarını söyleyen Alkaş, “Burada söylemimiz caddeleşen alışveriş merkezleri. Artık AVM gibi yönetilen caddeler dönemine geçtik. Bu anlayışla çok farklı uygulamalara yönelebilir, yeni adımlar atabiliriz” açıklamasında bulundu.

Anadolu'da fırsat

Yatırımlar için araştırmaların sürdüğünü kaydeden Alkaş, “Malum Anadolu’nun her ilinde bir cadde var. Bu da ilerisi için umutları artırıyor. Cadde mağazacılığı ölmeyecek, gelişimini sürdürecek ve yatırımcıların ilgisini çekmeye devam edecek gibi görünüyor. Metropoller...