02 / 05 / 2024

AVMler evrim geçirdi

AVMler evrim geçirdi

PerAModa'nın kurucusu Engin Yıldırım; Türkiye'de ilk açılan AVM'lerin, alışveriş yapmak için gidilen merkezler olduğunu, ancak zaman içinde değişen tüketici ihtiyaçları doğrultusunda evrim geçirdiğini belirtti.

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

DenizBank, Kıbrıs’a açıldı! KKTC Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesi faaliyete geçti!

DenizBank, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesini faaliyete geçirdi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, amaçlarının ülkede erişilebilir, kesintisiz ve kaliteli bankacılık hizmetleri sunmak olduğunu söyledi.

Bankalar harekete geçti: Kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı zorlayacak! OVP sonrası yeni dönem...

Orta Vadeli Program'da (OVP) kredi kartı kullanımının yeniden düzenleneceğine dair mesajalar bankaları harekete geçirdi. OVP sonrası yeni dönem start resmen başlıyor...

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

Akbank'ın promosyonu emeklileri harekete geçirdi! Bu kampanya kaçmaz

Emekli promosyonlarındaki rakamlar her geçen gün yenilenmeye devam ediyor. Emekli vatandaşlar vesilesi ile devamlı araştırma meselesi olan promosyon ödemelerinde Akbank'tan güncelleme geldi. Mayıs ayına özel güncelleme ile beraber emekli vatandaşları bünyesine çekmeyi planlıyor.

Deprem endişesi harekete geçirdi! Satın alınan evin satışı iptal edilir mi?

Depremin ardından vatandaşlar oturdukları dairenin depreme dayanıksız olduğunu düşünerek daha güvenli dairelere geçiş yapıyor. Uzmanların deprem uyarıları peş peşe gelirken, ev sahipleri de satın alınmış ya da kiralanmış konutta fesih hakkı olur mu, satın alınan evin satışı ya da tapusu iptal edilir

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların şikayeti bakanlığı harekete geçirdi! O şart değişti!

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşların çok sayıda şikayeti Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Yeni Evim konut kampanyasına 'küçük müteahhit' ayarı geldi. İşte haberin ayrıntıları…

Memur zammı kırdı geçirdi! 24 bin 909 lira oldu! İşte detaylar!

Asgari ücrete gelen zamdan sonra memur maaşlarına 1 Ocak’tan geçerli olmak üzere ilave artış ile birlikte yüzde 30 zam uygulanmıştı. Bu artış pek çok sosyal desteği etkiledi. İşte detaylar!

Aile Bakanlığı'ndan ani hamle! Jet hızıyla parayı hesaba geçirmeye başladılar

Aile Bakanlığı tarafından verilen desteklerle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Bakanlık sürpriz bir şekilde vatandaşların parasını hesaplara hızlı bir şekilde geçirdi.

Türkiye'nin önde gelen şirketleri Here2Next projesini hayata geçirdi! Platforma üyelik şartları açıklandı

Türkiye’de ve global arenada kurumsal şirket-girişim iş birliklerinin katma değerine dikkati çekmek ve ekosistemde iyi uygulamaların ve öğrenimlerin paylaşılarak yaygınlaştırılmasını sağlamak üzere sektöründe öncü 9 kurum bir araya gelerek Here2Next platformunu hayata geçirdi

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Zam haberlerinden sonra TMO harekete geçti! Yeni fiyat belli oldu

İstanbul’un bazı ilçelerinde un tedarikçilerine Ağustos sonuna kadar indirimli fiyattan un verileceği açıklanmasına rağmen ekmeğin 5 lira olması TMO’yu harekete geçirdi. Ekmek zammıyla ilgili hükümete 'asgari fiyat listesi' başvurusu yapıldı. Yeni fiyat açıklandı.

AVMler evrim geçirdi Haberi

AVMler evrim geçirdi

Engin Yıldırım, "Günümüzde insanlar alışveriş merkezlerine sadece alışveriş için değil; aile, dost, iş arkadaşlan ile buluşup gezmek ve sosyalleşmek için de gidiyor" diye konuştu. Türkiye'de henüz alışveriş merkezi olmayan şehirlerin bulunduğunu ifade eden Yıldırım; AVM'lerde geçen yıl 75 milyar lira ciro gerçekleştiğini, bu yıl ise 90 milyar lira ciro hedeflendiğini söyledi. 



Türkiye'de AVM'lere 50 milyar dolar yatırım yapıldı. 14 milyar dolar yabancı sermaye geldi. 400 bin kişiye isühdam sağlandı. 9.8 milyon metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. 57 ilde 344 aktif AVM var. Toplam kiralanabilir alanın yüzde 39'u İstanbul'da, yüzde 61'i Anadolu'da. 



Türkiye...