16 / 05 / 2024

Avrupa doğalgaz zammı

Avrupa doğalgaz zammı

Rusya'nın Donbass operasyonunun 6. gününde sürmesi sebebiyle doğalgaz fiyatları arttı. Açıklanan resmi verilere göre, Avrupa'da doğalgaz fiyatları bugün yüzde 27 artış gösterdi.

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Ücretsiz doğalgaz ödemelerinde flaş gelişme! Fazla ödemeler zammıyla geri alınacak!

Bakanlık tarafından ücretsiz doğalgaz uygulaması kapsamında doğalgaz şirketlerine yapacağı ödemelerdeki süre 5 günden 10 güne uzatılırken dağıtım şirketine yapılan fazla ödemeler gecikme zammıyla birlikte geri alınacak.

Doğalgaz fiyatı yüzde 90 düşmesine rağmen Türkiye'de hala indirim yok! 

Rusya-Ukrayna savaşının etkileri azalırken, Avrupa’da gaz fiyatları yüzde 90 geriledi. Ancak Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in açıklamasına rağmen Türkiye’de doğalgaz fiyatları gerilemeyerek sabit kaldı. Peki neden?

Avrupa'da doğal gaz fiyatı yüzde 13,5 geriledi!

Avrupa doğalgaz fiyatları, yumuşayan hava koşulları ve birçok ülkede gaz deposu dolumları nedeniyle yüzde 13,5 düştü.

Doğalgaz fiyatlarında korkutan tahmin! Doğalgaz fiyatları ne zaman düşecek?

Avrupa'da doğalgaz fiyatlarının en az 2025 yılına kadar megavatsaat başına 100 euro'nun üzerinde kalacağı düşünülürken, elektrik fiyatlarının da gaza bağlı olarak artışının süreceği belirtildi.

Doğalgaz faturanız el yakmasın

Doğalgaz zammından sonra kışın herkes bu yöntemleri uygulayacak…. Kışın evinizin ısısını koruyup sıcak tutmanın en etkili yolarını sizler için araştırdık ve bulduk..

Doğalgaz fiyatları o rakamı aşacak! Duyan inanamadı! Herkes önümüzdeki kışı nasıl geçireceğini düşünüyor!

Gazprom Başkanı Aleksey Miller Avrupa'da doğalgaz fiyatlarının bin metreküp başına 4000 doları geçebileceğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Bakan uyardı: Kış korkunç geçecek! Doğalgaz fiyatları ne olacak?

Ukrayna-Rusya savaşı Avrupa’da ki doğalgaz sorununu derinleştiriyor. Belçika Enerji Bakanı, gaz fiyatlarında ki artışlara dikkat çekti…

Avrupa’daki doğalgaz krizi Antalya’nın işine geldi! Günlük 21 Euro ile doya doya tatil imkanı

Avrupa’da yaşanması öngörülen doğalgaz krizi Antalya’daki turizmcilere fırsat doğurdu. İşte günlük 21 euro ile doya doya tatil imkanına dair detaylar!

Bu kış doğalgaz vatandaşı yakacak, kriz derinleşiyor

Rusya’nın Kuzey Akım 1 boru hattı üzerinden Avrupa bölgesine gönderdiği gaz miktarını bugün itibarıyla kapasitenin yüzde 40’ından yüzde 20’sine çekeceğini açıklamasıyla fiyatlar piyasada hızla arttı. Böylece Avrupa’da doğalgaz krizinde bugün yeni bir aşamaya geçildi. 

Avrupa anlaştı, doğalgaz piyasasını altüst edecek karar çıktı

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, bir süredir gündeme getirdikleri doğalgaz tüketimini yüzde 15 azaltma kararında Rusya’dan akışın kesintiye uğraması ihtimalini baz alarak anlaştı. Alınan kararın Rusya’yı ve akabinde Rusya’dan alınan gazın fiyatlarını etkilemesi bekleniyor.

Avrupa'da doğalgaz fiyatları yüzde 60 arttı!

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş  sebebiyle Avrupa'da doğalgazın megavatsaat fiyatı bugün yaklaşık yüzde 60 artış göstererek 194 euro oldu.

Avrupa'da doğalgaz fiyatları yüzde 27 arttı!

Rusya'nın Donbass operasyonunun 6. gününde sürmesi sebebiyle doğalgaz fiyatları arttı. Açıklanan resmi verilere göre, Avrupa'da doğalgaz fiyatları bugün yüzde 27 artış gösterdi.

Avrupa doğalgaz zammı Haberi

Avrupa doğalgaz zammı

Rusya'nın Donbass operasyonunun 6. gününde sürmesi sebebiyle doğalgaz fiyatları artış gösterdi. Hollanda merkezli sanal doğalgaz ticaret noktası TTF'de işlem gören nisan vadeli kontratların fiyatı bugün itibariyle megavatsaat başına 99 Euro'dan açıldı. Açıklanan resmi verilere göre, kontratların fiyatı TSİ 20.00'de 125,5 euroya çıktı.

Sputniknews'in aktardığına göre, Avrupa'da doğalgaz kontratları fiyatı gün içerisinde yüzde 27 artış gösterdi. Konuyla ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu fiyatlar, Rusya'nın Donbass operasyonu, Rusya'ya karşı uygulanmış olan ekonomik yaptırımlar, sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) arzında azalma ve gaz tedarik kesintileri endişeleri sebebiyle artış gösterdi.

Yine konu ile ilgili olarak açıklanan detaylara göre, Avrupa Birliği ülkeleri, mevcut durumda doğalgaz ihtiyacının yüzde 40'lık kısmını Rusya'dan tedarik ediyor.

Rus enerji şirketi Gazprom: Avrupa'da depolarda gaz tükeniyor! 

Doğalgaz fatura desteği 2022 yattı mı?...