22 / 05 / 2024

Ayşe Nilgün Yücaoğlu

Ayşe Nilgün Yücaoğlu

Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ayşe Nilgün Yücaoğlu, Bedii Can Yücaoğlu, Erkut Yücaoğlu, Melih Murat Yücaoğlu tarafından 14 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

HSBC yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı: Yüzde 70'e yakın olacak!

Ağustos ayı enflasyon verisinin açıklanmasından sonra HSBC, Türkiye için enflasyon tahminlerinde güncellemeye gitti. Böylece 2023 sonunda enflasyonun yüzde 70’e yakın olması bekleniyor. 

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

Nisan ayında bu yatırımı yapanlar kazandı! Euro, külçe altın, bist100....

Nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları" TÜİK tarafından yayımlandı. Bu oranlar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisan ayında en yüksek aylık reel kazanç, yüzde 7,15 ile külçe altın oldu.

Migros'ta yetişen alıyor! Peynir ve çay çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market indirimli ürünlerin fiyatını açıkladı. Bu kapsamda peynir ve çay çeşitleri yüzde 30'a varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta hangi peynir ve çay ürünleri indirime girdi? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! Son 3 ay! Analistler açıkladı!

Gram altında yıl sonunda bunlar olacak!  Analistler peş peşe açıkladı! Sadece 3 ayınız kaldı…  İşte gram altının yıl sonunda göreceği o rakam...

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! 1.400'e yakın yeni konut geliyor! Dört gözle beklenen tarihler açıklandı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Söz konusu projeler kapsamında İstanbul'a 1.400'e yakın yeni konut geliyor...

Paladyumun ons fiyatı bugün 2 bin 075 dolar oldu! Paladyum bugün yükselişe geçti!

Paladyumun onsu haftanın ilk işlem gününde yükselmeye başladı. Paladyum fiyatları gündemin etkisi ile bugün yükselişe geçen kıymetli madenler arasında yerini aldı. Peki paladyum fiyatları bugün ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 paladyum fiyatı...

Altın yükseldikçe gümüşe olan talep de yükseliyor! Gümüş bugün kaç lira? 9 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Altın fiyatları son zamanlarda dalgalanmalar yaşasa da yükselme konusunda ısrarına devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselişe geçmesi vatandaşları en az altın kadar kıymetli metal olan gümüşe yönlendiriyor. Altın yükseldikçe gümüşe olan talep de yükseliyor. Peki bugün gümüş kaç TL?

Resmi Gazete yayımlandı: Gıdada KDV oranını yüzde 1'e indi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gıda ürünlerinde KDV oranını yüzde 8'den yüzde 1'e indiren Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü 31749 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Ayşe İşler Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ayşe İşler Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İşler tarafından kuruldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Altın yatırımcılarına müjdeli haber! Altın yükselişe geçti!

Haftanın dördüncü işlem gününde altın fiyatları ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Altın fiyatları haftalarca inişli çıkışlı bir seyir izlerken bugün yükselişe geçti.

Ayşe Nilgün Yücaoğlu Haberi

Ayşe Nilgün Yücaoğlu

Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ayşe Nilgün Yücaoğlu, Bedii Can Yücaoğlu, Erkut Yücaoğlu, Melih Murat Yücaoğlu tarafından 14 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Yücaoğlu, Başkan Yardımcısı Ayşe Nilgün Yücaoğlu ve de Yönetim Kurulu Üyeleri Bedii Can Yücaoğlu ve Melih Murat Yücaoğlu olarak belirlendi. 


Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satın almak satın almak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmsinde yazılı olan diğer işler.


Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım...