19 / 05 / 2024

Ayşe Şimşek

Ayşe Şimşek

Panorama Şehircilik Hizmetleri Limited Şirketi, Ayşe Şimşek tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak 2015 tarihinde Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi, Ginza Plaza'da kuruldu.

Buğra Gökce'den Mehmet Şimşek'e 'konut kredisi' cevabı: 'Halk mülksüzleşti'

İBB eski Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in “AK Parti hükümetleri öncesi, konut kredisi yok denecek kadar azdı” sözlerine cevap verdi. İşte Buğra Gökce'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Mehmet Şimşek'ten ev sahibi olmak isteyenlere müjde!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada işsizlik oranı, büyüme, enflasyon ve bütçe açığında hedefleri 2024, 2025 ve 2026 tutturacaklarını dile getirerek, "Enflasyonu tek haneye indirdiğimizde, siz çok daha rahat bir şekilde konut alabileceksiniz" diye konuştu.

Kiracılardan Bakan Şimşek'e tepki: Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiraları asgari ücrete eşitlendi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan "büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı" açıklamaya, kiracılardan tepki geldi. Kiracılar Dayanışması Platformu Başkanı Cengiz Kul, Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiralarının asgari ücrete eşitlendiğine dikkat çekti. 

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ayşe Şimşek tarafından Kuruldu.

Bakan Şimşek resmen açıkladı! Emekli ve memur maaşlarından her ay tam 2 bin TL kesilecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, emekli ve memur aylıklarına 14 yıldır uygulanan sistemin sona ereceğini paylaştı. 2024’ten itibaren artık emekli ve memurların aylıklarından her ay kesinti yapılacak.

Bakan Şimşek'ten emekli ve asgari ücret maaşlarına ilişkin son dakika açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda sunum yaptı. Bakan Şimşek, "Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi enflasyona ezdirmedik ve bundan sonra da ezdirmeyeceğiz" dedi.

Yüksek ev ve kira fiyatlarını çözecek yol haritası çizildi: Bakan Mehmet Şimşek tek tek anlattı! 

Türkiye'de son iki senede kira ve ev fiyatları uçtu. Bu konuda harekete geçen hükümet yürürlüğe girecek birçok konu için harekete geçti. Bakan Mehmet Şimşek, fahiş kira ve konut fiyatlarındaki artışın kalıcı çözümü için alınacak önlemleri anlattı.

Merkez Bankası'nın rezerv satışı iddiaları Bakan Şimşek'in açıklamasıyla çürütüldü!

Merkez Bankası'nın rezerv satışı ile kurdaki yükselişi durdurmaya çalıştığı iddiasına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bu iddia gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Bakan Şimşek’ten esnafa müjde üstüne müjde! O borçlar 6 ay ertelenecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten esnafa müjdeli haber geldi. Şimşek, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesi ilan edilen bölgelerde esnaf ve sanatkarlara Halk Bankasınca kullandırılan kredilerin ödemelerine faizsiz 6 ay daha erteleme yapılacağını aç

İstanbul'da tavuk dönerde KDV oyunu: Yaşananlara Bakan Mehmet Şimşek de kayıtsız kalamadı 

İstanbul'da Çağlayan Meydanı'na yakın bir konumda yer alan dönercinin kestiği fiş sosyal medyanın gündemine oturdu. Öyle ki konu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e kadar ulaştı. İşte detaylar...

Faizlerde ‘şok’ iddia: Mehmet Şimşek’e faizleri 2 ayda yüzde 20’ye çıkarma izni verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in iki ay içerisinde faizleri yüzde 20’ye, hatta gerekmesi durumunda yüzde 40’lara kadar çıkarılabileceği ileri sürülüyor. Siyasi kulislerde bunun için Şimşek’in gerekli onayları aldığı konuşulurken, piyasalar TCMB’nin atacağı adımları merakla bekliyor.

Dolar çıldırdı, zirveden zirveye koşuyor! Bakan Şimşek konuştu!

Mehmet Şimşek, Hazine ve Maliye Bakanı olarak yemin edip göreve başladıktan sonra sosyal medyada ilk mesajını paylaştı. Şimşek, açıklamasını Türkçe olarak yayımlayarak, "Önceliğimiz güvenilir bir program tasarlamaktır" ifadelerini kullandı.

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ayşe Şimşek Haberi

Ayşe Şimşek

Panorama Şehircilik Hizmetleri Limited Şirketi, Ayşe Şimşek tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Panorama Şehircilik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;- Kentsel planlama hizmetleri kapsamında; çevre düzeni planları yapmak, nazım imar planları yapmak, uygulama imar planları yapmak, koruma amaçlı imar planları yapmak, mevzii imar planları yapmak, ilave imar planları yapmak, imar planı revizyonları yapmak, imar planı değişikliği yapmak.   - Kentsel dönüşüm-yenileme hizmetleri kapsamında; kentsel dönüşüm planları yapmak, saha ofisleri açmak, hak sahipliği çalışması ve uzlaştırmalar yapmak, fizibilite etüdleri yapmak, avan projeler yapmak, mimari tasarımlar ve projeler hazırlamak.   - Kentsel tasarım proje hizmetleri kapsamında; meydan,cadde ve sokak tasarım projeleri yapmak, cephe rehabilitasyon projeleri yapmak, korunması gerekli tarihi eserlerin yenileme-iyileştirme projelerini yapmak.   - Ulaşım planlama hizmetleri kapsamında;...