03 / 05 / 2024

bağlarbaşı vakıfbank spor salonu ne zaman açılacak

bağlarbaşı vakıfbank spor salonu ne zaman açılacak

Vakıf Bank tarafından Üsküdar Belediyesi' nin katkılarıyla Bağlarbaşı' nda inşa edilecek VakıfBank Spor Sarayı' nın protokolü, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç' ın da katıldığı törende imzalandı.

Emekli promosyonları artıyor! Vakıfbank en düşük emekli maaşı alana 5 bin TL verecek!

Emekli promosyonları artmaya devam ederken emekliler en yüksek hangi banka emekli promosyonu veriyor ve bu konu hakkında da araştırmalar yapıyorlar. Buna göre, Vakıfbank'ın ne kadar emekli promosyon ödemesi yaptığı ve başvuru şartları hakkında merak edilen detaylar..

Ev sahibi olmak isteyenlere fırsat! Vakıfbank'tan 950 bin TL konut kredisi kampanyası!

Vakıfbank konut kredisi maliyetlerinde değişiklik yapacağını duyurdu. Buna göre, banka 950 bin TL konut kredisi kampanyası başlattığını açıkladı.

Vakıfbank'tan 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

Vakıfbank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara yönelik olarak yeni destek kredisini açıkladı. Bankaya acil paraya sıkışan ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuruda bulunabilirler. 

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

Vakıfbank tam 1.985 memur alacak! Vakıfbank personel alımı detayları tek tek açıklandı! Hemen bakın!

İş arayanların iş ilanlarını yakından takip ettiği Vakıfbank tarafından toplamda 1.985 memur alımının yapılacağının açıklanmasından sonra konu ile ilgili detaylar da araştırılmaya başlandı.

Vakıfbank KPSS'siz 1.985 memur alıyor! Hemen başvuru şartlarına bakın! Son tarihi aman kaçırmayın!

Vakıfbank tarafından, KPSS'siz 1.985 memur alımı yapılıyor. Peki Vakıfbank KPSS'siz memur alımına nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Vakıfbank’ta taşıt kredisi fırsatı! 48 aya varan düşük faizli kredi seçenekleri 

El araç alım satım işlemlerinizi VakıfBank'ın güvenilir çözümleriyle yapabilirsiniz. Yenilikçi ön rehin teminat yöntemiyle hem satıcılar hem de alıcılar için süreç güvenli bir şekilde işliyor. Başvurularınızı kolayca VakıfBank Mobil uygulamamızdan ya da gass.vakifbank.com.tr adresinden yapabilirsini

VakıfBank, evlerin ısı yalıtımını destekleyen kredi kampanyası başlattı!

VakıfBank, Isı Yalıtımı Kredisi ile evlerde enerji tasarrufunu destekliyor, aile bütçesine ferahlık katıyor! İşte ayrıntılar...

Vakıfbank o meslek grubuna özel kampanya başlattı! Kaçıran çok üzülür!

Vakıfbank avukatlara özel bir kredi kampanyası başlattı. Bu kredi hem eski hem de yeni avukat olmuş kişileri kapsıyor. İşte detaylar!

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank'tan oto sahibi olmak isteyenlere sevindirici bir haber geldi! Banka, sıfır kilometre araç almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu özel fırsat hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için geçerli olacak.

Vakıfbank müjdeyi verdi! Bir sözünüze 1.200 TL'ye varan indirim! Başvuran hemen yararlanacak!

Vakıfbank "Sözünle kazan" kampanyasını duyurdu. Peki, kampanyadan kimler nasıl faydalanacak? İşte kampanyanın tüm detayları...

Nakit para ihtiyacı olanların aradığı kampanya! Vakıfbank’tan dev nakit desteği!

Artan enflasyon ile gelen zamlar vatandaşın belini bir hayli büktü. Bu durumda vatandaşların acil nakit ihtiyacı da günden güne artmaya başladı. İşte Vakıfbank’tan nakit paraya ihtiyacı olanları ilgilendiren kampanya!

Vakıfbank'ın bu kampanyası ağızları açık bıraktı! Emekliler ve özel sektör çalışanları bayram edecek

Vakıfbank, acil peşin paraya ihtiyaç duyan vatandaşlara has yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya vesilesi ile müşteriler, düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme alternatifleriyle. kredi kullanabilecekler. Kampanya hakkında detaylar haberimizde.

bağlarbaşı vakıfbank spor salonu ne zaman açılacak Haberi

bağlarbaşı vakıfbank spor salonu ne zaman açılacak


VakıfBank tarafından Üsküdar Belediyesi'nin katkılarıyla Bağlarbaşı'nda inşa edilecek VakıfBank Spor Sarayı'nın protokolü, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katıldığı törende imzalandı.   


Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen protokol imza töreninde, Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren de hazır bulundu. 


VakıfBank Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti ile sporcular Bahar Guidetti ve Güldeniz Paşaoğlu'nun da katıldığı törende salonu genç sporcular doldurdu. 


- Arınç: "İnşallah en kısa zamanda inşa edeceğiz"


Bülent Arınç, törende yaptığı konuşmada, gençlik için çok önemli bir çalışmanın imzasının gerçekleştirildiğini ifade ederek, "VakıfBank Spor Sarayı'nı inşallah en kısa zamanda inşa edeceğiz. Böylece sadece Üsküdar'a, İstanbul'a değil, belki bütün Türkiye'ye örnek olacak, örnek sporcular yetiştirecek bir büyük kompleksi, projeyi...