13 / 05 / 2024

bakan soylu elazığ deprem açıklaması

bakan soylu elazığ deprem açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Elazığ depremi hakkında açıklamalarda bulundu. Soylu; "Elazığ merkez Aşağı Holpenk'te 1000 konteynerlik geçici konaklama merkezinin yapımına başlandı." dedi...

CHP Milletvekili Gürsel Erol, Bakan Mehmet Özhaseki’ye fahiş kira artışlarını sordu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yurttaşların son dönemlerde en çok şikayetçi olduğu konu olan ve gündemden düşmeyen kira artışlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu. 

Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren geliyor!

Türkiye'de ulaştırma alanında çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren müjdesini verdi. 

Bakan Soylu peş peşe açıkladı! Fahiş kira isteyen ev sahipleri yandı! 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, fahiş kira bedelleriyle ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Soylu, vatandaşlara durumu CİMER'e şikayet etmesi çağrısı yaptı. Fahiş kira isteyen ev sahipleri yandı!

Binası depremde hasar görenler hemen bakın! 1 milyon 70 bin kişiye 10 bin TL, 129 bin haneye 15 bin TL ödendi!

Binası depremde hasar görenler hemen bakın! Bakan Soylu duyurdu: 1 milyon 70 bin kişiye 10 bin TL, 129 bin haneye 15 bin TL ödendi! Peş peşe yatıyor!

Süleyman Soylu'dan hasarlı bina uyarısı: Yanından bile geçilmemeli!

Yaptığı açıklamada ağır hasarlı binalardan ve acil yıkılacak binalardan kesinlikle ev eşyası alınmaması gerektiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu binaların yanından dahi geçilmemesi gerektiğini söyledi.

Süleyman Soylu: Depremlerde 750 bin bağımsız bölüm hasar gördü!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin hasar tespit oranının yüzde 75-80 arasında olduğunu, ticaret alanlarıyla 750 bin bağımsız bölümün hasar gördüğünü dile getirdi.

Süleyman Soylu'dan deprem açıklaması: Antakya'nın yarısı, Kahramanmaraş'ın dörtte biri yıkık!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş ve Antakya'da deprem sonrası yıkılan ve ağır hasar gören binalarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları...

Petrol için müjdeli haber geliyor! 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan dikkat çeken petrol açıklaması geldi. Bakan Soylu, müjdeli bir haber alınacak diyerek detayları paylaştı.

Bakan Soylu’dan gençlere müjdeler peş peşe geldi! Lise mezunu polis alımı yapılacak!

Bakan Söylu, lise mezunu gençlere polislik ve komiserlik müjdesi verdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan son dakika polis alımı açıklaması geldi.

Polislere peş peşe ek ücret müjdesi! Verilecek yeni ek ücret tutarları belli oldu! Süleyman Soylu resmen açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisler hakkında yaptığı açıklamada ek ücret müjdesi verdi.

Bakan Soylu açıkladı! Bankalarda yeni dönem! Yeniletmeniz gerekiyor yoksa işlem yapılmayacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Keçiören İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde birtakım önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Dikkat! Bakan Soylu duyurdu! Artık o şartı yerine getirmeyen bankada işlem yapamayacak!

Bankalarda yeni bir dönem başlıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün bankalarda işlem yaptırmak isteyen vatandaşlar için çok önemli bir uyarıda bulundu.

Düzce'de ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı!

İçişleri Bakanı Soylu, Düzce'deki depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin, "369 konut acil yıkık ve ağır hasarlı. Orta hasarlı yok. Ağır hasarlı ve acil yıkık binalar bugünden itibaren yıkılmaya başlanıldı" açıklamasını yaptı.

bakan soylu elazığ deprem açıklaması Haberi

bakan soylu elazığ deprem açıklaması


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Bugün itibarıyla hem Malatya'da hem de Elazığ'da kamu kurumları çalışmaya başladı." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İçişleri Bakanı Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elazığ Valiliği'ndeki kriz merkezinde düzenlenen toplantı öncesi, bölgede yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Soylu, Elazığ merkez Aşağı Holpenk'te 1000 konteynerlik geçici konaklama merkezinin yapımına başlandığını dile getirdi.

"Orta hasarlı evler için hemen 5 bin lira acil yardım ödeneği, 27 bin lira uzun vadeli faizsiz güçlendirme kredisi vereceğiz."

İçişleri Bakanı Soylu, Elazığ'da şu ana kadar 45 barınma alanının belirlendiğini, buralarda yemek ve iaşe ihtiyacının karşılandığını belirtti.

 "Geçici konaklama merkezi yapacağız"

Soylu, şu ana kadar 2 binin...