14 / 05 / 2024

Bandırma yatırım

Bandırma yatırım

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 250 dönümlük arazi üzerinde kurulacak Bandırma Tematik Park için düzenlenen yarışmada dereceye girenlerin ödülleri dağıtıldı.

Bandırma'ya 30 milyon Euro'luk yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma'nın atık su arıtma tesisi sorununu çözüyor. Proje ile 29 milyon 318 bin Euro'luk yatırım yapılacak.

Bandırma'ya yapılacak yatırım 10 milyar avro olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi nın Bandırma'ya yönelik uıasler projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi veren Başkan Uğur, Bandırma'yı 2050 yılında l. 5 milyon nüfuslu, 300 bııı kişinin istihdam edildiği bir satıuyi kenti olarak planladıklarını ifade

Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı? Vatandaşların tercihi hangisi?

Konut ve gayrimenkul yatırımı yapacaklar bunun mantıklı olup olmadığını araştırırken, sosyal medyada yeni bir karşılaştırma yapıldı. Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı daha mantıklı? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut yatırımı mı, hisse yatırımı mı mantıklı? Hangisi daha çok kazandırır?

Konut yatırımının mı yoksa hisse yatırımının mı daha çok kazandırdığı sık sık karşılaştırılıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman da X sosyal medya hesabından bir karşılaştırma yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Bakan Uraloğlu'ndan İzmir'e yatırım raporu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir'de AK Parti iktidarları zamanında 215 milyar liralık ulaşım yatırımı yaptıklarını ve İzmir'in ihtiyaçlarını iyi bildiklerini kaydetti.

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 'Kalkınma Yolu Projesi' kapsamında yaklaşık 7,8 milyar dolar yatırım yapacak!

Kalkınma Yolu ve Zengezur Koridoru için yeni kara ve demir yolları planlandı. Bu bakanlık kapsamda her iki proje için toplam 7,8 milyar dolar yatırım yapılacak. 

Bakan Uraloğlu: 2028'e kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı gerçekleştireceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 2028'e kadar gerçekleştirecekleri projelere ilişkin bilgi verdi. Bakan Uraloğlu 2028 yılına kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı yapacaklarını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 2053 yılına kadar 168 milyar dolar yatırım yapmayı hedefliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaştırma altyapısına 2053 yılına kadar yaklaşık 168 milyar dolarlık yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

Zayıflayan dolar karşısında en kazançlı yatırım ne olur?

İş Yatırım Araştırma Direktörü Serhat Gürleyen zayıflayan dolar, yüksek enflasyon ve finansal baskılama ortamında en cazip yatırım araçlarının ne olacağını değerlendirdi.

Bandırma yatırım Haberi

Bandırma yatırım

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan 250 dönümlük alan üzerine kurulacak Bandırma Tematik Park için düzenlenen yarışmada dereceye girenlerin ödülleri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı bir törenle Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı'nda dağıtıldı. 


BALIKESİR'İ TANITMAK İSTİYORUZ 

Törende projeyi anlatan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Ahmet Edip Uğur, "Hem kentimizi, hem ülkemizi dünyaya tanıtmak istiyoruz. Tematik Park projemizde mühendislik ve mimarlık fakülteleri öğrencilerinin uygulamak eğitim görmesini istiyoruz" dedi. Başkan Uğur ve ekibine böyle bir projeye imza attıkları için teşekkür eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki ise şunları kaydetti: 


BELEDİYELERİN YENİ MİSYONU 

"Altyapı belediyeciliğinden, üst yapı belediyeciliğine uzanan sürecin ardından bugün belediyeler kendi şehrini, diğer şehirlerden farkedilebilecek özelliklerini ön plana çıkarmaya çalışıyor. Bu değerli bir şey..." 


Yarışmada birinciliği Zuhal Kol, Carlos Sanz ve Jose...