05 / 05 / 2024

başakşehir kamulaştırma kararları

başakşehir kamulaştırma kararları

İstanbul ili, Başakşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İki şehir için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye'de farklı şehirlerde hayata geçirilecek olan enerji projeleri için kamulaştırma kararı verildi. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o kamulaştırma kararları...

Başakşehir-Kayaşehir metro hattında 1 senede 5 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattını 1 senede 5 milyon 200 bin yolcunun kullandığını açıkladı.

Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinlerinden yeni eylem: 'Mahkeme kararlarına uyun'

Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. Yetkililere seslenen yurttaşlar mahkeme kararlarına uyulması için çağrı yaptı...

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bingöl’de HES için GES üretim tesisi, Çanakkale ve Balıkesir'de rüzgar enerji santralleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan acele kamulaştırma kararları bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Başakşehir Belediyesi'nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Türkiye Yüzyılı’na dev sosyal konut kampanyasıyla başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun açıkladığı kampanya kapsamında konutlar metrekaresi 29 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

Bu illerde acele kamulaştırma kararı alındı! Cumhurbaşkanı imzalı kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı!

Pek çok şehirde enerji üretimi ve iletim hatları için acele kamulaştırma kararları verildi. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o kararlar.... 

Başakşehir'deki riskli binaların oranı yüzde 50'den 13'e düştü!

Başakşehir Belediyesi tarafından 3 mahalledeki kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, 2009 yılından bu yana yürütülen çalışmalarla riskli bina oranı yüzde 50'den 13'e düştü.

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Meydan Başakşehir'deki konut sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Meydan Başakşehir projesinde konut satışı değişti. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir projesinin tüm detayları...

başakşehir kamulaştırma kararları Haberi

başakşehir kamulaştırma kararları

İstanbul ili, Başakşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların Rami esnafı için Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) iştirakiyle Şahintepe Mahallesinde inşa edilmekte olan çarşının ulaşım sistemine bağlanarak çevresiyle bütünlük arz edecek şekilde tamamlanması amacıyla Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü 31387 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Karar Sayısı: 3509
İstanbul ili, Başakşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların Rami esnafı için Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) iştirakiyle Şahintepe Mahallesinde inşa edilmekte olan çarşının ulaşım sistemine bağlanarak çevresiyle bütünlük arz edecek şekilde tamamlanması amacıyla Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı için