30 / 04 / 2024

bekleyen konut satışları ABD

bekleyen konut satışları ABD

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Ekim 2021'de aylık bazda yüzde 7,5 arttı.

ABD'de bekleyen konut satışları 10 ayın zirvesinde!

ABD'de bekleyen konut satışları 10 ayın zirvesine ulaştı. Konut satışları şubatta yüzde 5,5 artarak yaklaşık bir yılın en yüksek seviyesini kaydetti.

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

ABD'de bekleyen konut satışları 5 ayın rekoruna imza attı!

ABD'de bekleyen konut satışları endeksi,  geçen sene Aralık ayında yüzde 8,3 artarak 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı.  Bu artış, Haziran 2020'den bu yana görülen en yüksek aylık artış olarak kaydedildi.

Amerika'da bekleyen konut satışları yatay seyretti...

ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, kasım ayında yükseliş beklentilerinin aksine değişim yaşanmadı. işte haberin detayları...

ABD'de bekleyen konut satış rakamları 22 yılın en düşük seviyesinde gerçekleşti

ABD'de bekleyen konut satış rakamları endeksi, ekim ayında yüzde 1,5 düşerek 2001'den bu yana en düşük seviyesini gerçekleştirdi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de bekleyen konut satışları Eylül'de yüzde 1,1 arttı!

​​​​​​​National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Eylül ayında azalış beklentilerinin aksine yüzde 1,1 artış gösterdi.

ABD’de konut satışları öngörülenden fazla düştü!

National Association of Realtors (NAR), ağustosa yönelik bekleyen konut satışları endeksini kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, ağustos ayında yüzde 7,1 oranıyla piyasa beklentilerinin üzerinde düşüş yaşadı.

ABD'de bekleyen konut satışları son 3 ayda ilk kez arttı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan rakamlara gör ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Haziran ayında azalış beklentilerinin aksine yüzde 0,3 yükselirken, son 3 aydaki ilk artışını gösterdi.

ABD’de konut satışları Mayıs ayında yüzde 22,2 düştü!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan resmi verilere göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Mayıs ayında yüzde 2,7 azaldı. Yine açıklanan rakamlara göre, söz konusu satışlar yıllık bazda da yüzde 22,2’lik düşüş kaydetti.

ABD'de bekleyen konut satışlarında sürpriz!

ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Şubat ayında aylık bazda yüzde 0,8 yükselip, beklentilerin üzerinde gelirken, üst üste 3. ayda da artış kaydetti.

ABD'de bekleyen konut satışları Şubat'ta 5,4 düştü!

Merakla beklenen ve resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Şubat ayında düştü.

ABD'de bekleyen konut satışları Ocak'ta 5,7 düştü!

Merakla beklenen resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları Ocak'ta 5,7 düştü...

ABD'de bekleyen konut satışları yüzde 3,8 azaldı!

Merakla beklenen rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, geçen ay aylık bazda yüzde 3,8 azaldı.

ABD'de bekleyen konut satışları Ekim ayında beklentileri aştı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Ekim 2021'de aylık bazda yüzde 7,5 arttı.

bekleyen konut satışları ABD Haberi

bekleyen konut satışları ABD

National Association of Realtors (NAR), merakla beklenen ekim 2021'e ilişkin bekleyen konut satışları endeksini resmen duyurdu.

Açıklanan resmi rakamlara göre, ülkede bekleyen konut satışları endeksi, Ekim 2021'de aylık bazda yüzde 7,5 arttı ve 125,2 değerine çıktı.

Merakla beklenen rakamlara göre, bu dönemde toparlanma gösteren verilere ilişkin piyasa beklentisi, yüzde 0,9 artması şeklindeydi. Ülkede bekleyen konut satışları, Eylül ayında aylık bazda yüzde 2,4 azalma göstermişti.

Açıklanan resmi rakamlara göre, satışlar, Ekim 2021'de yıllık bazda da yüzde 1,4'lük düşüş gösterdi.

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan NAR Başekonomisti Lawrence Yun konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada hızla yükselen kiraların ve konut kredisi oranlarında beklenen artışın finansal olarak güçlü tüketicileri konut satın almaya yönlendirdiğini bildirdi.

Konut talebinin hala yüksek olduğunu bildiren NAR Başekonomisti Lawrence Yun, gelecek birkaç ay boyunca konut fiyatlarının daha yavaş...