04 / 05 / 2024

berlin islam eserleri müzesi

berlin islam eserleri müzesi

Uluslararası Turizm Borsası Fuarı' na (ITB) katılmak amacıyla Almanya’ nın başkenti Berlin' de bulunan AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Bergama Müzesi' ni ziyaret etti...

Berlin’de yüzde 37 kira artışı mağaza kapattırıyor, Türkiye’de Şubat iş yeri kira zammı yüzde 54.72!

​​​​​​​TÜİK Şubat ayı iş yeri kira zammını yüzde 54.72 olarak açıkladı. İş yeri sahipleri zammı çok bulurken gazeteci Gaffar Yakınca X sosyal medya hesabından Berlin’de 118 yıllık lüks ürün mağazasının yüzde 37’lik kira artışı yüzünden kapandığını duyurdu. Takipçileri bizde zamlar yüzde yüz dedi

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

İslam Memiş'ten altın almak isteyenlere kritik uyarı! 

Yatırım uzmanı islam Memiş, seçimlerin ikinci turuna kitlenen Türkiye halkına uyarıda bulundu. Uzman ismin Seçimi Bırak Haziran Ayına Bak!" konulu ikazlarını merak edenler haberimizi okuyabilir.

İslam Memiş acil kodu ile uyardı! Kimse bu fırsatı kaçırmasın!

Piyasa uzmanı islam Memiş, 2023 yılının gümüş yılı olacağını belirten uzman isim ONS gümüş altın fiyatlarının 25, 32 ve 40 dolar seviyelerinde hareket edeceğini belirtti.

Elinde gümüş olanlar sakın şimdi satmayın! İslam Memiş uyardı! Gümüş fiyatları...

Altın fiyatlarında düşüş tüm hızıyla devam ediyor. Gümüş fiyatları da aynı seyirde devam ederken gümüş yatırımcılarına islam Memiş kritik uyarıda bulundu. Elinizdekileri satmayın diyen Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını söyledi.

Berlin'deki konut krizi nasıl çözülecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat bugünkü köşesinde Berlin'de yaşanan konut krizini kaleme aldı. İşte Osman Arolat'ın 'Konut tekellerine karşı referandum' başlıklı yazısı...

Berlin'deki konutlar kamulaştırma referandumu sonrası ne olacak?

Berlin'de artan kira fiyatlarına yönelik konutların kamulaştırılması için referandum gerçekleşti. Referandumdan çıkan oya göre yüzde 56'lık kesim konutların kamulaştırılmasını talep ediyor. 

Berlin'de konut devlerinin kiralık dairelerinin kamulaştırılması talep edildi!

Almanya'da dün gerçekleştirilen seçimlerde İlk kadın başkanını seçen Berlin, konut devlerinin kiralık dairelerinin kamulaştırılmasını talep etti.

Berlin'deki konut kamulaştırma referandumunda oylar çalındı iddiası!

Berlin’de konutların kamulaştırılmasına ilişkin referandum dün yapıldı. Ancak referandumda büyük fiyaskolar yaşandı. Önce oylar kayboldu ve sonra da seçmenler evlerine gönderildi, bu nedenle birçok seçmen oy kullanamadı.

Berlin'deki konut kamulaştırma referandumu neden önemli?

Almanya'nın başkenti Berlin'de halk, kira fiyatlarındaki artışı engellemek amacıyla bir referandum gerçekleştirildi. Referandumdan evet oyu çıkması durumunda 226 binden fazla kiralık daire kamuya devredilebilir...

Berlin'de 200 binden fazla konutun kamulaştırılmasına evet oyu verildi!

Berlin’de dün kira ve konut fiyatlarıyla mücadeleye ilişkin referandum yapıldı. Referandumda 200 binden fazla konut için evet oyu kullanıldı.

Berlin'de kira ve konut fiyatlarına ilişkin referandum yapıldı!

Berlin’de dün kira ve konut fiyatlarıyla mücadeleye ilişkin referandum yapıldı. Referandumda seçmen kira fiyatlarındaki aşırı yükselişin engellenebilmesi için çok sayıda toplu konutun emlak şirketlerinden alınarak kamulaştırmasını oyladı. 

Berlin'deki yüksek kira fiyatlarına Viyana modeli önerisi!

Almanya’nın başkenti Berlin’in gündemi, yüksek kira bedelleri. Bu çerçevede halk, bugün yalnızca genel seçimler için değil, yeni eyalet yönetimini seçmek ve konut krizine karşı harekete geçmek için de sandık başında. 

berlin islam eserleri müzesi Haberi

berlin islam eserleri müzesi


Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na (ITB) katılmak amacıyla  Almanya’nın başkenti Berlin'de bulunan AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Bergama Müzesi'ni ziyaret etti.


Çavuşoğlu, ITB fuar alanı ve buradaki Türk standının ziyaretinin ardından Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu ve beraberindeki heyetle kentin en tanınmış müzelerinden olan Bergama Müzesi'ni (Pergamon Museum) gezdi.


Burada sergilenen eserler hakkında Büyükelçilik görevlisi Yaşar Özbek'ten bilgi alan Mevlüt Çavuşoğlu,  ardından Bergama Müzesi bünyesinde bulunan İslam Eserleri Müzesi'ni de ziyaret etti.


AB Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, daha sonra Türkiye'ye dönmek üzere Berlin-Tegel Havalimanı'na gitti.


Çavuşoğlu, dün de Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliğinde düzenlenen Şanlıurfa Göbeklitepe Konferansı ve Fotoğraf Sergisi'nin açılışına...