05 / 05 / 2024

Besa Point yayınlarını nereden bulabilirim

Besa Point yayınlarını nereden bulabilirim

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci “Yalnızca masalarda duran sıkıcı kurumsal dergi anlayışından öte herkesin okumaktan zevk alabileceği bir yaşam dergisine imza attık” dedi.

Altın rekordan rekora koşuyor! ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan bin pişman olacak!

Altın, Ortadoğu'da gerilimlerin artmasıyla rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceği merak edilirken, ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan pişman olacak.

Kadınların gayrimenkule ilgisi giderek artıyor!

Emlakjet tarafından açıklanan resmi verilere göre kadınların erkeklere oranla daha fazla konut arama yaptığı ortaya çıktı. İşte tek tek açıklanan o veriler...

Depremzede iş kadınlarının bakım yükümlülükleri arttı

DASİFED Başkanı Gülay Gül, deprem sonrasında yaşanan iş yerini ve işini kaybetmiş girişimci kadınların yaklaşık yüzde 70’inin bakım yükümlülüklerinin arttığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Resmi Gazete'de yayımlandı: Ön ödemeli konut ve devre tatillerle ilgili cezalar artırıldı!

Ticaret Bakanlığı tüketicinin korunmasına yönelik idari para cezalarını artırdı. Bakanlık tarafından hazırlanan konuya ilişkin tebliğler, 1 Ocak 2024'ten geçerli olmak üzere Resmi Gazete'de yayımlandı.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

370 kişinin yaşamını yitirdiği sitenin firari müteahhidini, depremde yakınlarını kaybedenler yakaladı!

Hatay'da depremde 370 kişinin yaşamını yitirdiği Emlak Bank Konutları'nın hakkında yakalama kararı bulunan müteahhiti Mehmet Özat'ı yakınlarını kaybedenler bir alışveriş merkezinde yakalayarak polise teslim etti.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

KAGİDER: Türkiye'de kadınların yüzde 70'i iş gücünün dışında!

"Türkiye’de Kadınların İş gücüne Katılımı" başlığı ile hazırlanan raporda, kadınların istihdam edildikleri işlerin özelliklerine bakıldığında son on yılda yüksek nitelikli işlerde istihdamın azaldığı, düşük nitelikli işlerde ise arttığı belirtildi.

Kuyumculardan yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Yatırımcılar altınlarını saklıyor! Böyle olunca da...

Altın fiyatlarında yükselişler devam ediyor. Yükselişler karşısında kuyumculardan yürekleri ağza getiren altın açıklaması geldi. Yatırımcılar altınlarını saklıyor. Böyle olunca da...

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

Altınlarını satanlara kötü haber! Yerine koyarız devri bitti! İslam Memiş gram altın için yeni rakamı verdi

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram atın Kapalıçarşı fiyatı 1300 TL'yi geçerken İslam Memiş'ten ''Yerine koyarız devri bitti'' açıklaması geldi. Altınlarını satanlara kötü haber! İşte gram altında gelecek yeni seviye...

Besa Point yayınlarını nereden bulabilirim Haberi

Besa Point yayınlarını nereden bulabilirim

Yaklaşık 40 yıldan bu yana özellikle Başkent’te sembol yapılara imza atan Besa Grup medya sektörüne de adımını attı. Kurum dergisinin dışında farklı bir konsepte sahip “Besa Point” dergisinin ilk sayısı yayımlandı.


Dergiyi hazırlayan editör ekibi RPR Medya ve görsel tasarım ekibi Fikri Alem ile ilk sayıyı kutlayan Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Point’in doğum günü pastasını kesti.


Derginin titiz çalışmalar sonucu ortaya çıktığını bildiren Bezci, “Besa Grup, Ankara’nın en köklü firmalarından biri. Her büyük kurum gibi bizim de kendimize özel, bizi yansıtan bir yayın organı olması gerektiğini düşündük. Özenerek hazırlanan içerik oluşturma ve tasarım sürecinin ardından nihayet Besa Point’in ilk sayısını elimize aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Kurumsal dergilerin genelde sıkıcı ve aynı içeriğe sahip olduğunu ifade...