05 / 05 / 2024

Bilal Mükyen

Bilal Mükyen

Özdebir Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağlar Bingöl, Bilal Mükyen tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Mayıs'ta kuruldu.

Altında alım fırsatı geldi mi? Kritik seviyenin altını işaret etti

Temmuz ayında 1.730 TL seviyelerini gören gram altında düşüş sürüyor. . Peki altın fiyatları neden düşüyor? Alım için fırsat mı? Investaz Araştırma ve Strateji Birim Müdürü Mehmet Bilal Bircan merak edilen soruları cevaplandırdı...

Seramiknoktası Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seramiknoktası Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bilal Aydın tarafından kuruldu.

Platon Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Platon Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 240 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bilal Dai ve Arif Kapanoğlu ortaklığında kuruldu.

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 2000 Metal Kağıt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Koçhan tarafından kuruldu.

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım A.Ş. tarafından kuruldu.

Dmd Mühendislik Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dmd Mühendislik Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıye’de Bilal Şahin ve Serhat Demir ortaklığında kuruldu.

Apeks Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apeks Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Bilal Yılmaz ve Enes Yusuf Aydın ortaklığında kuruldu.

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar’da Bilal Işıldar tarafından kuruldu.

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi BM Gold Kuyumculuk İnşaat Yatırım Anonim Şirketi tarafından Maltepe'de kuruldu.

As Geotechnıc Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

As Geotechnıc Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Alpaydın tarafından kuruldu.

Teknik Yıkım Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Yıkım Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Öge Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öge Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  750  bin TL sermaye bedeli  ile Gökhan Bilal Özen tarafından kuruldu.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Bilal Mükyen Haberi

Bilal Mükyen

Özdebir Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağlar Bingöl, Bilal Mükyen tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Özdebir Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat Taahhüt a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanı, fabrika, yol, köprü, kanalizasyon, sondaj, iskele, liman, havalimanı, endüstri boru hatları, enerji nakil hatları, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler, tatil köyleri inşa...