23 / 07 / 2024

bina yaparken nelere dikkat edilmeli

bina yaparken nelere dikkat edilmeli

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TASİAD) düzenlediği “Asansör işletme, bakım ve periyodik kontrol yönetmeliği ve uygulamaları” konulu seminere katıldı.

Konut alamayanlar arsaya yöneldi! Arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Son dönemde konut alamayan yatırımcılar arsaya yöneldi. Arsa yatırımları giderek artarken, yatırımcıların arsa alırken dikkat etmesi gereken kriterler ortaya çıktı. 

Bunları bilmeden arsa ve arazi almayın!

Arsa ve arazinin yıldızı her geçen gün giderek daha da parlarken, toprak yatırımı yapmak isteyenlerin de dikkat etmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Peki arsa ve arazi yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? 

Tarla alacaklar bu ayrıntıya dikkat! Araziniz yüzde 30 küçülebilir…

Birçok kişi konut yerine, arsa, arazi ve tarlaya yatırım yapmaya başladı. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, önemli bir noktaya dikkat çekerek yatırımcıları uyardı…

Uzmanı açıkladı: İşte emlak yatırımı yaparken araştırmanız gerekenler

Gayrimenkul yatırımı doğru analizlerle desteklendiğinde, her dönemde sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? Toprak yatırımcısı Arif Güdül bilinmesi gerekenleri sıraladı.

Arazi yatırımında popüler iller ve bölgeleri hangileri? Alırken ve beklerken nelere dikkat edilmeli?

Toprak yatırımına talep artarken, arsa, arazi, tarla alım satımları rekor sayıya ulaştı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, arazi yatırımında çok kazandıran yerleri ve yatırım yaparken ve yaptıktan sonra nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Tuğla fiyatları ne kadar? Tuğla seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli?

İnşaat alanında, yapı malzemeleri arasında önemli bir yere sahip olan tuğlalar, projelerin maliyetini doğrudan etkilemektedir. 2024 senesi tuğla fiyatları ve projelerde kullanılmak için en uygun tuğla seçimi nedir ve nasıl olmalıdır?

Arazi yatırımı yaparken bunlara dikkat! Uzmanından altın niteliğinde tavsiyeler geldi!

Yükselen konut fiyatları nedeniyle yatırımcılar arsa ve arazi yatırımlarına yönelirken, pek çok kişi de arazi yatırımı yaparken nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Toprak yatırımından servet yapmanın püf noktaları. Uzmanı açıkladı

Arsa, arazi ve toprağa yatırım yapmak isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, topraktan servet yapmanın yollarını açıkladı.

Gayrimenkul alırken araç takası yapacaklar bunlara dikkat etsin

Banka kredisine erişemeyen tüketiciler çareyi takasta buldu. Konut, arsa, tarla ve ofiste araç takası yapılan satışlar arttı. Peki araç takası yaparken nelere dikkat etmeli.

Binalarda güçlendirme yaptırırken neye dikkat etmeli? Uzmanı tek tek açıkladı!

Asrın felaketinin vurduğu 11 şehirdeki binalardaki hasar durumu en çok konuşulan konular arasında yer alırken vatandaşlar da binalarda güçlendirme yaparken nelere dikkat edeceğini merak ediyor. İşte bina güçlendirme yaparken dikkat edilecekler...

Aman kiracılar çok dikkatli olun! Bir kiracı kira ödemesi yaparken nelere dikkat etmelidir?

Günümüzde ev sahibi ve kiracı arasında meydana gelen sıkıntılar her geçen gün artarak devam ediyor. Kira zam oranı, kiracının belirli bir süre sonra eve zarar vermesi, aidat sıkıntısı mahkemeye kadar giden sorunlar arasında yer alıyor. Yüzlerce kiracıyı ilgilendirecek sorun gündemde.

Kira sözleşmesi yaparken dikkat edin! Oldukça önemli...

Kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmesi gerekli? İşte madde madde dikkat edilmesi gereken başlıklar...

Hisseli tapusu olanlar aman dikkat! Haciz durumunda gayrimenkule aniden yeni ortak gelebilir!

Tapu, vatandaşların gayrimenkulleri üzerindeki haklarını belgeleyen önemli bir doküman. Hisseli tapu ise hak sahibinin birden çok kişi ile ortak olduğunu belgeliyor. Peki, Hacizli hisseli tapusu olanlar satış yaparken nelere dikkat etmeli?

bina yaparken nelere dikkat edilmeli Haberi

bina yaparken nelere dikkat edilmeli

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Tüm Asansör Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TASİAD) düzenlediği  “Asansör işletme, bakım ve periyodik kontrol yönetmeliği ve uygulamaları” konulu seminere katıldı. Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Asansör ve Teleferik Sanayi Şube Müdürü İlyas Menderes Büyüklü,  DKare Gözetim Test ve Belgelendirme Teknik Müdürü Mustafa Görmüş, Türk Standartları Enstitüsü Muayene Gözetim Başkanlığından Oktay Akman, Makina Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezinden Berkay Eriş konuşmacı olarak yer aldı.

“144 bin metrekare olan park alanlarını, 300 bin metrekareye çıkardık”

 Seminerde konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’ın değiştiğini ve dönüştüğünü belirterek Kartal’da yaşayan vatandaşların nefes alabileceği alanların yaratılması gerektiğine işaret etti.  Göreve geldiği günden bu...