27 / 04 / 2024

Binance yasaklandı mı

Binance yasaklandı mı

Dünyadaki en büyük kripto-para borsalarından biri olan Binance, İngiltere tarafından kısıtlandı. İngiltere Mali Denetim otoritesi tarafından konuyla ilgili açıklamalar yapıldı

ATM'den para çekmek yasaklandı. Son dakika olarak duyuruldu. Dünya şaşkına döndü. Banka müşterileri dondu

Bir ülkede ATM'den para çekmek yasaklandı. Bu flaş gelişme "Son dakika" olarak duyuruldu. Tüm dünya bu haberle birlikte büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

Binance, Bitcoin'i Lightning Network ile Entegre Etti: Kullanıcılar İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor mu

Binance, Bitcoin (BTC) entegrasyonunu tamamladığını duyurarak Lightning Network üzerinden yeni bir döneme adım attı. Haftaya Bitcoin duyurusuyla başlayan Binance, pek çok Bitcoin yatırımcısını ilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte yeni döneme adım atan Binance ile ilgili detaylar…

Binance’de spot işlemler neden geçici olarak durduruldu! İşte perde arkası

Popüler kripto para Binance'nin spot piyasa sistemindeki hatanın tüm dünyadaki Binance yatırımcıları için yapılan ticaret işlemlerinin durdurulmasına sebep olduğu tasdik edildi.

Dev kripto borsasında kritik gelişme! Binance’e ambargo uyguluyor!

Dev kripto borsasında kritik gelişme yaşandı. Coinbase, Binance'in kendi stablecoin'ini askıya aldı. Coinbase, BUSD alım-satım çiftini listelemeyi bıraktı. İşte haberin detayları…

Binance'ten dev satın alım!

ABD merkezli kripto para aracı kurumu Voyager Digital, varlıklarını 1,02 milyar dolara kripto para borsası Binance'in ABD'deki alt şirketi Binance.US'e satacağını açıkladı.

Kriz kahini, kripto piyasasını yerden yere vurdu! Roubini’den Binance CEO'suna zehir zemberek sözler!

Dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini, dünyanın en büyük üçüncü kripto borsası olan FTX'in çökmesinin ardından kripto varlık piyasasını adeta yerden yere vurdu. Roubini, aralarında Binance'in de yer aldığı piyasanın büyük oyuncuları için “yozlaşmış” ifadesini kullandı.

Coin yatırımcılarına müjde! Binance kurtarma planını duyurdu!

BTC'de son günlerde büyük bir çakılma yaşanırken, Binance CEO'su Changpeng Zhao'nun kripto projelerini bir kurtarma fonu ile destekleyeceğini açıklamasıyla yüzde 5'lik bir yükseliş gerçekleşti.

Kripto dünyası karıştı! Binance, FTX'i satın almaktan vazgeçti

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, işlem hacmi bakımından en büyük üçüncü kripto borsası olan FTX’i satın almaktan vazgeçtiğini açıkladı.

Kripto para borsasında flaş gelişme! Binance, rakibi FTX'i satın alıyor

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance’in Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao, işlem hacmi bakımından en büyük üçüncü kripto borsası FTX’i satın almayı planladıklarını duyurdu.

Yatırımcılar şokta! Piyasa karıştı… Bitcoin bir ülkede daha yasaklandı

Kripto para piyasasında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Bitcoin kullanımının bir ülkede daha yasaklandığı duyuruldu.

Kripto para borsası Binance'dan sürpriz Twitter desteği! Kredi musluğunu açtı

Kripto para borsası Binance, Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk'a 500 milyon dolarlık kredi açtı. Binance, Twitter’a 500 milyon dolarlık öz sermaye yatırımı yapmayı planladığını açıkladı.

Kripto savaşı mı geliyor? Bitcoin süper silah oldu!

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaş açtığı için pek çok şirket gibi Binance'den yaptırım uygulanması istenmişti fakat Binance'ın buna olumlu yaklaşmaması beraberinde yeni kripto savaşlarını getiriyor olabilir mi?

Binance'dan Forbes'a 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, iş dünyasının ünlü dergisi Forbes'a 200 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını açıkladı.

Binance yasaklandı mı Haberi

Binance yasaklandı mı

Dünyadaki en büyük kripto-para borsalarından biri olan Binance, İngiltere tarafından kısıtlandı. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Binance'ın, Birleşik Krallık kapsamında sürdürdüğü operasyonlarının 30 Haziran tarihinden sonra durdurulmasına karar verildi. 

Binance şirketi, geçtiğimiz sene Haziran'da ülkedeki regüle bir kurumun satın alındığınıa ilişkin duyuru yapmıştı. Buna göre, kuruluş tarafından önceden yazılı izin almadan İngiltere'de faaliyette bulunmasının yasak olduğuna ilişkin bildirim yapıldı ve İngiltere Mali Denetim (FCA) otoritesi tarafından şu ifadeler kullanıldı:

“FCA tarafından zorunlu tutulan şartlar nedeniyle, Binance Markets Limited’in şu anda FCA’nın önceden yazılı izni olmaksızın herhangi bir düzenlenmiş faaliyette bulunmasına izin verilmemektedir. Binance Group’taki başka hiçbir kuruluş, Birleşik Krallık’ta düzenlenmiş faaliyet yürütmek için herhangi bir Birleşik Krallık yetkilendirmesine, kaydına veya lisansına sahip değildir."

Binance'e 30 Haziran gününün akşamına kadar süre tanınarak,...