13 / 05 / 2024

bitcoin fiyatı artacak mı

bitcoin fiyatı artacak mı

Kantitatif analist PlanB, Bitcoin'in piyasa değerinin altın ve gayrimenkul gibi daha geleneksel varlıkların değerini eninde sonunda geçeceğine dikkat çekti. PlanB, altının, BTC'nin piyasa değerine yaklaşamayacağını da vurguladı.

Akaryakıta bu gece zam geliyor! Benzin, motorin, LPG fiyatları şu an ne kadar? Fiyatlar kaç TL artacak?

Akaryakıtta fiyatlar bu gece yine değişiyor. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları şu an ne kadar? Fiyatlar bu gece kaç TL artacak? İşte BP, Opet, Shell, Petrol Ofisi, Total 4 Mart 2024 akaryakıt fiyat listesi...

Benzine bu gece yarısı tam bu kadar zam gelecek! Tabelalar peş peşe değişiyor: Yeni aya zamla girilecek!

Motorinin litre fiyatına önceki gece yapılan 1 lira 38 kuruşluk zammın ardından, bu gece de benzinin litre fiyatı artacak. Peki benzine ne kadar zam gelecek? Son dakika akaryakıt fiyatları ne kadar 31 Ocak 2024?

Bitcoin'de ETF rüzgarı sona erdi mi? Bitcoin fiyatı yüzde 20 geriledi...

İlk spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının 11 Ocak 2024'te piyasaya sürülmesinden bu zamana kadar, Bitcoin fiyatı yaklaşık yüzde 20 oranında geriledi ve yeniden 40 bin doların altını görmüş oldu. İşlem hacmi en yüksek olan kripto para biriminde düşüşün devam ettiği kaydedildi. 

Bitcoin fiyatında sert düşüş yaşandı...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) onay verdiğini açıklamasından sonra kripto paralarda hareketlilik yaşanmaya devam etti. Buna göre, ETF emirlerinin gelmeye başlaması ile hızlı bir artışla 49 bin doları aşan Bitcoin bugün 42 bin 755 dolar se

Bitcoin son 26 ayın zirvesinde! Bitcoin 48 bin doları geçti...

Bitcoin fiyatı, SEC'in spot Bitcoin ETF'lerine onay vermesinin ardından anlamlı bir tepki göstermezken; ETF emirlerinin gelmeye başlaması ile birlikte hızlı yükseliş ile 49 bin doları aştı ve 26 ayın zirvesine çıktığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Yeni yılda iğneden ipliğe zam geliyor! Vergiler ve harçlar yüzde 58.5 zamlanacak!

2024’te yeniden değerleme zamları ile A’dan Z’ye her şeyin fiyatı artacak. Zamların artmasına ya da düşürülmesine yönelik bir karar çıkmazsa, vergiler ve harçlar yüzde 58.5 daha zamlanacak.

Bitcoin fiyatında sert dalgalanma

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC), iShares'in spot ETF (Borsa Yatırım Fonu) ihraç etmesine onay verdiği yönündeki haberlerle Bitcoin rakamları çok sert dalgalandı.

Bitcoin haftaya sert bir düşüşle başladı! Kripto para piyasasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin fiyatı haftaya başlarken ani bir düşüş ile karşılaştı ve 27.500 dolar seviyelerine kadar indi. Analistler, gelişmelere göre Bitcoin’in 28,350 dolara çıkabileceği gibi, 26,350 dolar civarında destek bulabileceğini belirtiyor.

Bitcoin ne zaman 30 bin dolar olacak? Analistler tarih verdi. Hemen bakın!

Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin (BTC), istikrarlı bir şekilde yükselerek 27,000 doların üzerine çıktı. Analistler fiyatın Ekim 2023’te 30,000 dolara, hatta 32,000 dolara kadar yükseleceğini tahmin ediyor.

Bitcoin yükselerek iki ayın zirvesini gördü

Bitcoin fiyatı, 28 bin 498 dolara kadar yükselerek iki ayın zirvesini gördü. Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak, piyasadaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Bitcoin’in gelecekteki fiyatı ne olacak? 1 milyon dolara kadar çıkacak mı?

Bitcoin (BTC) fiyatları son dönemde durgunluk yaşasa da gelecek 5-6 yıl için farklı tahminler yapılıyor. Bitcoin için bu dönemde 46 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değer kazanacağı şeklinde analiz yapılıyor. İşte BTC için yapılan 10 farklı değerlendirme.

Kripto piyasasında heyecan yaratan araştırma! Bitcoin 42 bin doları aşabilir!

Kripto araştırma şirketi K33 Research, olası bir Spot Bitcoin ETF onayının piyasalarda yaratabileceği etkilere ilişkin bir rapor yayımladı ve “Bu durumda Bitcoin 100 gün sonra 42.000 dolar fiyat seviyelerini aşabilir” ifadesini kullandı.

Bitcoin yıl sonunda bu kadar olacak! Dev banka son dakika vererek açıkladı! Evi arabayı satmadan buraya bakın!

Standard Chartered, ünlü bir banka olarak Bitcoin fiyat tahminlerini güncelledi. Banka analistleri, Bitcoin'in 2023 yılında 50.000 dolar ve 2024'ün sonunda ise 120.000 dolar seviyelerine ulaşabileceğini düşünüyor.

bitcoin fiyatı artacak mı Haberi

bitcoin fiyatı artacak mı

Kantitatif analist PlanB, Bitcoin'in (BTC) piyasa değerinin altın ve gayrimenkul gibi daha geleneksel varlıkların değerini eninde sonunda geçeceğini öngörüyor.  

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; kripto para piyasasındaki hareketlenme ve Bitcoin'in rekor seviyeye ulaşmasından sonra altın ve Bitcoin'in rekabetiyle ilgili tartışmalar tekrar alevlendi. PlanB, Blockware Intelligence'a konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede BTC'nin bir sonraki yarılanma (halving) dönemine kadar altın ve gayrimenkul arasında bir yerde piyasa değerlemesine erişebileceğini öngörüyor.

BTC'nin piyasa değeri şu sıralar 1.3 trilyon dolar civarındayken, önceki gün işlem gördüğü 1.825 dolar/ons seviyesinden gerçekleştirilen hesaplamalara göre altın piyasasının büyüklüğü 11.6 trilyon dolar olarak belirlendi. Kripto para birimlerinin madencilik üretiminde blok başına düşen ödülün belirli aralıklarla yarıya düşürülmesi halving olarak isimlendiriliyor.

Sonraki iki yarılanmanın 2024 ve 2028 yıllarında...