16 / 05 / 2024

bitcoin piyasa

bitcoin piyasa

Büyük merkez bankalarının faiz oranlarını yükseltmeye zorlayan yüksek enflasyon konusundaki endişeleri nedeniyle düşmeye başlayan Bitcoin, uzun bir aradan sonra yeniden yükselişe geçti. Bitcoin, 19 bin doların altına kadar düştükten sonra toparlanmaya başladı.

Bitcoin haftalar sonra yeniden çıkış trendini yakaladı!

Bitcoin (BTC) haftalar sonra 44 bin doların üzerine kadar yükseldi. Yaşanan bu yükseliş, Ethereum ile tetiklenen piyasa hareketi sonrasında yaşandı. 

Bitcoin'de yükseliş devam eder mi?

Kripto para piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Buna göre, bitcoin fiyatları, 44 bin doları geçerek geçtiğimiz 21 ayın zirve seviyesine geldi. Piyasa değeri, 1,59 trilyon dolara kadar çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Bitcoin fiyatlarında güçlü yükseliş devam ediyor!

Bitcoin fiyatları, dünkü işlemlerde yüzde 6'nın üzer değer kazanırken bugün sakin seyrediyor. Buna göre, kripto paraların piyasa değerinde, son 24 saat içinde yüzde 5 değer kazandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıtıntıları...

Bitcoin 17 ayın zirvesini görerek 35 bin doları aştı

Bitcoin fiyatları, haber akışlarının da sebebi ile bir kez daha sert bir çıkış yaparken, bugünkü yapılan işlemlerde 35 bin doları geçti ve 17 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Küresel bazda kripto paraların piyasa değeri ise son 24 saatte yüzde 7,59 kadar çıktı.

Bitcoin ne zaman 30 bin doları görecek?

Kripto piyasa analistleri, halen 28.637 dolardan alıcı bulan Bitcoin’in (BTC) 28.815 doların üstünde durması halinde piyasaya güven geleceğini ve BTC’nin bu senaryodaki direnç noktalarının 29.547 ve 30.000 dolar olacağını öngörüyor.

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

Bitcoin son 2 yılın zirvesinde!

Önceki hafta BlackRock’ın ETF başvurusu yapması ile beraber yatırımcıların tercihinin Bitcoin olduğu ifade edildi. Bitcoin’in piyasa hakimiyeti son 2 senenin zirvesini görürken, iki hafta önce görülen seviye 27.180 dolar test ederek kayıplarını telafi etmeye devam ettiği belirtildi.

Bitcoin'de büyük kayıp! Yatırımcının keyfi kaçtı

Bitcoin yüzde 8.4 değer kaybederek yaklaşık 3 ayın ardından ilk kez 20.000 doların altına düştü. Düşüş piyasa geneline yayılırken kripto paraların toplam piyasa değeri 68 milyar dolar düşmüş oldu.

Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazandı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların toplam piyasa değeri 1 trilyon 116 milyon dolara çıkarkan, Bitcoin son 24 saatte yüzde 13 değer kazanarak güne 24 bin 600 dolar seviyesinde başladı. 

Dev çöküş sonrası Bitcoin piyasa hareketlerinden ayrışmaya başladı!

Bitcoin'in değerinin borsa piyasasından ayrışmaya başladığı görülüyor. 

Bitcoin 22 bin doları aştı! Toplam piyasa değeri 1 trilyonu geçti!

Bitcoin'in yükselme eğilimini devam ettirmesiyle kripto para piyasasının toparlanmaya sürebileceğine yönelik beklentiler devam ediyor. İşte diğer detaylar...

Bitcoin'de 10 milyar dolarlık kayıp! Yatırımcılara büyük şok! 

SEC başkanının CNBC röportajının ardından kriptoların devi Bitcoin'de bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bitcoin'in piyasa değeri 10 milyar dolar düştü. 

Bitcoin'in piyasa değeri artıyor! Son 1 yılın zirvesine yaklaştı!

Bitcoin'in 1 Ocak 2022 tarihindeki piyasa değeri 883,89 milyar dolarken, Ethereum'un aynı anda 442,76 milyar dolar seviyesinde kaydedilmişti. Bitcoin'in piyasa değeri artmaya başladı ve son 1 yılın zirvesine yakınlaştı...

bitcoin piyasa Haberi

bitcoin piyasa

Bitcoin, son dönemde değer kaybı yüzde 8'i bulduktan sonra yeniden yükselişe geçti.. Düşüşler nedeniyle dijital para Bitcoin'in piyasa değeri de 370 milyar doların altına inmişti.

Kasım 2021'de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 68 bin 990 doları gören Bitcoin, söz konusu tarihten sonra yüzde 72 değer kaybetmişti.

Piyasa değeri bakımından ikinci sırada yer alan Ethereum da 1030 lira dolara kadar düşmüştü.

Dijital para analistleri, yüksek enflasyon, artan faiz oranları, likidite krizi ve ekonomilerdeki resesyon endişelerinin kripto para piyasasında baskı altında tuttuğu değerlendirmesinde bulunuyordu.

Bazı analistler ise kripto para piyasasında risk iştahının azaldığını belirterek, Bitcoin'in 18 bin doların altına gerilemesi durumunda madenci faaliyetlerinin durabileceğine dikkat çekmişti.

Bitcoin uzun süren düşüş seyrini durdurdu ve yeniden toparlanmaya başladı. Dijital para birimi yeniden yükselişe geçerek 22 bin doların üzerine çıkmayı başardı.

Dijital...