25 / 07 / 2024

Bodrum deniz kirliliği tepki

Bodrum deniz kirliliği tepki

Küçükbük Mahallesi'nde dereden denize ulaşan yosun ve atıkların temizlenmediğini öne süren vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.Bodrum'da bir dereden akan yosunlu suyun denizi kirlettiğini öne süren vatandaşlar, yetkililerden destek istedi.

Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'ye kadar düştü

Muğla'nın turizmde öncü ilçesi Bodrum, yerli turistlerin azalmasıyla birlikte yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 doluluk oranı var" dedi.

Bahama bayraklı dev kruvaziyer Bodrum limanına yanaştı! İşte içinde bulunan turist sayısı

Lüks yat turizminin gözde destinasyonlarından Bodrum dev gemileri içineki turistlerle birlikte ağırlamaya devam ediyor. Bodrum'un bu seferki konuğu, 'Seabourn Encore' isimli kruvaziyer oldu. Dev gemi 268 yolcuyla limana demir attı.

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Fatma Girik Bodrum'daki villası için 40 milyon TL istiyor!

Bodrum'da 20 sene yaşadığı villayı satışa çıkartan Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik villası için 40 milyon TL istiyor.

Türkiye'nin ünlü koylarında imar kirliliği!

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği'nin 2012-2015 yılı Başkanı olan ve şu anda da genel sekreter görevini üstlenen Galip Gür (59), önemli açıklamalarda bulundu. Gür, Türkiye'de ve turizmde önde gelen ülkelerin koylarının rant, imar kirliliği ve betonlaşma tehlikesinde olmasının altını çizdi.

Mica Ertegün Bodrum'daki villası için verilen teklifi reddetti!

İş insanı merhum Ahmet Ertegün’ün eşi Mica Ertegün, Bodrum'da bulunan villası için Rus insanı tarafından verilen 20 milyon dolar teklifini geri çevirdi. Ertegün eşine verdiği sözü tutarak villayı satmayacağını dile getirdi.

KKTC deniz geçişi isale hattı projesi meclis gündeminde!

KKTC deniz geçişi isale hattı projesine ve onarım işi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bodrum Kalesi'nde iş kazası: 2 işçi yaralandı!

Bodrum'da restorasyon çalışmaları devam eden Bodrum Kalesi'ndeki iş kazasında 2 işçi yaralandı.

İstanbul'da imar kirliliği ve kaçak yapılaşma engellenmeli!

İstanbul'un birçok yerinde ciddi bir imar kirliliği ve kaçak yapılaşma bulunuyor. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm nasıl yapılacak? İmar kirliliği nasıl engellenecek?

Ekrem İmamoğlu'nun Bodrum'daki villası için inceleme kararı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bodrum’daki milyonluk usulsüz villası için bakanlık adım attı. Rapor hazırlayacak olan müfettişler gerekirse savcılığa suç duyurusu yapacak...

Ekrem İmamoğlu'nun Bodrum'daki villası için 'usulsüz çıktı' iddiası!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bodrum Yahşi’de eşi Dilek İmamoğlu adına satın aldığı villanın turizm tesis alanına yapıldığı ve İmamoğlu’na yasaya aykırı şekilde kat mülkiyeti tapusu verildiği iddia edildi. 

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

Can Dündar'ın Bodrum'daki villası için soruşturma başlatıldı!

Gazeteci Yılmaz Özdil’den sonra Can Dündar’a ait yine Bodrum’daki kaçak villanın da 188 metrekarelik kısmının hazine, 27 metrekarelik bahçe duvarının orman arazisini işgal ettiği bildirildi.

Bodrum deniz kirliliği tepki Haberi

Bodrum deniz kirliliği tepki


Küçükbük Mahallesi'nde dereden denize ulaşan yosun ve atıkların temizlenmediğini öne süren vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.Bodrum'da bir dereden akan yosunlu suyun denizi kirlettiğini öne süren vatandaşlar, yetkililerden destek istedi. Küçükbük Mahallesi'ndeki halk plajında, dereden denize yosunlu su geldiğini gören tatilciler, bölgede oluşan kirliliğe tepki gösterdi. Yosunlu suyun insan sağlığını tehdit ettiğini belirten vatandaşlar, yosunlar arasından denize girmek ve güneşlenmek zorunda kaldıklarını belirtti.


Mahalle sakinlerinden Rahmetullah Karakaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, 17 yıldır Küçükbük Mahallesi'nde yaşadığını, dereden akan suyun yıllardır denizi kirlettiğini söyledi.Geçmişte belediyenin bölgeyi temizlediğini belirten Karakaya, "Ancak şu anda temizlenmiyor. Buranın bir an önce belediye tarafından temizlenmesi gerekiyor" dedi.


Bölgede 20 yıldır tatil yapan Adnan Berberer ise otellerin, sitelerin atıklarının dere aracılığıyla plaja ulaştığını vurguladı. Bölgede tedbir alınmadığını ifade eden Berberer, "Ucuza...