28 / 07 / 2024

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği bina boyama

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği bina boyama

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESÎAD) ve belediyenin işbirliği ile ilçe girişinden Belediye Meydanı'na kadarki tüm ev ile işyerlerinin kapı ve pencereleri, tescilli Bodrum Mavisi rengiyle boyanmaya başlandı.

Gayrimenkul kraliçesi Tuba Ünsal, İstanbul, Bodrum, Bali ve Berlin’den sonra gözünü Yunan Adaları’na dikti!

İstanbul, Bodrum, Bali ve Berlin’de gayrimenkulleri olan güzel oyuncu Tuba Ünsal, gözüne şimdi de komşuyu kestirdi. Gayrimenkul yatırımlarıyla adından söz ettiren Yunan Adaları’ndan 500 bin dolara kadar ev bakıyor.

Halkbank açıkladı! Halkbank esnaf kredisi faizlerini güncelledi...

Halkbank esnaf ve sanatkarların kullandığı borcu devam eden krediler ile ilgili faiz oranını yükseltmesinden sonra açıklamada bulundu. Yapılan  açıklama kapsamında faiz oranlarında güncelleme yapılmak zorunda kalındığı ifade edildi.

Bodrum'daki 10 bin bina için flaş karar: Protokol imzalandı!

Bodrum Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, Bodrum’da 10 bin binanın depreme karşı dayanıklılığında inceleme yapacak. Peki neler değerlendirilecek?

Pasifik GYO Next Level İstanbul, Bodrum, Kemer ve Country projelerinin değeri 28.5 milyar TL!

Pasifik GYO tarafından Next Level İstanbul, Next Level Bodrum, Next Level Kemer ve Next Level Country projelerinin yıl sonu değerleri açıklandı. İşte proje proje o rakamlar...

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Depremden etkilenen gençlere nakdi ve psiko-sosyal destek sağlanacak!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den yeni destek açıklaması geldi. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen binlerce gence UNICEF aracılığı ile nakdi ve psiko-sosyal destek sağlanacak.

TESK Genel Başkanı Palandöken: Araç muayene ve sigorta ücretleri aşağıya çekilmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, trafik sigortası ücretlerinde indirime gidilmesi çağrısı yaptı.

Esnaf, Kurban Bayramı alışverişlerinden 100 milyar TL gelir bekliyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın tatil ve bayram alışverişlerinden umutlu olduğunu belirterek, "Bu bayram yapılacak harcamalarla piyasaya yaklaşık 90-100 milyar TL girmesi bekleniyor." dedi.

Kuveyt Türk'ten esnaf ve çiftçilere destek; 300 TL harcama iadesi, 500 TL altın puan

Kuveyt Türk, müşterilerine yönelik özel bir teklif sunarak esnaf ve çiftçileri desteklemeye devam ediyor. Banka, yeni müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir "Hoş Geldin Paketi" sunarak, finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. İşte detaylar...

Anneler Günü'nde esnafın beklentisi 25 milyar lira ciro!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanı Palandöken, esnafın bu sene Anneler Günü alışverişlerinden 25 milyar lira ciro beklentisi olduğunu ifade etti.

İş Bankası ve Bizim Market kampanyası! İş Bankası bunu yapana toptan alışverişe 400 TL veriyor!

İş Bankası, özellikle esnaf ve toptan mal alıcılarının ilgisini çekecek bir kampanyayı duyurdu. Banka, Bizim Toptan marketler zinciri ile işbirliği yaparak, müşterilerine 400 TL değerinde MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor.

TESK Genel Başkanı Palandöken açıkladı! Esnaf ve sanatkar için EYT müjdesi bekliyoruz!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, EYT düzenlemesinden yararlanamayan esnaf ve sanatkarlar için müjdeli haberler beklediğini belirtti.

Hayat pahalılığına rağmen esnaf 30 milyar liralık bayram cirosu bekliyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın bayram hazırlıklarını hızlandırdığını belirterek, "Her şeye rağmen bu yıl 30 milyar liralık bir bayram cirosu bekliyoruz. İnşallah esnafın yüzü gülecek" ifadesini kullandı.

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği bina boyama Haberi

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği bina boyama

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESÎAD) ve belediyenin işbirliği ile ilçe girişinden Belediye Meydanı'na kadarki tüm ev ile işyerlerinin kapı ve pencereleri, tescilli Bodrum Mavisi rengiyle boyanmaya başlandı. BESlAD Başkanı İlhami Özden'in ilk pencereyi boyamasıyla çalışmalar hız kazandı. 

BESÎAD Başkanı özden, Henkel ve Kaplan İnşaat'ın verdiği boya desteğine belediyenin işçileri aracılığıyla kampanyanın devam edeceğini belirtti. Yetkililer Bodrum'un en büyük özelliğinin beyaz binalar olduğunu, kapı ve pencerelerin geleneksel Bodrum Mavisi ile boyanmasıyla daha güzel bir görünüme kavuşacağını belirtti. 


Habertürk...