16 / 05 / 2024

bolu da halk evi binasının yıkımı

bolu da halk evi binasının yıkımı

Halk Evi binasının yıkımına karşı çıkan grup ile polis ekipleri arasında arbede çıktı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özkan'ın yıkımı engellemek için kepçenin önüne geçtiği olaylar sırasında 8 kişi gözaltına alındı..

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bolu Dağı Tüneli uzatılacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli'nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını kaydetti. 

Milli Emlak'tan büyük fırsat: Bolu'da yüzde 20 indirimle 14 arazi satacak!

Bolu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Bolu'da yer alan 14 araziyi satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 25 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Bolu'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD'dan yapılan açıklamada bir deprem haberi geldi. Bolu'da, saat 17.07'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da Halk Ekmeğe zam geldi! En ucuz ekmek 5 lira oldu! Son dakika! 

İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam yapıldı. Peki İstanbul Halk Ekmek'te yeni fiyatlar ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Uzun yola çıkan herkesi ilgilendiriyor; Bolu Dağı Tüneli ile ilgili kritik karar

Bolu'da düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı'nda, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, tünelin İstanbul istikametine doğru 70 metre uzatılacağını açıkladı. İşte açıklamanın detayları...

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Bir zam da halk ekmeğe Belediyeler işin içinden çıkamadı

Artan girdi maliyetleri nedeniyle iğneden ipliğe zam gelirken belediyeler de halk ekmek fiyatlarına zam yapmak zorunda kaldı. Ankara’nın ardından İzmir ve İstanbul’dan da halk ekmeğe zam haberi geldi. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi halk ekmek fiyatının 3 liraya çıktığını duyurdu.

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

TOKİ'den Bolu'da 988 yeni dükkan inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'da 988 yeni dükkan hayata geçirecek.

Bolu'da kira fiyatları tavan yaptı!

Türkiye genelinde artan kira ücretleri Bolu'yu da etkiledi. Bölgede çok sayıda emlakçı kiralık ev arayan öğrencilere yurtta kalın uyarısını yapıyor. 

bolu da halk evi binasının yıkımı Haberi

bolu da halk evi binasının yıkımı


Bolu'da "Halk Evi" binasının yıkımına karşı çıkan grup ile polis ekipleri arasında arbede çıktı. 


Bolu Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, daha önce Büyük Cami Mahallesi Parti Sokak'taki iki katlı "Bolu Halk Evi" binasının yıkım kararını yerine getirmek üzere iş makineleriyle bölgeye geldi.


Yıkıma karşı çıkan ve aralarında CHP Bolu Milletvekili Tanju Özkan'ın da bulunduğu bir grup, söz konusu bina önünde bekleyerek belediye ekiplerini durdurmaya çalıştı.


İş makinesinin, binanın çatı kısmını yıkmaya başladığı sırada yıkımı engellemeye çalışan gruptakilerle bu kişileri bölgeden uzaklaştırmak isteyen polis ekipleri arasında arbede yaşandı.


Arbede sırasında taş atan gruba müdahale eden polis ekipleri, 8 kişiyi gözaltına aldı.


CHP Bolu Milletvekili Özkan arbedenin ardından, kepçenin önüne geçerek yıkım ekiplerini durdurmaya çalıştı. Özkan'ın daha sonra binanın içine girmesiyle yıkım işlemini durduran zabıta ekipleri ile...