26 / 07 / 2024

bolu düzceye arsa verecekmi

bolu düzceye arsa verecekmi

Düzce’nin il statüsüne geçişi sırasında dikkatten kaçarak Bolu’dan devri yapılmayan Şıralık ve Azmimilli Mahallelerindeki 7 bin 800 metrekarelik 2 arazi, üzerlerindeki taşınmazlarla birlikte Düzce İl Özel İdaresine devredilecek.

Milli Emlak'tan Ankara, Bolu ve Denizli'de satılık arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Bolu ve Denizli'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatları 142 bin TL'den başlıyor.

Ev satışları düştü, arsa ve arazi satışları rekor kırdı!

Ev sahibi olmak giderek daha da zorlaşırken, 2023’ün ilk 10 ayında arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışları 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların en yüksek ocak-ekim dönemi rakamına ulaştı.

Uzmanlar tek tek açıkladı! İşte arsa ve arazi alırken dikkat edilmesi gerekenler! 

Gayrimenkul hukuku uzmanları ve sektör temsilcileri, son dönemlerde arsa ve arazi satışının artması üzerine bu alanda yatırım yapmayı düşünenlerin dikkat etmesi gerekenleri anlattı.

İki şehirde 11 konut ve imarlı 21 arsa satılıyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Balıkesir ve Kars'ta yer alan 11 adet konut ve 21 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsa ile konutların satış ihaleleri 24 Haziran ve 25 Haziran'da yapılacak.

Uzmanı açıkladı: Toprak yatırımı yapacaklar kısa, orta, uzun vade stratejisi belirlemeli… İşte o formül

Arsa, arazi, tarla genellikle uzun süreli bir yatırım aracı olarak görülüyor ancak doğru yapıldığında kısa vadede de yüksek getiri sağlayabiliyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arsa, tarla alacakların da yatırım sepetini kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlaması gerektiğini söyledi.

İki şehirdeki imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı! İmarlı arsa arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Hatay'da yer alan imarlı dört arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim alanı ve sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Konutta balon nasıl söner? Düğümü arsa mı çözecek?

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki tartışmalarda sular durulmazken, Bakan Mehmet Şimşek, kiralardaki artışların engellenmesi için konut arzının artırılacağını açıkladı. Borsa Temel Analisti Tardu Barlas, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

İki ilde 4 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Samsun ve Ordu'da yer alan dört arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 16 Ocak ve ve 24 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

3 ilde dört arsa ve bir iş yeri satılıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanları kapsamında 3 ilde dört arsa ve bir iş yeri satılacağı belirtildi. İşte o ihale ilanları...

Arsayla vatandaşlığa 'konut' ayarı geldi: Konut ve arsa fiyatları düşer mi?

Yabancıya vatandaşlık şartına, geçen günlerde yeni bir düzenleme yapıldı. Daha önce, “En az 400 bin dolar veya karşılığı tutarındaki taşınmaz” düzenlemesi, “Arsa üzerinde yapılı taşınmaz” şeklinde yenilendi. Peki bu düzenleme satışları ve fiyatları nasıl etkiler?

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

bolu düzceye arsa verecekmi Haberi

bolu düzceye arsa verecekmi


Düzce’nin il statüsüne geçişi sırasında dikkatten kaçarak Bolu’dan devri yapılmayan Şıralık ve Azmimilli Mahallelerindeki 7 bin 800 metrekarelik 2 arazi, üzerlerindeki taşınmazlarla birlikte Düzce İl Özel İdaresine devredilecek.


Bolu İl Özel İdaresi arazi ve taşınmazların devri için Düzce İl Özel İdaresine bir teklif yazısı gönderdi. Resmi yazı İl Genel Meclisinin Şubat ayı toplantıları son birleşiminde gündeme alındı. Katip Üye Muherrem Şen tarafından meclise okunan teklif yazısında şu ifadeler yer aldı: “Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Şıralık mahallesi 7 bin metrekare yüzölçümlü taşınmaz niteliği tarla olan üzerinde kredili yurtlar kurumunca kullanılan yurt bulunan ve Azmimilli Mahallesinde bulunan 835 metrekare yüzölçümlü Azmimilli İlkokulunca depo olarak kullanılan taşınmazların idaremiz adına devrinin gerçekleşmesi istenmektedir.”


Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker arazilerin Bolu İl Özel İdaresin mülkiyetinde kaldığının...