16 / 05 / 2024

bolu halk evi

bolu halk evi

Halk Evi binasının yıkımına karşı çıkan grup ile polis ekipleri arasında arbede çıktı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özkan'ın yıkımı engellemek için kepçenin önüne geçtiği olaylar sırasında 8 kişi gözaltına alındı..

Bolu'daki TOKİ mağduriyeti Meclis gündeminde! Türker Ateş'ten son dakika açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kıbrısçık ilçesindeki TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili yapılan o açıklama ve detaylar...

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Bolu’ya millet bahçesi müjdesi!

Bolu halkının uzun zamandır beklediği millet bahçesi için sevindiren haber geldi.  Millet bahçesi için ihalenin yapıldığı firma ile sözleşme imzalandığı açıklandı. 28 milyon 223 bin liraya mal olacak proje 400 günde tamamlanacak. 

Kanal Bolu projesi için iptal davası açıldı!

Bolu’nun en verimli tarım ovasında inşa edilecek 12 metre yüksekliğinde ve 70 metre genişliğindeki çevre yolu inşaatına “Kanal Bolu’’ adını veren halk, proje için iptal davası açtı.

Bolu esnafına 'Esnaf İşleri Müdürlüğü birimi' müjdesi!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, yukarı çarşı esnafından talep edilen ücretlerin alınmayacağını söyleyerek müjdeyi verdi. Özcan, Esnaf İşleri Müdürlüğü birimi kurulacağını açıkladı.

Merve Boluğur evi Murat Dalkılıç'a bıraktı!

Şarkıcı Murat Dalkılıç'la önceki gün görülen davanın ardından boşanan oyuncu Merve Boluğur, evden ayrılan taraf oldu. Boluğur, Çubuklu'daki evden tüm eşyalarını aldırdı. Dalkılıç ise evde kalmaya devam ediyor.

Merve Boluğur evi tamamen boşalttı!

Murat Dalkılıç'la boşanma aşamasında olan Merve Boluğur, geçtiğimiz ay eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki daireden ayrılıp yeni bir ev aramaya başlamıştı.

Bolu'da 25 yayla evi için verilen yıkım kararına tepki!

Bolu'da kaçak yapıldığı belirlenen 25 yayla evi için yıkım kararı verildi. Köylüler bu duruma tepkilerini eylem yaparak gösterdi.

Bolu'da yıkım kararı gelen evi sahibi yıktı!

Bolu’da yaşayan 43 yaşındaki Hüsamettin Biçer, yıkım kararı verilen evini, ekipler gelmeden kendisi yıktı.

Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran KILIÇ, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Faruk ERASLAN, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr.Semih YANCAR katıldı.

Öztürk Yemek Bolu'da açıldı!

Karaçayır Mahallesi PTT Caddesi’nde Bolu halkına hizmet verecek olan Bolu’nun tek İSO belgeli yemek firması Öztürk Yemek muhteşem törenle açıldı.

Bolu İzzet Baysal Sanayi Sitesi yıkılacak mı?

Bolu Takip Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Perçin bugünkü yazısında İzzet Baysal Sanayi Sitesi'nin yıkım konusundaki tartışmalardan bahsetti. Perçin, İzzet Baysal Sanayi Sitesi'nin yıkımının halk tarafından istenmediğini belirtti.

Ankara Beypazarı'nın tanıtımı yapılacak!

Ankara Kalkınma Ajansı ve Beypazarı Belediyesi iş birliği, Esnaf ve Sanatkarlar Derneğinin katkısıyla “Sevgi Kardeşlik, Üretim ve Paylaşım Merkezi: Beypazarı” temalı kısa film yarışması, tarihi Halk Evi’nde yapılan toplantıyla kamuoyuna duyuruldu

bolu halk evi Haberi

bolu halk evi


Bolu'da "Halk Evi" binasının yıkımına karşı çıkan grup ile polis ekipleri arasında arbede çıktı. 


Bolu Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, daha önce Büyük Cami Mahallesi Parti Sokak'taki iki katlı "Bolu Halk Evi" binasının yıkım kararını yerine getirmek üzere iş makineleriyle bölgeye geldi.


Yıkıma karşı çıkan ve aralarında CHP Bolu Milletvekili Tanju Özkan'ın da bulunduğu bir grup, söz konusu bina önünde bekleyerek belediye ekiplerini durdurmaya çalıştı.


İş makinesinin, binanın çatı kısmını yıkmaya başladığı sırada yıkımı engellemeye çalışan gruptakilerle bu kişileri bölgeden uzaklaştırmak isteyen polis ekipleri arasında arbede yaşandı.


Arbede sırasında taş atan gruba müdahale eden polis ekipleri, 8 kişiyi gözaltına aldı.


CHP Bolu Milletvekili Özkan arbedenin ardından, kepçenin önüne geçerek yıkım ekiplerini durdurmaya çalıştı. Özkan'ın daha sonra binanın içine girmesiyle yıkım işlemini durduran zabıta ekipleri ile...