20 / 07 / 2024

boşnak havalimanı sırbistan

boşnak havalimanı sırbistan

Boşnak nüfusun yoğun olarak yaşadığı Sancak bölgesi yakınlarındaki Kralyevo şehrindeki Morava Havalimanı inşaatının tamamlanması için Türkiye hükümetinin 10 milyon avroluk hibe teklifinin Sırbistan hükümetince kabul edilmeyeceği bildirildi...

Japonya'daki konut krizinin nedeni: Boş evler!

Japonya sürekli azalan nüfusuyla mücadele ederken, sonrasında ortaya çıkan boş ev sayısı dokuz milyon gibi rekor bir seviyeye ulaştı. Bu evler Japonya için büyük sorun haline gelmeye başladı.

Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi de isyanda: Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor!

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç da, düşük kira bedeli ödemesiyle gündeme geldi. Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi, "Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor" dedi. İşte ayrıntılar...

Kiracılardan istenenler değişti: Kredi indeks raporu, adli sicil kaydı, 2 yıllık peşin kira ödemesi! Ev sahipleri dikkat

Yüzde 25 zam sınırı sebebiyle mağdur olan ev sahipleri, artık evlerini boş tutacaklarını söylüyor. Ayrıca, kiracılardan istenen belgeler de sık sık gündem oluyor. İşte evi kiraya verirken istenen o belgeler...

1938'de 'Boğaz'ın süsü' olarak nitelendirilen Bebek ve İstinye arasındaki yalılar için yıkım kararı! 

1938 yılında Bebek ve İstinye arasındaki sahada yeni yol istikametinden dolayı burada bulunan yalıların yıkılmasına karar verilmiş. 

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

Erman Toroğlu'nın boğaz manzaralı villası görenleri kendine hayran bıraktı!

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun boğaz manzaralı süper lüks evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları 500 bin euro para ödülü

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, büyük bir başarıya imza atarak Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı mağlup ederek şampiyon oldu. Bu büyük başarı, Filenin Sultanları olarak bilinen milli takımımızın tarihindeki en büyük zaferlerden biri olarak kayıtlara geçti. Şampiyonlukla birlikte milli takım, 5

Türk şirket, Avrupa’daki tekstil üssünü kapatıyor! 700 kişi işsiz kalacak!

13 yıl önce Sırbistan’a ilk giden Türk tekstil şirketi olan Jeanci, ülkedeki üretimini sona erdiriyor. İki fabrikada 700 kişiye istihdam sağlayan Jeanci, dünya devleri Cavalli, Fearre ve Versace gibi ünlü markalar için de üretim yapıyordu.

Ev sahipleri, konutlarını kiraya vermekten kaçıyor! İstanbul’da boş konut sayısı 400 bini geçti!

Kiraların yükseleceğini düşünen ve yüzde 25 sınırında takılmak istemeyen konut sahipleri, evlerini kiralamadı. İstanbul'da boş konut sayısı 400 bini geçti. 

İstanbul’da boş konut sayısı 400 bini geçti!

Kiraların yükseleceğini öngören ve yüzde 25 sınırında takılmak istemeyen mülk sahipleri, konutlarını kiralamadı. Hal böyle olunca, İstanbul’daki boş konut sayısı da 400 bini aştı.

İBB İstanbul'daki boş konut sayısını duyurdu! Kutudan inanılmaz bir sayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da bulunan boş konut sayısının kabul edilemez bir seviyede olduğunu açıkladı. Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, sadece İstanbul'da 450 bin ile 750 bin arasında boş konut olduğunu ifade etti.

İstanbul’da 450 bin ile 750 bin marjında boş konut var! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, stanbul’daki boş konut sayısını açıkladı ve bunun kabul edilemez seviyede olduğunu belirtti. 

boşnak havalimanı sırbistan Haberi

boşnak havalimanı sırbistan


Sırbistan İnşaat ve Kentleşme Bakanı Velimir İliç, ülkenin güney kesimlerinde, Boşnak nüfusun yoğun olarak yaşadığı Sancak bölgesi yakınlarındaki Kralyevo şehrindeki Morava Havalimanı inşaatının tamamlanması için Türkiye hükümetinin 10 milyon avroluk hibe teklifinin Sırbistan hükümetince kabul edilmeyeceğini bildirdi.


Sırbistan'ın resmi haber ajansı TANJUG'un haberine göre, Kralyevo şehrini ziyaret eden İliç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sırbistan'ın Türkiye'nin bu yardımına ihtiyacı olmadığını söyledi.


İliç, Türkiye'nin söz konusu projenin tamamlanması için 28 milyon avroluk bir maliyet çıkardığını, bunun 10 milyonun avroluk kısmını kendilerinin hibe edeceğini söylediklerini, kalan 18 milyon avroluk kısmı ise Sırbistan hükümetinden talep ettiklerini belirtti.


"Morava Havalimanı'ndaki inşaat çalışmalarının tamamlanması için Türkiye hükümetinin 10 milyon avroluk hibesi Sırbistan hükümetince kabul edilmeyecek" diyen İliç, "Bizim inşaatçılarımız, aynı işi 18 milyon avroya yapabilecekken, neden onların hibesini alalım?...