10 / 05 / 2024

Brew Mood franchise

Brew Mood franchise

Brew Mood, İzmir merkezli ve yerel self servis hizmet veren bir marka. Brew Mood, Türkiye genelinde franchise veriyor ve 2020'de 25 şube açmayı planlıyor...

Mood Göksu'da yüzde 50 peşinatla 30 ay 0 faiz fırsatı!

Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 30 ay 0 faizle ödenebiliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Ankara Mood Göksu'da kişiye özel ödeme planı! Ocak 2026'da teslim!

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinin teslimlerinin 2026 yılında yapılması planlanıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Mood Göksu projesinde 1.100 konut bulunuyor.

Mood Göksu'da 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı!

Dinamik Life imzası ile hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 0 faizle kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde 1.100 konuta yer veriliyor.

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinde ön talep fırsatı başladı. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 1.100 konut yer alıyor. 

Mood Altınok satışta! Mood Altınok daire fiyatları ne kadar?

Mood Ankara firması tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde inşa edilen Mood Altınok projesi satışa çıktı. Peki, Mood Altınok daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Gayrimenkul sektöründe franchise bedellerine kur ayarı!

Kurda meydana gelen dalgalanmalar, franchise veren markaların harekete geçmesine neden oldu. Özellikle yatırım maliyetinin önemli bir kalemini oluşturan franchise giriş bedelleri güncellendi. Şirketlerin bir kısmı bu bedeli TL'ye çevirdi, bir kısmı da kuru sabitledi. 

Dedeman Hotel franchise sistemine giriyor!

Otelcilik sektöründe ülkenin önemli isimlerinden biri olan Dedeman Hotel  franchise sistemine dahil oluyor. 

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaa K. A. Mansour ve Emad Addın Akef Abdel Latıf Ibrahım tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları artacak!

2021 senesinde 20 binden fazla kişinin katıldığı franchise yatırımları artmaya devam edecek. 2022 senesinde 3 bin 661 franchise şubesi açılacak.

Brew Gıda Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Camondo Şubesi açıldı!

Brew Gıda Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Camondo Şubesi Beyoğlu’nda 5 milyon TL sermaye bedeli Aydın Aktarli tarafından açıldı.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Ünlü markalar 2021'i franchise yılı ilan etti!

2020'de 45 milyar dolar olan franchise sektörünün pazar büyüklüğünün 2021'de 50 milyar dolara ulaşacağı öngörülüyor. Peki ünlü markaların 2021 hedefleri neler?

Brew Mood franchise Haberi

Brew Mood franchise

İzmir merkezli kahve zinciri Brew Mood, Türkiye genelinde franchise veriyor. 2020 yılı boyunca yatırımcılardan 150 bin TL franchise giriş bedeli alınacak. Bir şubenin toplam yatırım maliyeti 600 bin ile 800 bin TL arasında değişiyor.

Ekonomist detgisinden Burcu Tubay'ın haberine göre, Türkiye'de her 100 kişiden 95'i kahveyi seviyor. Yapılan araştırmalara göre ülkemizde son beş yılda yüzde 13,2 artış gösteren kahve tüketimi 93 bin tona ulaşmış durumda. Türk insanın kahveye olan ilgisinin her geçen gün artması ve Avrupa tarzı kahve kültürünün ülkemize tam anlamıyla yerleşmesiyle, kahve sektörü yıllık ortalama yüzde 70'le perakendenin en hızlı büyüyen sektörü haline geldi. Önümüzdeki yıllar için yapılan araştırmalarda ise 4-5 yıl içinde kahve sektörünün yüzde 100 büyümesinin beklendiği ifade ediliyor. Türk insanı için sosyalleşme mekanları arasında yer...