01 / 05 / 2024

bursa imar edildi mi

bursa imar edildi mi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, "Bilimde olduğu gibi yeryüzünün imar edilmesinde söz sahibi olmuş bir milletiz. Dünya başkenti olan İstanbul'u Bursa'yı Ankara'yı hazırlamış imar etmişiz." açıklamasında bulundu.

Kuzeybatı Ankara ve Belören imar planları iptal edildi!

ŞPO Ankara Şubesi’nin açtığı davayla Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2018'de hazırladığı bir imar planı daha iptal edildi. 

İzmir Deliktaş'ta kum ocağı projesinin imar planı iptal edildi!

İzmir’in Dikili ilçesine bağlı Deliktaş köyünde yapılması planlanan kum ocağı projesine köylülerden tepki gelmesi üzerine imar planı iptal edildi.

İmar barışından 93 milyon lira gelir elde edildi!

Anadolu Ajansı Finans Analisti ve ekonomist Haluk Bürümcekçi'nin açıkladığı verilere göre Eylül ayında imar barışından 93 milyon lira gelir elde edildi. 

Bursa'da evi yanan aileye geçici konut tahsis edildi!

Bursa Tabakhane Mahallesi'nde evi yanan ailenin diğer fertlerinin ise başka bir eve yerleştirildiği ve ihtiyaçlarının temin edildiği belirtildi.

Boğaziçi'nde imar barışı düzenlemesi iptal edildi!

İstanbul'da Boğaziçi ön görünümünü imar barışı kapsamına alan düzenleme, 2 yıl sonra Anayasa Mahkemesi'nce iptal edildi. Yasadan faydalanarak Boğaziçi'nde üç ilçede yapı kayıt belgesi alan yapıların durumunun AYM'nin kararı sonrası ne olacağı merak ediliyor...

Innovia 4'ün imar planı iptal edildi!

Son dönemlerde yaşanan mağduriyetlerle sık sık gündeme gelen Esenyurt Innovia 4 projesinin imar planı iptal edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un her karışı sevgiyle imar edildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam gerçekleştirilen "Fetih Şöleni" etkinliğinde yaptığı konuşmada, "İstanbul'un yedi tepesine yedi kandil yaktık, boğazına gerdanlıklar taktık. Her karışını sevgiyle suladık, imar ettik" diye konuştu....

Elbistan 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi!

Elbistan Belediye Meclisi’nin olağanüstü toplantısında 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kabul edildi. Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Alper Akbaş, imar planının getirdiği yenilik ve değişiklikleri anlattı.

Bursa'nın gündeminde imar var!

Bursa Belediyeler Birliği tarafından Büyükşehir ve 17 ilçe belediyesi tarafından imar çalıştayı gerçekleşti.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri imar bekliyor!

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri bölgede yer alan arsaları için imar bekliyor. Kestel Belediyesi 2018 yılında e-imar uygulamasına geçmişti.

Bursa'daki 600 yıllık mahallelere Kıyı Kanunu gerekçesiyle imar izni yok!

Bursa Gemlik’te 1990 yılından beri Karacaali, Narlı ve Büyükkumla mahallelerine Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar mağduriyetin giderilmesini istiyor.

Bursa’daki inşaatlar için yeni plan iptali krizini ‘imar devrimi’ çözüyor!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşe yazısında Bursa’da imar planların yargı kararıyla iptal edilmesi sonucu doğan inşaat krizinin çözümünün imar devrimi olduğunu anlattı. İşte Ahmet Emin Yılmaz’ın o yazısı…

bursa imar edildi mi Haberi

bursa imar edildi mi

Sarı, AK Parti olarak 78 milyonu kucakladıklarını ifade ederek, bu anlayışla yola çıkan bir bakanlık olarak atık toplayıcıları mağdur edecek herhangi bir çalışmanın ya da yaptırımın içinde olmadıklarını söyledi.


Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2015 Yılı Faaliyetlerini Değerlendirme Toplantısı Antalya'nın turizm bölgesi Beldibi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, milletvekilleri, Tapu Kadastro Geneler Müdür Vekili Gökhan Kanal'ın yanı sıra taşra teşkilatında görevli yöneticiler katıldı. 2001 tarihinde yeni ve güçlü bir Türkiye ile yola çıktıklarını söyleyen Sarı, millete hizmet mücadelesini hep birlikte sürdürdüklerini söyledi. Daha büyük projeler için çalıştıklarını kaydeden Bakan Sarı, "21.yüzyıl hızlı ilerleme ve gelişme çağıdır. Bu nedenle ülke olarak bilgi çağını ve teknolojinin gelişmesi millete sunma başarısıdır. Her anlamda büyük bir sıçrama yaptık. Kamu hizmetleri...