05 / 05 / 2024

Bursa iş imkanları

Bursa iş imkanları

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası, bugün basında çıkan "yatırım kararları" haberleri üzerine KAP'a bir açıklama yaptı. Şirket, yatırım için çalışmaların sürdüğünü, nihai kararın henüz alınmadığını açıkladı.

Bursa'nın en büyüğü OYAK Renault!

BTSO tarafından 2013 ciroları baz alınarak yapılan araştırmaya göre, Bursa'nın en büyük sanayi şirketi 8,6 milyar lira ciro ile OYAK Renault oldu. İşte diğerleri...

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

KPSS ile personel alımı yapılacak: İlan verildi, adayların başvuruları bekleniyor

Birçok özel sektör çalışanı, kamu sektöründe farklı bir kariyer yoluna yönelebilir ve bu yönde farklı kurumlarda istihdam edilmeyi hedefleyebilirler. Kamu sektöründe iş imkanlarından yararlanmak için Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puanı ile personel alımlarına başvurulmalıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan göç eden depremzedelere müjdeli haber! Dönüşlerini hızlandıracak iş imkanları oluşturuyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremlerden dolayı memleketlerinden göç etmek zorunda kalan depremzedelere müjdeli haberi verdi. 

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

Almanya, Türklere 37 Bin Euro maaşla iş fırsatları sunarak çalışan arayışına girdi!

Almanya, Türk vatandaşlarının çalışmak için göç etme isteğine yanıt veriyor ve 37 bin euro maaşla işçi arayışına girdi! Almanya'nın sunduğu iş imkanları ve maaşlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

TRT'den personel alım duyurusu!  Bu kadrolarda dolgun maaşlı personel alınacak!

TRT yüksek maaşlı iş imkanlarına sahip olmak isteyen herkese müjdeli haber veriyor! Gece yarısı yapılan açıklamaya göre, belirli kadrolara alım yapılacak. İlgilenenlerin dikkatine!

İŞKUR evden çalışmak isteyenlere iş imkânı sunuyor! Herkesin hayalindeki meslek! Acilen göz atın!

İŞKUR, aktif olarak iş hayatında yer alamayan kadınların evlerinden iş hayatına dahil olabilmeleri için farklı iş imkanları sunuyor. Kadınların da kendi ekonomik özgürlüklerine sahip olabilmesi amasıyla sunulan bu iş imkanları, evden çalışma sisteminde bulunuyor.

İşçiye en az 27 bin TL maaş veriyorlardı! Tarihi resmen açıkladılar

Yurtdışında çalışmak isteyenler iş imkanlarını araştırırken daha önce havaalanlarında çalışacak personel alımları için yasal düzenlemelere başlayan Almanya bu kez garson, otelci, aşçı alımları için harekete geçti. Maaş ise en az 27 bin TL'ye denk geliyor.

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

İzmir depremi o şehre olan ilgiyi yüzde 40 artırdı!

Tarım ve sanayi sektörlerindeki iş imkanlarıyla dikkat çeken Manisa ili, 30 Ekim tarihinde meydana gelen İzmir depreminden sonra göç alan iller arasında dikkat çekiyor

Bursa inşaat sektöründen ABD menşeli ürün tepkisi!

Bursa iş dünyası temsilcileri, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" şeklinde belirtmesine tepki gösterdi.

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa için yeni eylem planı hazırlandı!

Daha sağlıklı bir gelecek için çevre yatırımlarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, yeni eylem planı hazırladı.

Bursa iş imkanları Haberi

Bursa iş imkanları

Tofaş, hachback ve station wagon otomobil projeleri ile Fiorino modelinin güncellenmesi yatırımları üzerinde fizibilite çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini, şirket yönetim kurulu tarafından bu hususta henüz nihai bir yatırım kararı alınmadığını bildirdi.


Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş.’nin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada, 27 Ekim 2014 tarihinde muhtelif basın organlarında; Tofaş'ın önemli bir yatırım dönemine girmek üzere olduğu, bu kapsamda önümüzdeki 4 yıl içinde Bursa'da 4 yeni modelin üretileceği; bu modellerden ikisinin Bravo ve Linea'nın yerine alacak kompakt modeller olacağı; üçüncü modelin ise yepyeni bir station wagon olarak devreye gireceği; son olarak Bursa'da üretilen hafif ticari araç modeli Fiorino'nun ikinci jenerasyonu üzerinde yeni kompakt SUV modelinin geliştirileceği yönünde haberler çıkması üzerine, şu ifadeleri kullandı:


“Daha önce benzer şekilde basında çıkan haberler üzerine...